turko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 manyak bir site adventure oyunu gibi yapmışlar ve korkunç. Grudge[signature][hline]There is MEtal, There is GAin, There is DEath, There is THee, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Off abi dehset yapmışlar. Ama bi de su yuklemeleri beklemesek.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ben tırsmaktan oynamıyorum çok :)[signature][hline]There is MEtal, There is GAin, There is DEath, There is THee, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ben de yalnız kalıyorum of off..başladık bi kere :D edit: oynamıyorum allah kahretsin bu ne be. forum okurken ilginc bi ses geldi abi dısardan geliyo sandım noluyoz dedim yaa.. meger oyun yuklenmiş banyodan[oyundaki banyo] geliyomus ses off.. bittim abi ben iptal oldum. bu gece uyumıcam[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex [Bu mesaj toggie tarafından 25 Haziran 2005 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj toggie tarafından 25 Haziran 2005 23:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ben çok oynamak istiyorum ama harbi sesi kapalı bile oynanmıyor gece gece :D[signature][hline]There is MEtal, There is GAin, There is DEath, There is THee, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 evet, grudge filminin sitesi baya güzel dizayn edilmiş, adventure oyunu gibi yapmışlar. ama daha önce linki verilmişti bu (uykum var üstüme gelmeyin harakiri çekerim) http://forum.paticik.com/view.php?id=99504 http://forum.paticik.com/view.php?id=101868[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 etkilendim,gayet guzel[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bitirdim oyunu....kısa sürdü.....[signature][hline]There is MEtal, There is GAin, There is DEath, There is THee, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 aşmış ve güzel bir oyun. ama filmi o kadar korkutucu değilmiş sanırım.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bittmi ben anlamadım öldüm heralde the curse has claimed another victim dedi.[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 beklemede olmasa mükemmelmis[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 İyi uğraşmışlar..[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bende öldüm üst katta banyoya çıktım sonra üst kattaki diğer odaya daldım tam açıcaktım dolabın kapağını demo girdi... merdivenlerden aşağı giderken öldüm.[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 filmde güldüm burda altıma ediodum fena tırstım[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 senle aynı kadri paylaşıyoruz kingpin[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar