Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ShiftDelete.Net


Ishinotsuyoihito

Öne çıkan mesajlar

Tekrar Selamlar,

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Şu sıralarda Türkiye'deki donanım mümessilleriyle eskiden (BYTE zamanından) bıraktığım bağları tekrar oluşturmaya çalışıyorum. Kısa süre içinde donanım incelemelerini de umarım yayınlayamaya başlayacağız.

Profesyenel faicası için ise, son günlerde o kadar yorgunuz ki, bu tür şeyleri farkedemiyoruz bile. Bir de şu vardır: İnsan kendi yaptığı yazım hatasını genelde görmez. Dergilerde de benim gördüğüm uygulama, birisinin yazısını başkasına okutmak şeklindeydi.

Uzun makalelere görsel eklemek konusunda ise maalesef aceleye geldiği için ona fazla girişemedik; fakat bundan sonra daha tatmin edici görsellerle daha okunabilir makaleler sunacağız.

Okunabilirlik konusunda herkesin bizle aynı fikirde olmasına sevindim. Açıkçası MAMBO İYS kullanıyoruz; ama o kadar değiştirdik ki artık biz bile şablonun ilk halini görünce "hadi leeen" diyoruz :) Bu konuda tek ölçütümüz de "okunabilirlik"di. Yani insanlar sitenin tasarımına rağmen içeriği okumamalıydı, tasarım (her ne kadar kaliteyi yüksek tutmaya çalışsak da) en kötü girişe sahip haberi bile "acaba ne diyorlar?" dedirterek okutabilmeliydi.

Yorumlarınız bizim için çok değerli. Bizim (az kişi olduğumuz için) gözden kaçırdığımız çok şey var. Eleştiri ve psikolojik desteğiniz için teşekkür ederim.

Güzel günler dilerim,[signature][hline]Berkin Bozdoğan

ShiftDelete.Net
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende çok begendim boş etken yok içinde sitenin her linkten birşeyler edinme imkanı var dewamlılıgını ümit ederim tebrikler...[signature][hline]
Cmabridge Üinversitesi

Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei
hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre
olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz
olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl
kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

güzel, hoş, mantıklı, sexy.

hayırlı olsun demekle kalmıyorum, başarılarının devamını diliyorum.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!


[code=php] i died for you !
[/code]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba,

Eskiden bir dergide bu işi yapardım. Şimdi ise (basılı olmasa da) bir anlamda kendi dergimi kurmuş oldum. Amatörden kasıt bunun bir gelir kaynağım olmaması durumuysa, evet amatör bir uğraş şu an için; fakat ileride böyle kalmasını istemiyorum. Gerçi voleyi vuralım diye bu işe girişmedik; bu proje bir basamak gibi. Yaptığınızı ve yapabildiğinizi gösterdiğiniz bir vitrin.

Biz konuya böyle bakıyoruz ve içeriğin elimizden geldiği kadar kalite bağlamında profesyonel olmasına gayret ediyoruz. Projenin temelindeki kişiler; bu işi bilişim basınında öğrenmiş kişilerdir. Devamında çalışacağımız kişiler de tahminen böyle olacağı için işin erbabı olma konusundaki profesyonellik tahminimce hep var olacaktır.

Bone, en kısa sürede (İstanbul'a geldiğim gibi) senin için 5000 değil 7500$ değerinde ultra hiper süper über bir makine yapmaya çalışacağım :) Bu konuda tek rakibim PCNet. Ya aslında PCNet'in donanımcısı Nusret Erturan'la da tanıştım (hâlâ o sanırım), çok mülayim bir adam; ama tahminen donanımcı hastalığı olan silikon kokusu duyunca sapıtma sendromuna sahip benim gibi. Gazı alınca ver Allah'ım ver kipine geçip abartıyor olayı... :P[signature][hline]Berkin Bozdoğan

ShiftDelete.Net
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar,

said:
Zagg, 13 Haziran 2005 12:47 tarihinde demiş ki:
Derginiz çıkarsa ilk sayısını kapıp bir göz atıcam :)


Dergiye gerek yok şimdilik, öyle bir plan da yok. Çok büyük paralar yatırmak gerekiyor ve biz henüz emeksel çabamızın onda biri kadar finansal yatırım yapabilecek durumda değiliz. Ama loto vurursa bir gün söz ilk sayısını ücretsiz dağıtırız. 10000 tane, beher 10 forma(*) dergi 20000 ytl tutmuyor :)

Görüşmek üzere, iyi günler dilerim.

Forma: 16 sayfalık baskı plakası[signature][hline]Berkin Bozdoğan

ShiftDelete.Net
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...