gokkkan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Ben bir Kabatas Erkek Lisesi Öğrencisi olarak, Zarif başta olmask üzere birçok hocadan dolayı en zor okul bizimki derim.Adam Acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 burak bora anadolu lisesinin lise2 bioloji uygulama diye zorunlu seçmeli bi dersi var ; okulda 4 sınavda 5 alan kişi sayısı 1 tane , oda 1 sınavda alabildi . bu kadar diyorum.[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 hüseyin avni sözel hakikaten çok disiplinli bir okul. dil açısından (ve genel anlamda) kadıköy anadoluda başarılı öğrenci olmak da pek kolay değil (çünkü herkes çok hırslı olduğu için sizin de en iyiye kasmanız gerekiyor-bu da başarıyı artırıyor)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 derslerin zorluğu yetmiyomuş gibi bide hocalarla uğraşıyoz bizim okulda da var öyle..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 en zoru hayat okulu deyip başka bi penceren bakayım bu olaya:) neyse lisede maltepe anadoludaydım valla bi zorluğunu görmedim pek notlar bombamıydı derseniz o da diildi üni.dede aynı değişen bişe yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 diğer okulları bilmem ama kadıköy anadolu yeterince zor bence..hüseyin avni de zor diye duydum.[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 En zor okulu bilmem de... Bilenler için söylüyorum adı şanı duyulmuş bi hocadır bu sende ağzıma sçtı ztn.. Haydarpaşa And. Lisesi: Fahrettin Taşkın (Matematik hocasıdır kendisi)[signature][hline]ERKİN BABAAAAAAAAAAAAA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Ehue Saint Benoit-Madame Silva(Fransızca) Bilenler bilir,onunla 3 sene okumak zorunda kalan ve hacı mertebesine erişen insanlar bile vardır bu dünyada ya pes!!:)[signature][hline]Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konulur!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 KABATAS ERKEK LİSESİ 2FEN A SINIFINDA 1.DÖNEMİN SON SINAVINDAN İTİBAREN, 2.DÖNEM BİRLİKTE OLMAK ÜZERE, Toplam 4 SINAWDAN HERHANGİ BİRİNDEN KİMSE 4 ve 5 (En yüksek 67 war)ALAMAMIŞTIR, 2. DÖNEM İNGİLİZCE NOTLARINDA KİMSENİN KARNESİNDE 4 VE 5 YOKTURRRRRRRRRRR. English Teacher Gülseren Yalçınkaya Good Luck! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 her okulun kendine göre vardır bir zor tarafı en zor okul anaokulu zorla öyle uykusu var :rock: müzik isteriz :rock: :tebrikz:[signature][hline]:))) !!! ........................ [Bu mesaj Narstil tarafından 24 Haziran 2005 23:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 en zor okul istemeyerek okuduğun okuldur[signature][hline]Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisberg Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 aynen sonuna kadar katılıorm[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Abi en zor okul bizim okuldur..Meslek lisesi.işkence..Hocaların bazıları gıcık.. K.yaka İletişim Meslek Lisesi[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b] [spo1=KsK]www.kafsinkaf.org[/spo] Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Bunun için anket yapsak :)[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 1. izmir fatih fen 2. izmir fen 3. bornova anadolu ingilizce özellikle fatih fende bayağa zorluyolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 diyelim ki en zor okulu öğrendin... ee nolacak[signature][hline]Çok pis tımarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: TimarliSipahi, 27 Haziran 2005 10:48 tarihinde demiş ki: diyelim ki en zor okulu öğrendin... ee nolacak öle soriim dedim, kim ne diyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Tımarlı , sen bunu yazdın da ne oldu diye sorayım ben sana... en zor okul bana göre bizim okuldur...başka okulda okumadığım için bilemiyorum diğer okulların durumunu tabi :P[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 kabataş erkek zorlukta tektir heralde 30 kişilik sınıfta 19 kişi 1 geri kalanlar 2-3 almasına rağmen sınavın iptal olmadığı yegane lise heralde.(hasan hocanın kimya sınıfındayken) zarif ve fuat ayrı bi bela.2 alırsanız şanslısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: helena, 24 Haziran 2005 20:52 tarihinde demiş ki: kadıköy anadoluda başarılı öğrenci olmak da pek kolay değil (çünkü herkes çok hırslı olduğu için sizin de en iyiye kasmanız gerekiyor-bu da başarıyı artırıyor) hmmm.. bizim okuldan veya mezun değilsin sanırım:) k.a.l bi efsanedir evet ama asla başarı yarışıyla değil. (bunu en inek öörenci bile kabul eder sanırım)[signature][hline]Mübarek Sazan - given by BabacumMostors AR-GE (araştırma geliştirme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 En Zor Okul Kbatas Erkek O Kadar :P Ne kdr amaçsız bi topic ya 1 ileri 1 geri euehuua :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Suadiye Lisesinde sıkı yonetim yapmaya calısılıyo son 2 senedir. :)[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nitromagus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Zor lise olur mu yav, bence olmaz veya üni çok zorluyo ondan bana öyle geliyordur heralde. Eskiden arkadaşlar atatürk fen den yakınırlardı, zorlandıklarını söylüyorlardı ama ben okumadım bilemem.[signature][hline]I'm rubber, you're glue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: TiReSiAs, 27 Haziran 2005 15:16 tarihinde demiş ki: said: helena, 24 Haziran 2005 20:52 tarihinde demiş ki: kadıköy anadoluda başarılı öğrenci olmak da pek kolay değil (çünkü herkes çok hırslı olduğu için sizin de en iyiye kasmanız gerekiyor-bu da başarıyı artırıyor) hmmm.. bizim okuldan veya mezun değilsin sanırım:) k.a.l bi efsanedir evet ama asla başarı yarışıyla değil. (bunu en inek öörenci bile kabul eder sanırım) aslında k.a.l öğrencisiyim =P ama bu yıl mezun olan lise sonlarda 17 kişinin 3 yıl boyunca 5.0 getirdiğini duyunca çoğu kişi tırsıyor =P[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Darestan, 27 Haziran 2005 14:56 tarihinde demiş ki: kabataş erkek zorlukta tektir heralde 30 kişilik sınıfta 19 kişi 1 geri kalanlar 2-3 almasına rağmen sınavın iptal olmadığı yegane lise heralde.(hasan hocanın kimya sınıfındayken) zarif ve fuat ayrı bi bela.2 alırsanız şanslısınız. şöle öğretmediği şeyi soran hocalara kılımdır dersde bebe bebe örnekleri çözerler sınavda üni yıllarından kalma bir kitaptan dayarlar soruyu tamam birazda biz kascaz yapcaz, herşeyin çözümü olmuyacak ama bazen abartiyolar bu olayı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar