elvyn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 "Bir atı bile yiyebilirim" diye bişey var ya hani.[signature][hline]elvyn: sen nerden mezunsun ucanadam: okul? elvyn: hayır ev lol
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: tAKA, 28 Haziran 2005 01:34 tarihinde demiş ki: bindiğim şeyi yemem ben ata mı biniyosun :)[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class)
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 at eti ucuz değil aksine pahalı olması gerekiyo ama yediğim bi yerde nedense hamburgerler 75 kuruş[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex
taz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 at yenir mi lan bi gidin katakullide dana eti diye satarlar onu bi de bize! ıy
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Sanıldıgının aksine at eti gayet temiz ve sağlıklıdır.. Aynı zamanda dinen de uygundur.. AT eti ğpistir haramdır görüşü yanlıştır.. ancak aynı şeyler eşek ve katır için geçerli degil.... newdne aşırı tepki veridniz anlamsız buluyorum...[signature][hline]Grimwolf, 15 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki...... Post kasmak ya da kasmamak işte bütün mesele bu...
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 At yenecek hayvan mi bee yazik[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" WoW: Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Orta Asya'daki eski türkler yiyormuş diye biliyorum...niye yenmesin canım lezzetliyse :9[signature][hline]chuck!
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Rush, 27 Haziran 2005 22:50 tarihinde demiş ki: Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Hukuku öğretim üyesi Prof. Dr. Orhan Çeker, at etinin İslam dinine göre helal olduğunu belirtti. oo önceden at eti yemi$sek bilmeden haram degilmi$ allahtan. lol.[signature][hline]Pyro
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ya at eti çok güzel olurki. bizim kafakasya da her türlüsünü yaparlar. at sucuğu filan bile yaparlar evet biraz serttir ama çok güzeldir tadı...[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun [Bu mesaj khas tarafından 28 Haziran 2005 12:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ya, full kas etin neyini seviyorsun allah aşkına böyle abidik gubidik mesajlar atmayın.Okadar çok seviyorsan git bi silikon erit, azında çiğne onu.Aynı şey...
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 köpeklerden zaten sosis yapılıyo. ama tr de yapılıyo mu bilmiyorum[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 siz hotdog'u ne sanıyordunuz? : )[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Erutan, 28 Haziran 2005 12:29 tarihinde demiş ki: ya, full kas etin neyini seviyorsun allah aşkına böyle abidik gubidik mesajlar atmayın.Okadar çok seviyorsan git bi silikon erit, azında çiğne onu.Aynı şey... sen sevmiyosan yemessin. ama ben gidip yiycem. sadece ben olayın zaten daha önceden de olan bişey olduğunu söylemek için attım msj. ı. çıktığı günde alıp mangalını yapacam beklerim...[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Benim bildiğim at göçebe insanların favori yemeğidir. Bizim Avrupa'lılarda marjinal olmak için böyle birşeye girmiş herhalde. At eti çok yağlı, sert ve sindirimi zordur. Alışmamışsanız motoru toptan düşürebilirsiniz. Aman dikkat[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 yemem ben at eti envai çeşit et varken...bi tadına bakarım o kadar :9[signature][hline]chuck!
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 At eti yenir yenmez değilde ben ati yemek yerine sutunu sağmayı tercih edirim.[signature][hline]kaleidoscopic(borbag) , 20 Haziran 2005 tarihinde Rockistanbulda demiş ki: zaten tekerleklere karşı ilgim var Beş Hececiler
Kreese Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 kımız bizim geleneksel içeceğimizdir zaten[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Ya buda bişimi be bizim burda bi Barbecu diye bi yer vardı zamanında.Ekmek o zamanlar 150.000 di ve biz yarım ekmegi 100.000 e yiyorduk icindede doyasıya et vardı.Ve orası 1 ay sonra kapandı.anladıkkı eşşek eti yemişiz su zamana kdr.ama bakıl hala burada yazı yazabılıyosdfıusşdfhuuuuuuuuuuuuuuasdajcöcmannnnnnnnnnnnnahjfafauıııııııııı
Coder Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 kokoreç yemeyin at eti yiyin avrupa birliği siz bence bizim .... yiyin töbe töbe[signature][hline] Coder -Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var -Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım -Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni!
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Atın zararı yoksa yeriz.Henüz tadına bakmadım ama bakmak isterim...[signature][hline]Krwlng in my skiN
Norak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 en lezzetli etler domuz eti ve tavşan etidir yemeden bilemezsiniz :) at değilde geyik eti satılıyormu trde? onu denemek istiyorum ben ciddi ciddi :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Training is nothing, Will is everything
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Coder, 28 Haziran 2005 18:43 tarihinde demiş ki: avrupa birliği siz bence bizim .... yiyin Denilebilr..[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Ben domuz eti yicektim ama burada tristler için olduğundan çok pahalı.O yüzden yemek biraz zor :)[signature][hline]Krwlng in my skiN
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ben kedi isterem[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Domuz baconu yediydim ben nefis bir tadı var[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Öne çıkan mesajlar