WhiteDagger Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Simdi diyelim bir vampirimiz var.Bu vampirimiz uzun ve yoğun çalışmlarımz sonucunda Müslüman oldu. 1- Bu müslüman vampir 5 vakit namazı nasıl kılacak ? 2- Bu müslüman vampir Ramazan ayında nası oruc tutacak ? Yada gun dogumundan gun batımına kadar tutması gerek orucu tabutta tuttu uyuyarak dielim. Bu tuttugu oruc geçerlimidir ? Bu müslüman vampir diyelimki evlendi.Artık elimizde 1 erkek vede 1 bayan vampirimiz oldu ve evliler. Bu müslüman Erkek vampir uzun ve yorucu çalışmalarımız sonucunda atalarının aslında turk oldugunu kabul etti. 1- Bu müslüman ve Türk vampir Kan emecek kurban ararken tinercilere denk geirse ne yapacak ? 2- Bu müslüman ve Türk vampir Hanımı avlanmaya nasıl yollacak? 3- Bu müslüman ve Türk vampir hanımı Yolladı diyelim. Kahvedeki okey arkadaslarına durumu nasıl izah edecek ? 4- Bu müslüman ve Türk vampir hanımının Erkek kurbanlarını emmesıne nasıl yaklasacak ? Saygı ve sevgı dıleklerımle...[signature][hline] Bursa'daki sinema rehberiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Müslüman vampir olmaz satanist vampir olur Onlar şeytanın tohumlarıdır[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 "Bu vampirimiz uzun ve yoğun çalışmlarımz sonucunda Müslüman oldu. " Demişiz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 walla..vampir abdullah var ..osmanlı dan kalma ilk türk vampir ona bi bak google dan falan .. Vampir müslüman olduda derdi bize mi düştü ya :([signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 sünnet oldu mu bu vampir? Kestirmez lam o...[signature][hline]Fuck all scammers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: WhiteDagger, 28 Haziran 2005 04:15 tarihinde demiş ki: Bu müslüman ve Türk vampir hanımının Erkek kurbanlarını emmesıne nasıl yaklasacak ? O değil de hanımı şöyle bişey diyebilir adama "madem ben avlanmıyorum sen de kadınları emmeyeceksin, bıktım ya üstün başın her gün farklı kadın parfümü kokuyor. Ne bitmez çilem varmış benim yaleppim?"[signature][hline]Fuck all scammers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Hakkaten bak bunu atlamısız .. Bu müslüman olduysa Sünnette lazım .. 1- Su sosyete sunnetcisi bunu sunnet edermi ? 2- Etti diyelim Kirve kim olucak ? 3- Sunnet oncesi Pelerin almaya gerek yok ordan yırtti tamam ama ya sunnet sonrası takımı korumak ıcın fes mı kullanacak ?[signature][hline] Bursa'daki sinema rehberiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 sünnet olmaz abi ya vampirlerin kesilen yerleri tekrar çıkıyo yani demek oluyoki Müslüman vampir olmuyo..hem o vampire haç gösterip te tırsarsa.."kafir " derim ona ben.... Jesus falan hikaye ALLAH KORKUSU OLCAK ADAMDA O YETER O.. ahh Şeyhülislam ahh keşke burda olsan[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Gladros, 28 Haziran 2005 04:25 tarihinde demiş ki: Müslüman vampir olmaz satanist vampir olur Onlar şeytanın tohumlarıdır Gel her kim olursan ol gel, dememişmi mevlana... yaa sen kim oluyorsunda vampirlerin inanç özgürlüklerine karışıyosun?? İnsan(hayvan) ]* özgürlüğü var bu ülkede[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bizim arkadaş sünnet olduğu zaman dişi bir vampirin saldırısına uğramış kanayan yerinden. şimdi evlendiler... *[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 vampir sarimsakli kabak yemegi yiyebilir mi? bence yiyemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 yer de yiyemez ... Karısı nefret ediyo sarımsaktan. "öeehh git içeride yat gözü körolmayasıca herif, kokuttun bütün odayı leş gibi."[signature][hline]Fuck all scammers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Hem zaten bizim vampir Musluman oldu bi kere hac islemz artık. ama budefa musluman murbanlar kendını nası korucak. Mesela zemzem suyu ise yaramıkı yada ne bilim 2 kuluvallah bi elhemmi okuyacak napacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Din kardeşliğinden yırtıyoruz biz. Sen kafanı yorma.[signature][hline]Fuck all scammers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 birde konuyu ciddiye alıp cevap verelim vampirleri hayvan sınıfına sokarım, tabiata salarım ne yaparsa yaparlar.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Iyi de, vampirlerin hayvan olması için canlı olmaları gerekiyor, ki değiller. Ayrıca müslüman olmak için insan olmak şart diye biliyorum, yabancı dil ilk tercihim.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 hmmm paticiği deliler bastı :D vampirler yesin seni emi müslüman vampir diğerleri hristiyan mı ki müslümanı ettin alsana muamma filmlerde görürsün adama haç tutuyolar herif toz oluyo fln bu adamlar neden müslüman ülkelere gelmiyo o zmn hepsi malmı?[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 islamda kan haram kabul edilmişken muhaazakar bir vampir hayatını nasıl devam ettirir merak ettim =P[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cindy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 güzelmiş paylaştıgın için tşkederim[signature][hline]Cindy Ne Kadar az bilirsen o kadar mutlu yaşarsın [b]Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waex Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 E bu müslüman vampir hacca gitcek 350 derece sıcakta dolaşınca buharlaşcak.Hadi buharlaşmadı orda zemzem suyu içicek(holy water) zaten arkadaşımızın allerjisi var hadi diyelim yok yarasaya dönüşünce abdesti bozulmazmı bunun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Hacca nasıl çıkacak?[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bak benden önce biri de sormuş asıl muamma vampir kan emmeden uzun süre yaşayamaz çünkü hacda her türlü canlıya zarar verme katiyen yasaktır ölünün kanını da eğer içerse ölür ondan yanında kan dolu kavanoz da taşıyamaz başkası adam öldürüp ona kanını içmesi için verse o kanı vücuttan çekerken bi canlıya zarar vermiş olacak gene de[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 off abi ne biçim konudur buu[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b] [spo1=KsK]www.kafsinkaf.org[/spo] Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 evet arkadaşlar büyük ısrarlarm soınucu bir ara müslüman oldum fekat ama lâkin oruç tutma ve namaz kılam olaylarında zorlandığım için paganlığa geri döndüm ama aldığım duyumlara göre kurt adamlar topluca müslüman olmaya başlamış onlar için iş daha kolaymış neyse babacum beni kaldırdı geldim yazdım şimdi gidiyorum yatacam tekrardan. bol bol pekmez yiyin kanlanın kendinize iyi bakın ayaklarınızı yorganınza göre uzatın kuzucuklarım. Kont "Rob Zombie's" Dragula dig through the ditches burn through the witches I slam in the back of my dragula[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Sturm, 28 Haziran 2005 13:32 tarihinde demiş ki: said: Alexi_Septimus, 28 Haziran 2005 08:20 tarihinde demiş ki: Ayrıca müslüman olmak için insan olmak şart diye biliyorum, yabancı dil ilk tercihim. Demişsin, ama hayır.. Pek anlamam ama hatırladığım kadarıyla Müslüman olmayı seçen cinler de vardı.. cinler cok farklı... onlarda allaha ibadet etmeleri icin gnderilmis canlılardır... aynı insanlar gbi... ama farklı boyutlarda yasarız.. vampirler cok farklı... hatta vampir die bsi yok:)[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar