Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

At eti artık kasaplarda satılabilecek

Rush

Öne çıkan mesajlar

''AB;ye uyum çerçevesinde 5179 sayılı Gıda Kanunu ve 3285 sayılı Hayvan Sağlığı Zabıtası Kanunu;na göre at eti, et ürünleri kapsamında büyükbaş hayvan sınıfına dahil edildi.
Ancak at kesiminin kurulacak özel mezbahalarda yapılabileceğini aktaran Konya Tarım İl Müdür Yardımcısı Ali Ergin, Türkiye de şu anda at kesimi yapılacak mezbahanın bulunmadığını söyledi.
Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Hukuku öğretim üyesi Prof. Dr. Orhan Çeker, at etinin İslam dinine göre helal olduğunu belirtti.
;At etinin dana, inek veya koyun etinden farkı yoktur. Etinden imal edilen pastırma sucuk gibi ürünler de rahatlıkla yapılıp satılabilir. Sütü de içilebilir. Ancak, eşek ve katır eti yenilmesi haramdır; dedi. ''

Valla bu ab bize bigün domuz eti bile yedirmeye çalışır.[signature][hline]ok dale

[Bu mesaj Rush tarafından 27 Haziran 2005 22:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ooo ab arkamızdan geliyor valla.. Varoş kesimdeki esnaf sokak kedisi üstü pilav, martı dürüm gibi ürünler bile satıyor.. At neymiş..? Hatta kediler arkadaşlarını bekliyor kapının önünde ama bilmiyorlar ki dışarı çıkmayacak..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Sosyal ağlarda paylaş

Yenir mi at yaw ne demişler at avrat silah[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki:
benım ıcımde ama her an bosalabilirim

Erutan, 19 Haziran 2005 22:19 tarihinde demiş ki:
Sias... ben herif değilim Bana herif diye hitab etme pis cocuk... bana oğlan diye hitap et
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...