WinterWolf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 evet giremiyooruz[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 62.248.39.204[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 nm de açıyorum act 2 nin ikinci görevindeyim. ip : 195.174.65.201[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 bana ATMA 5.04c linki verebilir misiniz ? çıldırdım dünden beri bulamıyorum diabloii.net den olmasın lütfen açamıyorum siteyi.[signature][hline]Fıleşşh off follınn encılsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 5.04d var bende arasında ne fark var ki ?[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ne yaf kapandı oyun selo ordamısın arcane diabloii.net ten başka yer yok birdiğim kadarıyla.[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 son versiyonu 5.04c diye biliyorum 5.04d de ne zmana çıkmış?. 5.04 c var bende[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 yukardaki ipden benim açtığım oyuna girebilirsiniz. Nm[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 5.04d yi dün çektim ip : 81.215.148.118 zorluk : hell açtım yine isteyen damlasın[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 5.04d de olur ben sonuncusu c sanıorum kısacası 1.10 da çalışan ATMA lazım ve acil lazım saatlerdir diablo oynayamıyorum o yüzden, inat ettim itemları düzenlemeden oyuna girmicem diye arayınca bi sürü site çıkıo ama ingilizce 1 tane çıkıo o da geocities yüzünden kapalı şu an, dün açıktı keşke çekseymişim pf.[signature][hline]Fıleşşh off follınn encılsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 http://atma.diabloii.net/files/ATMA_V/ATMA_Installer.zip[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 battle netten oynayan yok mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Selocan, 05 Eylül 2004 23:35 tarihinde demiş ki: http://atma.diabloii.net/files/ATMA_V/ATMA_Installer.zip saol :D ne yazık ki şu an da bi işim var o yüzden oynayamıorum ehe her halikarda patlıorum ne iştir ya.. :) neyse siz level atlayın bol bol selo ve pop atlamasın, yetişicem onlara hehe.[signature][hline]Fıleşşh off follınn encılsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Jadelith, 05 Eylül 2004 23:52 tarihinde demiş ki: battle netten oynayan yok mu ya ben oynuyodum bi zamanlar ama sildim tüm karakterleri (bi tane 99.level duruyo oda 99 olduğu için:P)[signature][hline]Sometimes clothes just don't matter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ya beyler single da deli manyak şeyler vardı bende keşke o karakterleride silmeseydim ehe yardım ederdim[signature][hline]Sometimes clothes just don't matter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 1.10 da lvl 99 yapabildin mi? hayatini vermen lazim lan. lvl 90 dan sonra lvl atlamak inanilmaz zorlasiyo[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 1.10 da lvl 99 yapanlara beta account veriyorlar :)[signature][hline]Fıleşşh off follınn encılsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ilk yapanlara sanirim. bi de hardcore. javazon var lvl 80 kusur ama tabii lvl 80lere getirmek isin kolay kismi :)[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 tabikide 1.09 da yaptım :) 1.09da o kadar rahatki 98e gelene kadar çok kolay sadece 98-99 arası 1 gün harcıyosun o kadar. 1.10da 98-99 arası 1000 den fazla baal run yapmak gerekiyo. 1.10da zaten 93e kadar geldim 2-3 karakterle sonra baydı zaten eşyada çıkmıyodu adam gibi bıraktım sildim karakterleri.zaten 1.10da westte 99 yapan türk yoktu sanırım.[signature][hline]Sometimes clothes just don't matter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ya bu gece oynayalım cow mow hic zorlamaz p8 cow yapılmaz ama ya o kadar yaratık var baya bir kasar adamı p4 yaparsak daha rahat ederiz hammerdin varmıydı partinizde yoksa iki kişimiydiniz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 ee yokmu oyun açan?[signature][hline]-Çok okuyanmı bilir, çok gezenmi? -Bence Müjdat Gezen bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 hala oradaysan açayım hemen bi nightmare[signature][hline]Fıleşşh off follınn encılsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 yok ben sizin için uplamıştım dediğim gibi karakterlerimi sildim :) edit: diskette yedek varsa gelip oynarım edit2:buldum açarsan gelirim [signature][hline]-Çok okuyanmı bilir, çok gezenmi? -Bence Müjdat Gezen bilir. [Bu mesaj flameeye tarafından 10 Eylül 2004 00:37 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj flameeye tarafından 10 Eylül 2004 00:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 arcane bende hazırım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 ahh şu firewallu kapayabilsem ben açıcam ama[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar