arc Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 domuz eti satılıyor diyor orda, ki satılıyor gerçekten büyük market zincirlerinde vs., en azından ben realde gördüğümü hatırlıyorum.[signature][hline]Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: toggie, 27 Haziran 2005 22:55 tarihinde demiş ki: domuz eti de satarlar artık asıl o lazım abi çok yararlı ve çok lezzetli yane[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ne var bunda gocunacak çoğu kişi yemiyo türkiye de, garip karşılanması gayet doğal bu açıdan domuz etinin devletin laik olması kişilerin dininin olmasına engel değildir.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Ben çook müslüman gördüm zina yapan alkol içen domuzda mı kalıyo...hem zamanında hastalıklı olduğu için yasaklanmış bişi.. Şu anda avrupada domuz eti türkiyedeki her etten daha sağlıklı..%99 müslüman dio ama gerçek doğrultuda %78 müslüman.. inanç olarak bakıldıında..bunu geçtim domuz eti ii gider ya :)[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 tamam konuyu başka boyutlara taşımayalım.[signature][hline]ok dale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: hyde, 27 Haziran 2005 23:48 tarihinde demiş ki: sımdıye kadar esek etı yedık bırsey olmadı ona cabuk alısırız :) lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Rush, 27 Haziran 2005 22:50 tarihinde demiş ki: ''AB;ye uyum çerçevesinde 5179 sayılı Gıda Kanunu ve 3285 sayılı Hayvan Sağlığı Zabıtası Kanunu;na göre at eti, et ürünleri kapsamında büyükbaş hayvan sınıfına dahil edildi. Ancak at kesiminin kurulacak özel mezbahalarda yapılabileceğini aktaran Konya Tarım İl Müdür Yardımcısı Ali Ergin, Türkiye de şu anda at kesimi yapılacak mezbahanın bulunmadığını söyledi. Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Hukuku öğretim üyesi Prof. Dr. Orhan Çeker, at etinin İslam dinine göre helal olduğunu belirtti. ;At etinin dana, inek veya koyun etinden farkı yoktur. Etinden imal edilen pastırma sucuk gibi ürünler de rahatlıkla yapılıp satılabilir. Sütü de içilebilir. Ancak, eşek ve katır eti yenilmesi haramdır; dedi. '' Valla bu ab bize bigün domuz eti bile yedirmeye çalışır. Zaten satılıyodu boşver takma sen hehe[signature][hline]Heren - Level 41 NE Druid MoonSerpents / Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araba200 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ya arkadaslar hiç birinizmi bilmiyo mu et eti yenir hemde helal dir . eski hun turkleri filan hep at eti yermiş . hiç mi tarkan filan izlemdiniz :D ama bakin harbiden at eti yenir ama yorgun ati eti yenmez yani bole at alacakssın bole eşşek gibi caliştircak yuk filan cektircen sora oluncede kesip yenemez yani ayni cicftlık hayvani gibi yetiştircen filan aha işte o zman yenir . bi kere bizim bi kazak bi komusu vardi bize at sutu get,rmişti valla hala tadi agzimda cıkmıyo nalet sey at sut u igrenc bişi valla sakin ama sak,n merak edipde içmeye kalkamyin[signature][hline]pejo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Dinimize göre ; - At eti mecbur kalınmadıkça yenmez! - Savaş,afet..vs.vs gibi durumlarda hayvanın sadece sağ tarafı yenir. Atalarımız savaşta hayvanın dışkısından arpaları ayıklayıp yiyolarmış. Bi A.B'ye girecez diye... yazık...[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Araba200, 28 Haziran 2005 00:06 tarihinde demiş ki: ya arkadaslar hiç birinizmi bilmiyo mu et eti yenir hemde helal dir . eski hun turkleri filan hep at eti yermiş . O zamanlar İslamiyet de varmış zaten.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 kimsenin gidip at eti yiyeceğini sanmıyorum, olur da herkes çok sevdi diyelim o tüketimi kaldıracak at sayısı olduğunu da sanmıyorum. yenmez abi at ehe.[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 At etinin dinen caiz oldugu söyleniyor ekşi'de.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Abi ne bilim ben. Millet de beni aşırı dinci tutucu falan sanıcak aslında alakası yok (:[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Çok basit bone, soyu bozuk ondan. :-P At eti Türkmenler'de bolca tüketiliyor. Yalnız çok sert olduğunu duymuştum peder beyden. Oraya yaptığı bir ziyarette tüketmek zorunda kalmış.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: insight, 28 Haziran 2005 00:08 tarihinde demiş ki: Dinimize göre ; - At eti mecbur kalınmadıkça yenmez! - Savaş,afet..vs.vs gibi durumlarda hayvanın sadece sağ tarafı yenir. Atalarımız savaşta hayvanın dışkısından arpaları ayıklayıp yiyolarmış. Bi A.B'ye girecez diye... yazık... walla kendi adına konuş..ona bakarsan dininde midye de yasak alkol de yasak zina da yasak.. hiç birini yaptın mı? (milli oldun mu :P ) o zaman bununda sakıncası yok domuz eti gelmeli [Bu mesaj trapt tarafından 28 Haziran 2005 00:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 satılması taraftarıyım. zaten yıllardır yenilen bişi. en azından artık sağlıklı koşullarda üretilir satılır.. hem et yiyemeyen insanlarda sağlıklı biçimde et yemiş olur ucuza..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: insight, 28 Haziran 2005 00:08 tarihinde demiş ki: Dinimize göre ; - At eti mecbur kalınmadıkça yenmez! - Savaş,afet..vs.vs gibi durumlarda hayvanın sadece sağ tarafı yenir. Atalarımız savaşta hayvanın dışkısından arpaları ayıklayıp yiyolarmış. Bi A.B'ye girecez diye... yazık... hoca sagol engın bılgılerdeen dolayı ama bu kadar kasmayın ıstıyen yer ıstıyen yemez ozgur bır ulke burası[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: trapt, 28 Haziran 2005 00:52 tarihinde demiş ki: walla kendi adına konuş..ona bakarsan dininde midye de yasak alkol de yasak zina da yasak.. hiç birini yaptın mı? (milli oldun mu :P ) o zaman bununda sakıncası yok domuz eti gelmeli Saçmalamış tabiri senin için uygun heralde. Alkolde kullanmıyorum zinada yapmıyorum hiçte milli olmadım! Bu durumda ne oldun onu bilemem !... Kendi adıma konuştum zaten Msjımda yapmayın,etmeyin, gibi tabirler yok. Her koyun kendi bacağından misali... Domuz eti ne alaka onu anlamadım.. Sadece afet..vs.vs durumlada hayvanın sağ tarafı yenir denmiş. Domuz ise israfkâr bir hayvan olduğu için dinimizce yasaklanmıştır! Saygılarla! Pati Müftüsü. edik : @ hyde eyw. [signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." [Bu mesaj insight tarafından 28 Haziran 2005 01:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 valla benim için at kesmek, köpek kesmekten farksız. Niyeyse canilik gibi geliyor ya atlar süper hayvanlar.. Yani ben çok seviyorum nedense[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bi at 5000$ kim alacak ? Kasap alsa bile 1 kilosunu size 500$ dan aşşa vermez olmaz öyle şey yaw :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 zaten günümüzde sucuğa fln karıştırmadıkları ne malum[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 at eti niye yenmesin? şu anda bile göçebe olup yaylalarda yaşayanlar at eti yer ama onların beslenmesi daha farklı çünkü atlar .nek öküz gibi hayvanlardan daha hızlı hareket eder ve at eti sağlıklıdır da dana etinden daha az kolestrol a neden olur (deve kuşu veya hingi kadar olmasa da) ama katır ve eşşek eti yenmez çünkü sağlıklı olmadığı kadar serttir katır ve eşşek eti isteyen ,sitediğini yiyebilir ama gleip de yıllardır yenilen at etinie "yok caiz değil yok bilmemne" diye dogmatik savlarla tu kaka demeyin..[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bindiğim şeyi yemem ben[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Walla ben yerim :P O_o[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Yav zaten yillardir at eti yiyoruz bence :) harbi simdi en azindan bilerek yiyecegiz. Domuz eti cok lezzetlidir. Pislik yuzunden domuzlar dinimizce haramdir ama artik ayni kosullarda yetirmiyor domuzlar o yuzden yemekte bir sakinca gormuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar