sostizm Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Benden bir tahmin isteseler bundan çok uzak bir tahmin yürütürdüm. swg'nin çok aşağıda ve linage'ların bu kadar yukarıda olmasını bekler miydiniz?[signature][hline]City Of Heroes : AdaSu Science Balster: AsaultRifle/Elec.Manup. L50 Usta Science Scraper: Dark Melee/Regeneration L48 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 kolpa bu yaa. Inanma buna[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 sadece lineage 1 in 3-4 milyondan fazla oyuncusu vardı geçen senelerde. 2. çıkana kadar, onların bir kısmı 2 de oynuyorsa ve yeni oyuncularıda katarsak normaldir. wowun 1.5 milyon civarı olması lazım çinde de çıktı geçenlerde, 2 ye doğru gidiyordur. (hatta gitmiş). ffxo un gene 1.1 milyondan fazla useri vardı wow çıkmadan önce, düşmüş olması normal şu an. ayrıca benim bildiğim bu site nerdeyse 4-5 senedir bu oyunların istatistik rakamlarını veriyor, yani burası doğru değilse hiçbi yer doğru olmamaz.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair [Bu mesaj Norak tarafından 15 Haziran 2005 12:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 japon,cin oynayinca boyle anime tarzi mmorpgler havaya ucuyor tabiki,sasmamali.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Kesinlikle doğrudur, uzakdoğudakilerin çoğu Lineage 1-2 oynuyor çünkü.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 neden "excluding ragnarok online" onu çözemedim... abartı fazla oyuncu mu var ragnarok da???[signature][hline]Morotetori Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ayrıca lineage direk internetten indirilebiliyor, kendi sitesinden. önemli bir sebep budur bence. oyunun ulaşamadığı yer kalmıyor böylece...[signature][hline]Morotetori Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Sitesinde aradım, neden excluding ragnarok olduğunu bulamadım. Bilen var mı?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: moriteri, 15 Haziran 2005 13:17 tarihinde demiş ki: neden "excluding ragnarok online" onu çözemedim... abartı fazla oyuncu mu var ragnarok da??? evet, benim bildiğim bayaa bi oyuncusu var hemde.. ama onunn için mi yazılmış bilemiyecem[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bence wowun stats sitesi var. gecen tum servarlari arattim 2.5 milyon o an oynayan oldugunu gordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 biri sallıodu 6 milyon oyuncusu var diye Ragnarokun ondan herhalde :-P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 doğru olabilir tüm çin kore japonya oynuo die biliom[signature][hline]The circle is now complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 uo nun bedava sunucuları katılsa o payın çeyreği uo ya kayar...[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki: Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Norak peki Eq1 de 700k account war desen bunların 200 250k sı de aktif olsa geriye kalıyor 350 400k user wow uda 1.5 milyon kişi oynuyo varsaysak... 4XEverquest Payı = %20 yapar peki tamam bunu anladık Final Fantasy e göre ayarlıyalım. Demişsin 1.1 kişi ozaman yapar bu 3XEverquest Paydası = %15 ama final fantasy %7 küsür kısacası kolpa inanmayın...[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 yaptığın hesaba ve matematiğine hasta oldum erutan..[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki: Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 eh bağışla maatamatiğim hiç 3 4 5 gelmemiştir de :D bi 8 de 2 geldi okadar :^D[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 yalaaaan!!!!!!![signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bencede kolpa bu sanmam[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Bence dogrudur. Sonucta bunlarin en yeni sayilar olmasi lazim sizin soyledikleriniz biraz daha eski olabilir. En cok sasirdigim nokta guild wars'in hic olmamasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 benim bildiğim kadarıyla uzakdogu'da online oyunlar box olarak satılmamakla beraber aylık ücretleri bizim ödediğimizden fazlaya geliyor..yani sonuç olarak onların en büyük payı alması doğal tbi böyle hesaplanmışsa..Gerçi her şekilde Lineage1-2 en fazla oynanan oyun diye biliyorum ben de.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 lineage'i güney kore'de 15-25 yaş arası gençlerin ikisinden biri oynuyor yahu. normaldir bu sayılar.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Bütün mna godumun çinlileri ve korelileri lineage2 oynuyo ondan öle o. Hepsi böle 001JamesBond, 002JamesBond .... 100Jamesbond gibi nickler alıp sağa sola koşup milleti rahatsız edip sonra OHİHOHİHİOHİOİOHO die gülüyolar. Lineage in durumu cehennem gibi..[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 onu bırak uo %1.7 ise (sadece osiyui sayıyosa dorudur ama bedava serverlarida sayarsak uo ezer)[signature][hline]Grimwolf, 15 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki...... Post kasmak ya da kasmamak işte bütün mesele bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 bedava serverlari saymalarini için ne gibi bir neden var ki :P bunlar doru bence çünkü lineage 1 ve 2 gerçekten çok oynanan bir oun ve sürekli kendini tekrarlamaktan kaçmak için sürekli c paketleri çikiyor bölece insanlar SIKILMIor sürekli yenilikler sürekli gelisen grafik baska ne ister insan ?[signature][hline]Ölümün sessizliğindeki deli eşeklerin buluştuğu noktada seni bekliyorum... Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 wow dordur lineage inanamadim knight online tum turk gencleri oynuyo amelesinden tutu muhendisiene kadar :9 uo yu bence resmi rakamidir o swg ye gelirsek bence ondan daha fazladir oynayan ama eskisinden az oldugu bir gercek[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar