Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tüm MMO'ların pazar payları. Çok ilginç.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Benden bir tahmin isteseler bundan çok uzak bir tahmin yürütürdüm.

swg'nin çok aşağıda ve linage'ların bu kadar yukarıda olmasını bekler miydiniz?[signature][hline]City Of Heroes :
AdaSu Science Balster: AsaultRifle/Elec.Manup. L50
Usta Science Scraper: Dark Melee/Regeneration L48

Mesaj tarihi:
sadece lineage 1 in 3-4 milyondan fazla oyuncusu vardı geçen senelerde. 2. çıkana kadar,
onların bir kısmı 2 de oynuyorsa ve yeni oyuncularıda katarsak normaldir.

wowun 1.5 milyon civarı olması lazım çinde de çıktı geçenlerde, 2 ye doğru gidiyordur. (hatta gitmiş).

ffxo un gene 1.1 milyondan fazla useri vardı wow çıkmadan önce, düşmüş olması normal şu an.

ayrıca benim bildiğim bu site nerdeyse 4-5 senedir bu oyunların istatistik rakamlarını veriyor, yani burası doğru değilse hiçbi yer doğru olmamaz.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II
Let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair

[Bu mesaj Norak tarafından 15 Haziran 2005 12:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Kesinlikle doğrudur, uzakdoğudakilerin çoğu Lineage 1-2 oynuyor çünkü.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Mesaj tarihi:
ayrıca lineage direk internetten indirilebiliyor, kendi sitesinden. önemli bir sebep budur bence. oyunun ulaşamadığı yer kalmıyor böylece...[signature][hline]Morotetori Kaitennage
Mesaj tarihi:
said:
moriteri, 15 Haziran 2005 13:17 tarihinde demiş ki:
neden "excluding ragnarok online" onu çözemedim... abartı fazla oyuncu mu var ragnarok da???

evet, benim bildiğim bayaa bi oyuncusu var hemde.. ama onunn için mi yazılmış bilemiyecem[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!?

[b]DeSo[b] Was Here!!!
Mesaj tarihi:
uo nun bedava sunucuları katılsa o payın çeyreği uo ya kayar...[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki:
Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç...
Mesaj tarihi:
Norak peki Eq1 de 700k account war desen bunların 200 250k sı de aktif olsa geriye kalıyor 350 400k user

wow uda 1.5 milyon kişi oynuyo varsaysak...

4XEverquest Payı = %20 yapar

peki tamam bunu anladık Final Fantasy e göre ayarlıyalım.

Demişsin 1.1 kişi

ozaman yapar bu 3XEverquest Paydası = %15

ama final fantasy %7 küsür

kısacası kolpa inanmayın...[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan
Mesaj tarihi:
yaptığın hesaba ve matematiğine hasta oldum erutan..[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki:
Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç...
Mesaj tarihi:
bencede kolpa bu sanmam[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Mesaj tarihi:
benim bildiğim kadarıyla uzakdogu'da online oyunlar box olarak satılmamakla beraber aylık ücretleri bizim ödediğimizden fazlaya geliyor..yani sonuç olarak onların en büyük payı alması doğal tbi böyle hesaplanmışsa..Gerçi her şekilde Lineage1-2 en fazla oynanan oyun diye biliyorum ben de....
Mesaj tarihi:
Bütün mna godumun çinlileri ve korelileri lineage2 oynuyo ondan öle o. Hepsi böle
001JamesBond, 002JamesBond .... 100Jamesbond gibi nickler alıp sağa sola koşup milleti rahatsız edip sonra
OHİHOHİHİOHİOİOHO die gülüyolar.

Lineage in durumu cehennem gibi..[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound.
Mesaj tarihi:
onu bırak uo %1.7 ise (sadece osiyui sayıyosa dorudur ama bedava serverlarida sayarsak uo ezer)[signature][hline]Grimwolf, 15 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki......
Post kasmak ya da kasmamak işte bütün mesele bu...

Mesaj tarihi:
bedava serverlari saymalarini için ne gibi bir neden var ki :P bunlar doru bence çünkü lineage 1 ve 2 gerçekten çok oynanan bir oun ve sürekli kendini tekrarlamaktan kaçmak için sürekli c paketleri çikiyor bölece insanlar SIKILMIor sürekli yenilikler sürekli gelisen grafik baska ne ister insan ?[signature][hline]Ölümün sessizliğindeki deli eşeklerin buluştuğu noktada seni bekliyorum...
Anime tadında MMORPG lar.
Mesaj tarihi:
wow dordur lineage inanamadim knight online tum turk gencleri oynuyo amelesinden tutu muhendisiene kadar :9 uo yu bence resmi rakamidir o swg ye gelirsek bence ondan daha fazladir oynayan ama eskisinden az oldugu bir gercek[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda
  • Yeni Oluştur...