KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 beyler sole bı dm le bera ber bı frp cevırelım hemen sole 4-5 ksılık dunya farkett etmez dm ın ıstegıne kalsn msn ım [email protected] hade byler oss de bıtıı 1 sndr tutuom kendı lan olm nlrsnz len[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ben varım edit: şimdi farkettim o anki gazla mesaj zamanına bakmamışım:P biraz geç kalmış :P[signature][hline]Ignorance is the man's worst handicap, get rid of it before it comsumes you. Don't tell me "Ignorance is bliss" that's what they want you to think All hail the lord and master Foamy the Squirrel [Bu mesaj nightstalker tarafından 27 Haziran 2005 22:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 night gel msn e[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 2 saat olmuş ama oynarım bende pardon 1 gün mü olmuş yoksa? yoksa tarihte mi bi hata var. ben mi deliriyorum hiç bişey anlamadım [signature][hline]neden siyah conta? [Bu mesaj Black-ice tarafından 28 Haziran 2005 22:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Black-ice, 28 Haziran 2005 22:00 tarihinde demiş ki: 2 saat olmuş ama oynarım bende pardon 1 gün mü olmuş yoksa? yoksa tarihte mi bi hata var. ben mi deliriyorum hiç bişey anlamadım burası neresi?ben kimim?niçin?noldu? :PPpPP[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar