Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tişört bastırabilcek bir yer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şöyle beşiktaş yakınlarında hatta sinanpaşa pasajına yakın bir yerlerde tişört bastırabilcek bir yer varmı? Kaliteli ve bir yıkanmayla geçmemesi tercihimdir.[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
ankarada var mı :)[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor
Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek.
Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks.
Lazar - I had a bad week.
Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer?
Mesaj tarihi:
Barbaros'taki(tabi tüm yol boyunca değil, beşiktaş merkezden bahsediyorum) fotokopicileri bi gez.[hline]Silvara Nightwish
güneş ve yıldızlar varken elmaslar yeterince parlak mı?

Emekli Irda

[Bu mesaj Aurora tarafından 14 October 2003 18:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ankarada karum un oralarda bi yerde vardı yanlış hatırlamıyosam çooook eskiden gitmiştim unuttum şimdi tamamen ya[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Mesaj tarihi:
Sinanpaşanın altında pis amerikan köftecisinin orda o dükkan da çok fazla t-shirt yoktu orda yani akmar kadar[hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Konuyu buldumda biraz eskiydi ben hemen hortlatayım dedim.Şimdi bu konuda sizlere 1-2 soru sorucaktım.

1.İlk olarak tişört bastırıcam ve acaba anadolu yakasında yada taksim civarları olabilir basacak yerlerin -kaliteli olsun bide hemen 2 yıkamada gitmesin- adlarını ve adreslerini verebilir misiniz?
2.Düz tişörtler sanırım orada satılıyor zaten dimi?Ve tişört + bastırma ne kadar olur yaklaşık olarak?
3.Şimdi yaptıracağım (bir yazı olucak) onun resmini printerdan mı çıkartıp gidicem yoksa bir diskete jpg olarak kayıt edip mi neye göre ve nasıl yapıyorlar o olayı bide bu konuda açıklık getirirseniz sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

Dipnot:Ciddi cevaplar veriniz lütfen, bilmiyorsanız hiç konuşmayınız, birde rica ediyorum boş geyikler ve kötü espriler yapmayın.
-utanıyorum ulan artık şunu başlıkların altına yazmaktan ama neyse...-[signature][hline]Arian Elwing
!?Papyrus!*

[Bu mesaj arian tarafından 28 Haziran 2005 15:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Aegean, 14 Ekim 2003 16:56 tarihinde demiş ki:
ankarada karum un oralarda bi yerde vardı yanlış hatırlamıyosam çooook eskiden gitmiştim unuttum şimdi tamamen ya[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...

karumdaki yere bende gitmiştim 2 sene önce fln çok dandik yapmışlardı, direk yırtmıştım.[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 14 Ekim 2003 11:08 tarihinde demiş ki:
ankarada var mı :)[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor
Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek.
Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks.
Lazar - I had a bad week.
Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer?

Ankarada var yannış hatırlamıosam meşrutiyetin üzerinde.. Hala duruosa tabii[signature][hline]... LeviathaN ...
Mesaj tarihi:
tatile gitmiştim 3 günlüğüne...sokakta yürüyorum karşıdan bir eleman geliyor...beyaz tişörtün üstüne kurtlar vadisi resmi bastırmış....böyle bir dikdörtgen içinde...bırak abi yalan o işler..[signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa...
Mesaj tarihi:
said:
arian, 28 Haziran 2005 15:42 tarihinde demiş ki:
Konuyu buldumda biraz eskiydi ben hemen hortlatayım dedim.Şimdi bu konuda sizlere 1-2 soru sorucaktım.

1.İlk olarak tişört bastırıcam ve acaba anadolu yakasında yada taksim civarları olabilir basacak yerlerin -kaliteli olsun bide hemen 2 yıkamada gitmesin- adlarını ve adreslerini verebilir misiniz?
2.Düz tişörtler sanırım orada satılıyor zaten dimi?Ve tişört + bastırma ne kadar olur yaklaşık olarak?
3.Şimdi yaptıracağım (bir yazı olucak) onun resmini printerdan mı çıkartıp gidicem yoksa bir diskete jpg olarak kayıt edip mi neye göre ve nasıl yapıyorlar o olayı bide bu konuda açıklık getirirseniz sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

Dipnot:Ciddi cevaplar veriniz lütfen, bilmiyorsanız hiç konuşmayınız, birde rica ediyorum boş geyikler ve kötü espriler yapmayın.
-utanıyorum ulan artık şunu başlıkların altına yazmaktan ama neyse...-
[signature][hline]Arian Elwing
!?Papyrus!*
  • Yeni Oluştur...