Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo II LOD v1.10 Multiplayer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet giremiyooruz[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to
give of yourself and receive nothing back will the magic work for you
Mesaj tarihi:
nm de açıyorum act 2 nin ikinci görevindeyim.
ip : 195.174.65.201[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
bana ATMA 5.04c linki verebilir misiniz ?
çıldırdım dünden beri bulamıyorum
diabloii.net den olmasın lütfen açamıyorum siteyi.[signature][hline]Fıleşşh off follınn encılsss
Mesaj tarihi:
5.04d var bende
arasında ne fark var ki ?[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ?
Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ?
Mesaj tarihi:
ne yaf kapandı oyun selo ordamısın

arcane diabloii.net ten başka yer yok birdiğim kadarıyla.[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to
Mesaj tarihi:
son versiyonu 5.04c diye biliyorum 5.04d de ne zmana çıkmış?. 5.04 c var bende[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to
Mesaj tarihi:
yukardaki ipden benim açtığım oyuna girebilirsiniz. Nm[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
5.04d yi dün çektim
ip : 81.215.148.118
zorluk : hell
açtım yine isteyen damlasın[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ?
Mesaj tarihi:
5.04d de olur ben sonuncusu c sanıorum
kısacası 1.10 da çalışan ATMA lazım ve acil lazım saatlerdir diablo oynayamıyorum o yüzden, inat ettim itemları düzenlemeden oyuna girmicem diye

arayınca bi sürü site çıkıo ama ingilizce 1 tane çıkıo o da geocities yüzünden kapalı şu an, dün açıktı keşke çekseymişim pf.[signature][hline]Fıleşşh off follınn encılsss
Mesaj tarihi:
http://atma.diabloii.net/files/ATMA_V/ATMA_Installer.zip[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ?
Mesaj tarihi:
said:
Selocan, 05 Eylül 2004 23:35 tarihinde demiş ki:
http://atma.diabloii.net/files/ATMA_V/ATMA_Installer.zip
saol :D

ne yazık ki şu an da bi işim var o yüzden oynayamıorum ehe her halikarda patlıorum ne iştir ya.. :)

neyse siz level atlayın bol bol

selo ve pop atlamasın, yetişicem onlara hehe.[signature][hline]Fıleşşh off follınn encılsss
Mesaj tarihi:
said:
Jadelith, 05 Eylül 2004 23:52 tarihinde demiş ki:
battle netten oynayan yok mu ya

ben oynuyodum bi zamanlar ama sildim tüm karakterleri

(bi tane 99.level duruyo oda 99 olduğu için:P)[signature][hline]Sometimes clothes just don't matter.
Mesaj tarihi:
tabikide 1.09 da yaptım :) 1.09da o kadar rahatki 98e gelene kadar çok kolay sadece 98-99 arası 1 gün harcıyosun o kadar.

1.10da 98-99 arası 1000 den fazla baal run yapmak gerekiyo.

1.10da zaten 93e kadar geldim 2-3 karakterle sonra baydı zaten eşyada çıkmıyodu adam gibi bıraktım sildim karakterleri.zaten 1.10da westte 99 yapan türk yoktu sanırım.[signature][hline]Sometimes clothes just don't matter.
Mesaj tarihi:
ya bu gece oynayalım cow mow hic zorlamaz p8 cow yapılmaz ama ya o kadar yaratık var baya bir kasar adamı p4 yaparsak daha rahat ederiz hammerdin varmıydı partinizde yoksa iki kişimiydiniz[signature][hline]
Mesaj tarihi:
yok ben sizin için uplamıştım dediğim gibi karakterlerimi sildim :)

edit: diskette yedek varsa gelip oynarım

edit2:buldum açarsan gelirim
[signature][hline]-Çok okuyanmı bilir, çok gezenmi?
-Bence Müjdat Gezen bilir.

[Bu mesaj flameeye tarafından 10 Eylül 2004 00:37 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj flameeye tarafından 10 Eylül 2004 00:41 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...