Xaero Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Download Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xagon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 - Up to 40 sources per file (KaZaA: 8) - Unlimited "search more" requests (KaZaA: 2) - "Find more sources" time-limit >=4min (KaZaA: 10min) - kazaadebug.log now has date and time on each line - KaZaA doesn't use port 1214 if you've changed port Diyor..[hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Kazaa 2.0.2 yi support ediyor. Onda cheat yapamassiniz. Ayrica denemeyin derim. Kazaalite+speedup+dietkazaa baska birseye ihtiyaciniz yok.. Gunde 4gb download ediyorum..[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 dietkazaa?? more info pls :)[hline]Ghost of The Navigator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 dietkazaa kazaalite a ek bir program www.dietk.com Features: ) Removes spyware, POPUP ads, etc ) Built-in: - Advanced Download Accelerator / Notification - IP-Based File Browser / Buddy List - Supernode Controls - Participation Level Tools (Cheater,Backup/Restore) - Sig2Dat Integration and Hash Generation - Advanced File Search Shortcuts / Ignore Options[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. [Bu mesaj FiXxXeR tarafından 25 Aralık 2002 06:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virus-Satan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 speedup adresini bilen varmı.[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus[DS] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 kazaa lite kuruyor olması lazım yoksa kazaa lite in sitesine bak derim[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virus-Satan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Evet içinde varmış beraber indiriliyormuş.Saol[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus[DS] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 said: FiXxXeR, 23 Aralık 2002 13:59 tarihinde demiş ki: Kazaa 2.0.2 yi support ediyor. Onda cheat yapamassiniz. Ayrica denemeyin derim. Kazaalite+speedup+dietkazaa baska birseye ihtiyaciniz yok.. Gunde 4gb download ediyorum..[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Cheat yapmaya gerek yok. Participation Level 1000'den aşağı inmiyor zaten.[hline] Ethernass.. A new world.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 participationlevel ne işe yarar[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 beyler anlamadım naapmam gerek ya ben de kazaa lite var ve çok yavaş download yapiorum yani arasıra 10 a falan çıkıo normal de hep 2 falna ve Participation level 19 falan naapmam gerek nasıl artıracam hızı ?[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Participation level sizin başkasıyla aynı dosyayı çekerken sıranızı belirler gibi bişi, yani karşınızdakinden fazlaysa size öncelik tanınır. Arttırmak için upload yapmanız yada www.dietk.com'dan dietkazaa yı kurarak içindeki cheat ı çalıştırmanız gerekiyor.Ben diğer cheaterları da denedim ama çalıştıramadım yada pl yi değiştirmedi. Dietkazaa yı kazaalite ın üstüne kurabiliyorsunuz yanlız ben hackini de kurduğumda sorun çıkarmıştı.Diet kazaa olabildiğince user bularak dl nin en hızlı hale gelmesini sağlıyor, genelde max limite yakın dl ediyorum ben.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 site açılmıyor neden?[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoM_BoCk Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 kazaaliteyi nerden cekicez[hline]eihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 www.k-lite.tk[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoM_BoCk Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 iyide burda sorun var cekilmiyor[hline]eihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 K++ 2.0.2 yi yüklemeniz Participation Level'inizi otomatik olarak 1000'e çıkaracak ve inmemesini sağlayacaktır.[hline] Ethernass.. A new world.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Firewall unu ve download accelerator ını kapattın mı?[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoM_BoCk Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 yoo oha be ne alaka bi daha deniyim[hline]eihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoM_BoCk Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 olmadi linke tikliyorum bos bi ie penceresi cikiyor ve adres cubuna ulasamiyorsun[hline]eihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 ben dial up kullanıorum ve ortalam 2.30 la fln çekşom ve düz kazza war bende bana biri daha hızxlı çekmemi saglayan bu yöntemleri bi kısaca yazıp ne yapmam gerektigin sölermi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 kazaa lite ın yanında gelen speed up diye bir program var o program senin yerine otomatik olarak find more sources der o bulunsun derim sende[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 Kazaa lite indirdim ama setup yapmıo nedense böle bi uyarı verio... The setup files are corrupted.Please obtain e new copy of the program. nedemek oluo bu bilsem halletcemde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 said: FiXxXeR, 25 Aralık 2002 06:41 tarihinde demiş ki: dietkazaa kazaalite a ek bir program www.dietk.com Features: ) Removes spyware, POPUP ads, etc [hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. [Bu mesaj FiXxXeR tarafından 25 Aralık 2002 06:45 tarihinde değiştirilmiştir] kazaalite zaten spyware-free.. dl hızı konusundaki düşüncem de kazaalite 2.0.2 + speed up ın yeterli olduğu[hline]I have discovered that all human evil comes from this, man's being unable to sit still in a room. Blaise Pascal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 ya ben download ederken bazı mp3 lerde sürekli remotely.. diye bi yazı çıkıyo ne anlama geliyo bu yazı[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar