Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kalıcı dövme & askeriye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bence kesin çıkartır..zaten elemek için bahane arıyolar[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

Mesaj tarihi:
mülakatta sorun çıkıyo ..sırf dövmeye de dil falçata atanları fln dövüyolarmış büyüklerimden duyduklarım bunlar bence askerden sonra yaptır kendini sağşama al..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
said:
Gothic_Angel, 27 Haziran 2005 16:59 tarihinde demiş ki:
maybe

said:
Mavi, 27 Haziran 2005 17:10 tarihinde demiş ki:
Evet sorun çıkar.

said:
wook, 27 Haziran 2005 17:11 tarihinde demiş ki:
bence kesin çıkartır..

said:
Loli-pop, 27 Haziran 2005 17:12 tarihinde demiş ki:
mülakatta sorun çıkıyo ..

komik olmuş..

evet yüzde 99 falan çıkartır yaptırma...[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv*******

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 27 Haziran 2005 17:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Askere alıyolar da, ya sonrası... :)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki:
ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Mesaj tarihi:
Bende var dövme 1 sene sonra askere gidicem anlatırım nasıl yamulttuklarını beni..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Mesaj tarihi:
askeri okulla normal askerlik farklıdır.

bence sorun çıkar; şu nedendenki vucudunda gözle görülür bir kusur olmayacak, yani suratındaki bir izle kolundaki dövmenin bir fakı yoktur

ha daha orjinal gözükmeyen yerlerine yaparsan sorun olmaz, ama onuda kime göstercen

sonuçta havat atmak için girişilen bir eylem.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
said:
Mavi, 27 Haziran 2005 17:10 tarihinde demiş ki:
Evet sorun çıkar.

Bende yaptırmak istiyorum ama şimdi askerlikte problem çıkarmı ?

Fazla büyük birşey olmayacak.

Abim yaptırmıştı soora askere gitmişti.. Problem olmadı onda ama yedek subay olarak yaptıı içinde olabilir bu. Sadece bir kaç kişi dinsiz olduunu sölemiş okdr =)..[signature][hline]... LeviathaN ...
Mesaj tarihi:
adam askeri sormuyor askeri okulu soruyor . tetik parmagin olmasa bile askere aliyorlar patates sogan soyduruyorlar .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
  • Yeni Oluştur...