turko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 manyak bir site adventure oyunu gibi yapmışlar ve korkunç. Grudge[signature][hline]There is MEtal, There is GAin, There is DEath, There is THee,
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Off abi dehset yapmışlar. Ama bi de su yuklemeleri beklemesek.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex
turko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ben tırsmaktan oynamıyorum çok :)[signature][hline]There is MEtal, There is GAin, There is DEath, There is THee,
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ben de yalnız kalıyorum of off..başladık bi kere :D edit: oynamıyorum allah kahretsin bu ne be. forum okurken ilginc bi ses geldi abi dısardan geliyo sandım noluyoz dedim yaa.. meger oyun yuklenmiş banyodan[oyundaki banyo] geliyomus ses off.. bittim abi ben iptal oldum. bu gece uyumıcam[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex [Bu mesaj toggie tarafından 25 Haziran 2005 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj toggie tarafından 25 Haziran 2005 23:06 tarihinde değiştirilmiştir]
turko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ben çok oynamak istiyorum ama harbi sesi kapalı bile oynanmıyor gece gece :D[signature][hline]There is MEtal, There is GAin, There is DEath, There is THee,
Bone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 evet, grudge filminin sitesi baya güzel dizayn edilmiş, adventure oyunu gibi yapmışlar. ama daha önce linki verilmişti bu (uykum var üstüme gelmeyin harakiri çekerim) http://forum.paticik.com/view.php?id=99504 http://forum.paticik.com/view.php?id=101868[signature][hline]Beş Hececiler
mutos Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 etkilendim,gayet guzel[signature][hline]icq ¶ msn
turko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bitirdim oyunu....kısa sürdü.....[signature][hline]There is MEtal, There is GAin, There is DEath, There is THee,
mdma Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 aşmış ve güzel bir oyun. ama filmi o kadar korkutucu değilmiş sanırım.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bittmi ben anlamadım öldüm heralde the curse has claimed another victim dedi.[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
wook Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 beklemede olmasa mükemmelmis[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 İyi uğraşmışlar..[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bende öldüm üst katta banyoya çıktım sonra üst kattaki diğer odaya daldım tam açıcaktım dolabın kapağını demo girdi... merdivenlerden aşağı giderken öldüm.[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 filmde güldüm burda altıma ediodum fena tırstım[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 senle aynı kadri paylaşıyoruz kingpin[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Öne çıkan mesajlar