Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Şöyle beşiktaş yakınlarında hatta sinanpaşa pasajına yakın bir yerlerde tişört bastırabilcek bir yer varmı? Kaliteli ve bir yıkanmayla geçmemesi tercihimdir.[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 var. üç maymun var. beşiktaş çarşısında bi yerlerde olması lazım.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulutin11 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Sinan Paşa Pasajının en alt katında acaip tişörtler satan bi dükkan var orda basıyolar diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 O üç maymun ne? Bide o sinan paşa pasajındakinin aı tabelası falan varmı yoksa belli ediyomu kendini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 ankarada var mı :)[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek. Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks. Lazar - I had a bad week. Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Barbaros'taki(tabi tüm yol boyunca değil, beşiktaş merkezden bahsediyorum) fotokopicileri bi gez.[hline]Silvara Nightwish güneş ve yıldızlar varken elmaslar yeterince parlak mı? Emekli Irda [Bu mesaj Aurora tarafından 14 October 2003 18:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 ankarada karum un oralarda bi yerde vardı yanlış hatırlamıyosam çooook eskiden gitmiştim unuttum şimdi tamamen ya[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Sinanpaşanın altında pis amerikan köftecisinin orda o dükkan da çok fazla t-shirt yoktu orda yani akmar kadar[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu buldumda biraz eskiydi ben hemen hortlatayım dedim.Şimdi bu konuda sizlere 1-2 soru sorucaktım. 1.İlk olarak tişört bastırıcam ve acaba anadolu yakasında yada taksim civarları olabilir basacak yerlerin -kaliteli olsun bide hemen 2 yıkamada gitmesin- adlarını ve adreslerini verebilir misiniz? 2.Düz tişörtler sanırım orada satılıyor zaten dimi?Ve tişört + bastırma ne kadar olur yaklaşık olarak? 3.Şimdi yaptıracağım (bir yazı olucak) onun resmini printerdan mı çıkartıp gidicem yoksa bir diskete jpg olarak kayıt edip mi neye göre ve nasıl yapıyorlar o olayı bide bu konuda açıklık getirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Dipnot:Ciddi cevaplar veriniz lütfen, bilmiyorsanız hiç konuşmayınız, birde rica ediyorum boş geyikler ve kötü espriler yapmayın. -utanıyorum ulan artık şunu başlıkların altına yazmaktan ama neyse...-[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* [Bu mesaj arian tarafından 28 Haziran 2005 15:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Aegean, 14 Ekim 2003 16:56 tarihinde demiş ki: ankarada karum un oralarda bi yerde vardı yanlış hatırlamıyosam çooook eskiden gitmiştim unuttum şimdi tamamen ya[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... karumdaki yere bende gitmiştim 2 sene önce fln çok dandik yapmışlardı, direk yırtmıştım.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Biz mi eskide kaldık?Artık insanlar uğraşmıyor mu bu tip şeylerle?[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ben sadece beyaz tişörtlerin üzerine baskı yapıyorlar diye duymuştum doğru mu ? değilse gidip yaptıracağım birkaç tane...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Yok sanırım her renge olur nedenki öle birşey olsun?[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Succubus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Bonecrusher, 14 Ekim 2003 11:08 tarihinde demiş ki: ankarada var mı :)[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek. Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks. Lazar - I had a bad week. Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer? Ankarada var yannış hatırlamıosam meşrutiyetin üzerinde.. Hala duruosa tabii[signature][hline]... LeviathaN ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 tatile gitmiştim 3 günlüğüne...sokakta yürüyorum karşıdan bir eleman geliyor...beyaz tişörtün üstüne kurtlar vadisi resmi bastırmış....böyle bir dikdörtgen içinde...bırak abi yalan o işler..[signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: arian, 28 Haziran 2005 15:42 tarihinde demiş ki: Konuyu buldumda biraz eskiydi ben hemen hortlatayım dedim.Şimdi bu konuda sizlere 1-2 soru sorucaktım. 1.İlk olarak tişört bastırıcam ve acaba anadolu yakasında yada taksim civarları olabilir basacak yerlerin -kaliteli olsun bide hemen 2 yıkamada gitmesin- adlarını ve adreslerini verebilir misiniz? 2.Düz tişörtler sanırım orada satılıyor zaten dimi?Ve tişört + bastırma ne kadar olur yaklaşık olarak? 3.Şimdi yaptıracağım (bir yazı olucak) onun resmini printerdan mı çıkartıp gidicem yoksa bir diskete jpg olarak kayıt edip mi neye göre ve nasıl yapıyorlar o olayı bide bu konuda açıklık getirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Dipnot:Ciddi cevaplar veriniz lütfen, bilmiyorsanız hiç konuşmayınız, birde rica ediyorum boş geyikler ve kötü espriler yapmayın. -utanıyorum ulan artık şunu başlıkların altına yazmaktan ama neyse...- [signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar