Maleboge Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Tavsiye ettiğiniz dosya paylaşım programı hangisi ? eMule çooook yavaş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Limewire[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Dc++ Revconnect Kurali 1 ay oldu 1 aydir 22kb altina inmedim ayrica cfosspeed programiyla costu 28 in altina inmiyor 5kb upload verdigim halde ustelik nette harika geziyorum mutluyum mutlular sende mutlu ol Revconnect ailenizin p2p programi... mukemmel bir gelecek icin...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: blackchaos, 28 Haziran 2005 12:25 tarihinde demiş ki: Dc++ Revconnect Kurali 1 ay oldu 1 aydir 22kb altina inmedim ayrica cfosspeed programiyla costu 28 in altina inmiyor 5kb upload verdigim halde ustelik nette harika geziyorum mutluyum mutlular sende mutlu ol Revconnect ailenizin p2p programi... mukemmel bir gelecek icin... bağlantın nedir? 128k kabloysa ben de deniyim (:[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 256 adsl[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Yalnız dc++ ta dogru hub'ı bulmak lazım, BBB ya da diger isvec hublarını tavsiye ederim adamların baglantılar cok iyi oldugu icin bize gore uploadları bayagı iyi. Turk hublarına cok girmeyin bence, herkesde adsl var ve adsl'in uploadı cok kotu oldugundan programdan istediginiz verimi alamazsınız. Yalnız cogu iyi hub icin iyi miktarda dosya paylasmanız lazım, bi 30 gb ile cogu yere girersiniz ama sorunsuz.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: toggie, 28 Haziran 2005 12:24 tarihinde demiş ki: Limewire cok ram yiyor bu program... Ya suana kadar emule ares torrent kullandim Torrent ve emule yapamadim olmuyor ares guzel aslinda hepsinden iyi tek sorunu filmler %90 a gelince 1 haftada inmedigi oluyor 1 aydir black hawk down cd 2 bekliyorum mesela Ayrica Dc++ de bi yer var isaretliyorsun filmlerin orjinallerini buluyor sana/ Cok rahat program ya[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: toggie, 28 Haziran 2005 12:24 tarihinde demiş ki: Limewire Makinayı acayip kasıyor. p4 2.4 256 ram ram takviyesi yapmam gerek.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 vay hayvan benim makinanin aynisi... Bu arada dc++ da normal hayvanli ortaya karisik ibikli hepsinden var yani yedigin onunde yemedigin arkanda[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 blackchaos, Kimsin ? Bana nasıl hayvan diyebiliyorsun ? gel lan hafta sonu party var[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 limewire yerine benzer bir program olan soulseek i tavsiye ederim[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 peki emule'yi hızlandıran programlar varmış onlardan hiç biliyormusunuz ?[signature][hline]http://maleboge.siyahsapka.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 senelerdir yirtiniyorum mldonkey diye ama, bir ipleyen allahin kulu olmadi beni.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Ares[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 limewire iidir ya ara sıra dosyalar saçmalıo ama emulede de herşey var film indirirken emule şarkı falan filan indirirken limewire yi tercih ediorum gül gibi geçinip gidiolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: sharky, 28 Haziran 2005 17:58 tarihinde demiş ki: senelerdir yirtiniyorum mldonkey diye ama, bir ipleyen allahin kulu olmadi beni. thx shark[signature][hline]http://maleboge.siyahsapka.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 mldonkey de adresi nedir , neyin nesidir bi anlatıverseydiniz...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 kesinlikle ares. hızlı yükleyip,bilgisayarınızı fazla kastırmamazı. aradığınız şeylerin büyük bir kısmını bulmanız vede yükleme hızı ile bence en iyisi ares.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 LimeWire biraz pc yi kasar evet bende 512 ram oldugundan cok fazla sorun olmuyo ama eğer dl yaparken diğer gereksiz programları kapatırsanız sorun olmaz. Soulseek ve ares gibi sharing programları limewire'ın alt kolu gibi bişey. Yani ares ve soulseek'de arayıp buldugunuz bi dosyayı limewire'da da bulabilirsiniz ama limewire'da buludugunuz bi dosyayı ares ve soulseek'de bulamama ihtimaliniz var. LimeWire'da sonuçlar mükemmele yakın diyim kısaca. Ayrıca 46 milyon user'ı var ve oldukça hızlı.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 mldonkeyde aynı dosyayı birden fazla protokolden çekme var mı? yüklediğimde ben indirememiştim birşey o yüzden silmiştim :) emule kullanıyorum şimdi ama revconnectin hızı da hiç bir yerde yok, o yüzden ikisini birleştirebilirsem süper olur.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar