Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

At eti artık kasaplarda satılabilecek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
tAKA, 28 Haziran 2005 01:34 tarihinde demiş ki:
bindiğim şeyi yemem ben

ata mı biniyosun :)[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Penthesilea'lar banlanmasın!
Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class)
Mesaj tarihi:
Sanıldıgının aksine at eti gayet temiz ve sağlıklıdır.. Aynı zamanda dinen de uygundur.. AT eti ğpistir haramdır görüşü yanlıştır.. ancak aynı şeyler eşek ve katır için geçerli degil.... newdne aşırı tepki veridniz anlamsız buluyorum...[signature][hline]Grimwolf, 15 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki......
Post kasmak ya da kasmamak işte bütün mesele bu...

Mesaj tarihi:
said:
Rush, 27 Haziran 2005 22:50 tarihinde demiş ki:
Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Hukuku öğretim üyesi Prof. Dr. Orhan Çeker, at etinin İslam dinine göre helal olduğunu belirtti.

oo önceden at eti yemi$sek bilmeden haram degilmi$ allahtan.

lol.[signature][hline]Pyro
Mesaj tarihi:
ya at eti çok güzel olurki. bizim kafakasya da her türlüsünü yaparlar. at sucuğu filan bile yaparlar evet biraz serttir ama çok güzeldir tadı...[signature][hline]Star Wars Galaxies
Eclipse-Khas'bin Qebex
Long Live Emperor...

Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun

[Bu mesaj khas tarafından 28 Haziran 2005 12:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya, full kas etin neyini seviyorsun allah aşkına böyle abidik gubidik mesajlar atmayın.Okadar çok seviyorsan git bi silikon erit, azında çiğne onu.Aynı şey...
Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 28 Haziran 2005 12:29 tarihinde demiş ki:
ya, full kas etin neyini seviyorsun allah aşkına böyle abidik gubidik mesajlar atmayın.Okadar çok seviyorsan git bi silikon erit, azında çiğne onu.Aynı şey...

sen sevmiyosan yemessin. ama ben gidip yiycem. sadece ben olayın zaten daha önceden de olan bişey olduğunu söylemek için attım msj. ı. çıktığı günde alıp mangalını yapacam beklerim...[signature][hline]Star Wars Galaxies
Eclipse-Khas'bin Qebex
Long Live Emperor...

Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun
Mesaj tarihi:
Benim bildiğim at göçebe insanların favori yemeğidir. Bizim Avrupa'lılarda marjinal olmak için böyle birşeye girmiş herhalde.

At eti çok yağlı, sert ve sindirimi zordur. Alışmamışsanız motoru toptan düşürebilirsiniz. Aman dikkat[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
Mesaj tarihi:
At eti yenir yenmez değilde ben ati yemek yerine sutunu sağmayı tercih edirim.[signature][hline]kaleidoscopic(borbag) , 20 Haziran 2005 tarihinde Rockistanbulda demiş ki:
zaten tekerleklere karşı ilgim var

Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
kımız bizim geleneksel içeceğimizdir zaten[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo
sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Mesaj tarihi:
Ya buda bişimi be bizim burda bi Barbecu diye bi yer vardı zamanında.Ekmek o zamanlar 150.000 di ve biz yarım ekmegi 100.000 e yiyorduk icindede doyasıya et vardı.Ve orası 1 ay sonra kapandı.anladıkkı eşşek eti yemişiz su zamana kdr.ama bakıl hala burada yazı yazabılıyosdfıusşdfhuuuuuuuuuuuuuuasdajcöcmannnnnnnnnnnnnahjfafauıııııııııı
Mesaj tarihi:
kokoreç yemeyin at eti yiyin

avrupa birliği siz bence bizim .... yiyin

töbe töbe[signature][hline] Coder
-Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var
-Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım
-Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni!
Mesaj tarihi:
said:
Coder, 28 Haziran 2005 18:43 tarihinde demiş ki:
avrupa birliği siz bence bizim .... yiyin

Denilebilr..[signature][hline]zagG!!
Yav kardeşim ev hanımı nedir ?
Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
  • Yeni Oluştur...