arcane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 kapandı, gelen arkadaşlara teşekkürler nightmare [Bu mesaj arcane tarafından 10 Eylül 2004 02:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 hell bu kadar kolay olmıyacak :)[signature][hline]-Çok okuyanmı bilir, çok gezenmi? -Bence Müjdat Gezen bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ehe ben bi burning magelere ölmemeyi becerebileyim , sonra bakarız hell e..[signature][hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 yeni kurduk oyunu karakter neyin yok. hacked karakter ile gelebiliyorsak geliyim. yoksa normal bitirmek epey uzun sürecek. aha bu arada benim orj diablo2'im var, battle.net'im var... ne kasıciim böyle ip maypi.. :-P [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 10 Eylül 2004 11:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 radyo yayınım bitince oynamayı düşünüorum var mı katılmak isteyen?[signature][hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 yapacak işim yok gelirim[signature][hline]RakkaZ h3x0R dUDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 boneun dedii gibi hack karakter varsa gelirim :-)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ee yokmu server?[signature][hline]RakkaZ h3x0R dUDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 bekleyinbir light trapper assassin acıp gelim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 195.174.kapandı NM hellhound saolsun baya bi quest tamamlayıp level atladım vitality e verdik bol bol biraz daha hp artsın öle popeye gibi adamlara falan rezil olmicaz inşallah eheh.ama olsun dmg yüksek, ölsem de çok vuruorum çok öldürürorum :D [signature][hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead [Bu mesaj arcane tarafından 12 Eylül 2004 03:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 bu akşam işiniz yoksa açın baya oynarız ne dersiniz?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 tankim tanksin tank :P hayir arcane assassin basip gidio arkada 4 ayak ustunde kostur kostur kaybediorum nerde oldugunu (zaten aylar sonra unutmusum yine herseyi), sonra olunce "iyiki koruyosun" falan diye sitem edio bi de utanmaz :P bu 1.10'daki exp. sistemi saolsun o karakterin nm'de lvl atlamasi hayal gibi bisi falan galiba, onu ogrendik dun gece (hayir hell'de de ot bok physical immune zaten, ayni lvllarda wind druidle players 8 solo gidiyorum, werewolfla players 1 dayak yiyorum bohu)...[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 "Do you ever just get down on your knees and thank God that you know me and have access to my dementia?" - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 senin xp alamaman çok saçmaydı, ben de anlamadım. sen haritayı açmazsan tabii yetişemezsin bana ehe, açtım deme şimdi 2-3 defa yanlış yöne gittin ehue. 195.174.kapandı NM ACT 5 sonları..[signature][hline]my god sits in the back of the limousine [Bu mesaj arcane tarafından 16 Eylül 2004 16:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 hellhound kardeşimize tanklığı için teşekkürü borç biliriz bi de damage verebilse.. :) lvl 72 oldum, vatana millete hayırlı olsun.bundan sonra assassinimle hell takılacağım :D[signature][hline]my god sits in the back of the limousine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 kardesim benim damage dagilio fury etrafta her kim varsa hepsine bi tokat attigi icin yoksa oooo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ehe enigmasız dolaşan kurtlar varmış duyduguma göre yazııık :( mis gibi bir enigma yapmışım bu gün varya ilaç gibi geldi mephisto run takılırken deli gibi set ve rare çıkıyor :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 isiririm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: Popeye, 16 Eylül 2004 22:05 tarihinde demiş ki: ... mis gibi bir enigma yapmışım bu gün ... Enigma için gereken runeları nerden bulabilirim bir fikrin var mı? çok seyrek düşüyor onun runeları bana da lazım (olacak) :D[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ayrica Ber'i nerden buldun kardesim o dandik assassinle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 natalya'nın hastası dupeların ustasıyım :P ber için dupe yaptım digerleri vardı ayrıca 74 barbar var bende kurt kardeş :) (ha savunmamda hazır ehe battle.nette oynamış olsam o kadar kalabalık oyuncu arasında elbet bir şekilde trade yapardım ber rune'u)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman [Bu mesaj Popeye tarafından 17 Eylül 2004 00:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 bu arada Jahıda dupela yapmışım şimdi baktımda[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 oyun çevirecek var mı ? hell act 2 deyim quest muqest falan diyorum yani.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 benim net yoktu, geldi, oynarız yani. hell act 1 deyim. bi ara bu azmodai denilen şahıs için lvl 1 de takılmak gerekicek ilgilenenlere duyrulur :D[signature][hline]my god sits in the back of the limousine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Hell act 4 teyim. Diablo'dan nefret eden, dünya üzerinde katledilenlerin intikamını almak isteyen, adrenalin dolu, hırslı, iyiliğin yanında yer alan ve Diablo'yu öldürmeye and içmiş maceraperestler aranıyor. Not : Soğuk büyülerini kullanmayanlar tercih sebebidir. (hehehehe cold imm var chaos sanctuaryde 3.5 atıyorum. ama ben coldum buna rağmen gönüllüyüm derseniz yine kabuldür)[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 bu arada benim dragon tail nasıl fire immune lara da vuruyor ? çözemedim ben..[signature][hline]my god sits in the back of the limousine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar