alukard666 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Sturm, 28 Haziran 2005 15:01 tarihinde demiş ki: Hayır tamam biliyorum ama Alexi "Müslüman olmak için insan olmak şart" demiş, cinlerin insan olduğunu sanmıyorum.. oda dgru tabi orda o zaman alexi cumleyi yanlıs kurmus.. insan olmak sart deil... hatta kıyamet dunyadaki butun CANLILAR musluman olnca kopucak... hayvanlar zten musluman sayılıolardı yanlıs htrlamıosam...???[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 vampir diye bişe olsaydı: her beslendiğinde bir kişiyi daha vampir ettiğini düşünürsek, günde 2 kere beslense ve sadece bir vampir bile var olsa. başladığı andan sonra dünyada yirmi güne kalmaz herkes vampir olurdu. nasıl mı ? başlayınca 2 kişiyi ısıracağı için ertesi gün (vampirliğin başladığı ilk gün) 3 vampir olacaklar (esas vampir artı ısırılanlar). bu 3 vampir, ikinci gün 6 kişiyi daha ısırarak 9 kişi olacaklardır. bu 9 vampir üçüncü gün 18 kişiyi daha ısırarak 27 kişi olacaklardır. buradan 3^x ile korele olarak sayılarının arttığına dikkat ederseniz. dünya nüfusunu 6 milyar alırsak, arada koyun felan emenlerde olsun bu dumda 21. günün sonunda vampir nüfusunun 10 milyarı geçmesi gerekecektir. ama o kadar insan yoktur. asıl sorun burada başlar demek ki üreme hariç vampir nufüsü asla insan nufusunu geçemez. üreseler bile ne emecekler ? insan bakamayacağı vampiri yapar mı ? ben vampir olan arkadaşların bu hesabın sonucunda aç kalacaklarını bile bile, sırf açlıklarını bastırmak için insan ısırmasını kınıyorum. arkadaşlar dünya vampir beslemeye uygun değildir. buradan yetkilileri göreve çağırıyorum ! bakın 20 güne kalmaz aç kalırız. sonradan demedi demeyin. ben blade i çağırıyorum. o arkadaş gerekeni yapacaktır. o da biliyor bu hesabı ben kendisiyle konuştum .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ben 3. soruya cevap vermek istiyorum sonra baska bisey daha soylerim simdi bir kere vampirin kahvede okey arkadası olmaz niye mi? 1.si kahvedekiler korkar (dişler dişler...) 2.si hadi oldu diyelim vampir arkadasımız dayanamayıp dişler hepsini bi baska olay daha turk vampir hanımımız dır dır etmeyip direk vampir arkadasımızı yer bu kadar basit( orumcek olayı)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 peki diyelim müslüman oldu tr ye yerleşti siyasi hakkını kullanıp seçilmek istiyor,ak partiye alırlar mı? amerikancı mı anti-amerikancı mı olur :D[signature][hline]Demon Of The Fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 kan içmek müslümanlıkta haram. aynen domuz eti gibi. yani müslüman vampir olması gibi bişi sözkonusu değil. (p.s.: inanmayanlara yarın öm den hangi ayette olduğunu yazabilirim)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. [Bu mesaj mdma tarafından 28 Haziran 2005 22:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 tmm kardes bizdxe kanı içirmeyiz damardan veririz kan bagisi ve hergun milyonlarca insan kan bagisinda bulunur musluman dedigin din kardesine yardımcı olur dimi ve boylece vampir kardes bizimle yasar gider kimseyi issirmadigi icin de vampir sayısında da bir degisiklik olmaz. ve mutlu son...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 turk/musluman vampir abdestini yarasa olup alir, sudan tasarruf eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ehe topic tam eglencelik olmuş :)[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: dominic, 28 Haziran 2005 04:51 tarihinde demiş ki: vampir sarimsakli kabak yemegi yiyebilir mi? bence yiyemez. dominic harika bir noktaya parmak basmış ne diyelim bize söz düşmez bana göre artık[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Riehn, 28 Haziran 2005 23:10 tarihinde demiş ki: tmm kardes bizdxe kanı içirmeyiz damardan veririz kan bagisi ve hergun milyonlarca insan kan bagisinda bulunur musluman dedigin din kardesine yardımcı olur dimi ve boylece vampir kardes bizimle yasar gider kimseyi issirmadigi icin de vampir sayısında da bir degisiklik olmaz. ve mutlu son... damardan verince ne anlamı kalırki. tatmayınca :) tatmazsan olmaz. ne biçim vampir o öyle.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: trapt, 28 Haziran 2005 04:40 tarihinde demiş ki: sünnet olmaz abi ya vampirlerin kesilen yerleri tekrar çıkıyo yani demek oluyoki Müslüman vampir olmuyo..hem o vampire haç gösterip te tırsarsa.."kafir " derim ona ben.... Jesus falan hikaye ALLAH KORKUSU OLCAK ADAMDA O YETER O.. ahh Şeyhülislam ahh keşke burda olsan bu var bide kan haram zaten.. bu herifte ahiret inancıda olmaz çünkü ölümsüz...vampirlik zaten dine karşıt bişi..(hikayesini biliosanız) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Wampir yok demeyin abi ben vampirim mesela :D Ama bu tür bi vampirle SamanyoluTV de karsılasırsın onlar şirin babayı Cumaya yollamış televizyon vampirede oruc tutururlar ehauhaeae[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 vampirde olsa insan insandır :D[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 vampir şimdi sarımsak yese de olur da ağız kokusu var , yerken bişey olmadıysa bile kokudan kesin yanar kül olur...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Tamam herşeye bi kulp varda ya bu Müslüman ve Turk vampir birde Laz ise nolacak ? Düsünün Temel fikralarında Temel bu adamımız ise neler olur neler..[signature][hline]KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, tüzükler konusunda Brüksel'de Türk ve Rum heyetleri arasında yapılan görüşmelerde, ''Rumlara, izolasyonların kaldırılması ve limanlarının açılması karşılığında Maraş'ı vermeyi önerdiklerini, ancak Rumların bu öneriyi şiddetle reddettiğini'' açıkladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar