Predator Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Zamanında alıp bi kez oynadığım Zindan ve Ejderha başlangıç setini satıyorum arkadaşlar sanırım 20 milyondu o zamanlar. 7.5 milyondan satıyorum. Kargo size ait olmak üzere heryere yollarım. msn : [email protected] özel mesajta atabilirsiniz :)[signature][hline]oh yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 sadece içinden çıkan zar setini alabilirim tek satarsan[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Hmm hiç kafamda öyle bişey yoktu ama olurda satamazsam zar setini 5 ytl gibi bi ücrete satabilirim istersen çünkü satınca hiç bi anlamı kalmıyo setin gerisinin :)[signature][hline]oh yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Satamazsan Ulaşıver bana özelden zar setiyle ilgileniyorum.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 abi sirf zarlarin kendisi dünyanin parasi 7.5 milyon nedir ki :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sthilaryon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 7,5 milyonu şimdi havale yapsam 20 milyon masrafı var :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 İşbankası hesabın varsa havale ücreti ödemezsin :) benim hesap işbankasında[signature][hline]oh yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 o 7.5 milyon olan zarlar tek renk, kutulu, renkleri daha kaliteli, Ve içinde 100 lük zarda var. Ama elimde bulunsun diye o renk renk olanınıda istiyorum :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar