Saeros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 sen de mi yeni doğan güneşi izlemeye koyuldun yoksa uyuyamadın mı yapış yapış gecede gözlerinin altını süsleyen sadece uykusuzluk mu yoksa kaç damla gözyaşı akmış da ben göremiyorum benim hatam değil, güneş ışıldıyor yüzünde. git biraz uzan şimdi. sen uzan, ben yanında otururum. senden uzak durmasını sağlarım tüm kötülüklerin. güneş bir daha doğana kadar uzan, kapa gözlerini. kapa ki içime işlediğin zehiri görme, görme ve çığlık atma olup bitmiş birşey için. senden uzak durmasını sağlarım tüm kötülüklerin. şimdi kapa gözlerini, kapa. çünkü ben gözlerimi hiç açmıyorum. [Bu mesaj Saeros tarafından 26 Haziran 2005 07:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 O zaman gözleri çapaklı bir patidened yorum alırsın :) [hline] Nasıl desem nasıl desem Avuçlarımın içindeki buz gibi su Gözlerimi açan bir ısrar Günaydın sözcüğü ile kendine gelebilecek Bir yorumdan ibaret.. [hline][signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cindy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Çok Güzel Gerçekten[signature][hline]Cindy Ne Kadar az bilirsen o kadar mutlu yaşarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 hoş bi çalşıma..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YagmurBulutu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 saol yavuzcum şu sıralar duygularımı buldugum ilk şiir oldu devam et!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 güzel bir çalısma...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 yürü be wowların adamı...[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar