Rush Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ''AB;ye uyum çerçevesinde 5179 sayılı Gıda Kanunu ve 3285 sayılı Hayvan Sağlığı Zabıtası Kanunu;na göre at eti, et ürünleri kapsamında büyükbaş hayvan sınıfına dahil edildi. Ancak at kesiminin kurulacak özel mezbahalarda yapılabileceğini aktaran Konya Tarım İl Müdür Yardımcısı Ali Ergin, Türkiye de şu anda at kesimi yapılacak mezbahanın bulunmadığını söyledi. Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Hukuku öğretim üyesi Prof. Dr. Orhan Çeker, at etinin İslam dinine göre helal olduğunu belirtti. ;At etinin dana, inek veya koyun etinden farkı yoktur. Etinden imal edilen pastırma sucuk gibi ürünler de rahatlıkla yapılıp satılabilir. Sütü de içilebilir. Ancak, eşek ve katır eti yenilmesi haramdır; dedi. '' Valla bu ab bize bigün domuz eti bile yedirmeye çalışır.[signature][hline]ok dale [Bu mesaj Rush tarafından 27 Haziran 2005 22:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Olsun eŞŞekte isteriz biz.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 alla alla benim bildigim dandik bi etti at eti ama ucuz diye belki talep olur ?[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. [Bu mesaj huun tarafından 27 Haziran 2005 22:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Ya bunun çaresi var.Kimse almaz ama satılır.Bu kadar basit büyütmeyin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 satılsın et yiyemeyenler yiyebilir belki böylece atın yalnız sağ tarqfı yenir diye bi laf vardı bi aralar...[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 abi bi kilo yağsız at şiş verirmisin.[signature][hline]ok dale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 kuş eti de satcaklarmı[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 sağ tarafı yenen domuz.solda olabilir. atda oyle bi ayrım yok. at değilde tay guzel olur gibi =P[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Ooo ab arkamızdan geliyor valla.. Varoş kesimdeki esnaf sokak kedisi üstü pilav, martı dürüm gibi ürünler bile satıyor.. At neymiş..? Hatta kediler arkadaşlarını bekliyor kapının önünde ama bilmiyorlar ki dışarı çıkmayacak..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ben yemem,[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 domuz eti de satarlar artık[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 İyide zaten satılıyor :D[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 .oşkun markalı sucuk,sosis tarzı imalat yapan nadide şirketimiz yeterince yedirdi ztn size,bize daha ne atıymış,eşeğimiş yeter türkiyede eşek mi kaldı at mı kaldı kesecek :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 avrupada at eti yediriyolar mı acaba millete[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 at yenirmi ya :( yazık haywana. milyar yıldır süper eşlik ediyo insanlara at alemi adına cok üzüldüm :([signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 At yeniliyor bolca Avrupa'da. Fransa'da sadece at eti satan kasaplar var benim bildiğim.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Daesu, 27 Haziran 2005 23:04 tarihinde demiş ki: at yenirmi ya :( yazık haywana. milyar yıldır süper eşlik ediyo insanlara at alemi adına cok üzüldüm :( yoksa sende mi bir atsın ?!?! :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 kazakistanda en pahalı ettir at eti... 5 parmak diye ünlü yemekleri var hatta...[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 walla atta yiyelim domuzda tatmak lazım. Domuz eti yemişliğim var bu arada yemin ediyorum ruffles rodeo muydu neydi aynı tad.[signature][hline]Don't you have a kingdom to run? [Bu mesaj Zerokull tarafından 27 Haziran 2005 23:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 at helal esek katır deil[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Ozaman "at" diye tabir ettğiniz kadınlarda helal olmuyomu? oda memeli onlarda geviş getiriyor? :-P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Erutan aabi yawshaksın ya :D[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Yenir mi at yaw ne demişler at avrat silah[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki: benım ıcımde ama her an bosalabilirim Erutan, 19 Haziran 2005 22:19 tarihinde demiş ki: Sias... ben herif değilim Bana herif diye hitab etme pis cocuk... bana oğlan diye hitap et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 hayatınızda hiç at yediniz mi?? hakkatten sert ve tatlı bir ettir, ayrıca dana yerine at yiyoruz diyenlere söyliyim at daha pahalı olur...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Chuck, 27 Haziran 2005 23:19 tarihinde demiş ki: Yenir mi at yaw ne demişler at avrat silah avrat'ı yiyorsun ama :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar