kingpin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Bateri manyağı bi çocuk adı tony royster jr şu anda 16 yaşında falan sanırım.12 yaşındayken çekilmiş olan bir bateri solosunu izliceksiniz :p.Hakkında bildiğim kadarıyla dennis chambers tarafından yetiştiriliyor ve aile dostlarıymış.Bilemicem ama böle bir çalış görmedim, bilmiyorum arattım ama hiç konu bulamadım belkide herkes biliyordur kim bilir ama paylaşmanın faydalı olacağını düşündüm iyi izleyin :p http://www.homelesshere.com/tony%20royster%20jr%20-%20drum%20solo.avi [signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY [Bu mesaj kingpin tarafından 27 Haziran 2005 02:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Link yalan. O çocuk şimdilerde 20 yaşında falan herhalde ehe. Ama kalbimizde her zaman 12 yaşındaki hali kalacak :p[signature][hline]elvyn: sen nerden mezunsun ucanadam: okul? elvyn: hayır ev [Bu mesaj elvyn tarafından 27 Haziran 2005 02:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 link yalan harbi uyuz oldum kendim upload ediyorum. sabır :)[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 evet şimdi 20 li yaşlarında ve yanlış bilmiosam justin timberlake in arkasında fln çalıomuş(hehe paranın gücü) ama yanlış bilioda olabilirm :)[signature][hline] Souls from the dark seduction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 kazaa tarzı bir programdan çekebilirsiniz sanırım 3 senedir dolanmakta bu video,böyle bir eleman yok bu arada[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 GERÇEK LINK (RAPIDSHARE) upload kastık o kadar umarım olmuştur[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Seperate, 27 Haziran 2005 04:52 tarihinde demiş ki: kazaa tarzı bir programdan çekebilirsiniz sanırım 3 senedir dolanmakta bu video,böyle bir eleman yok bu arada www.drummerworld.com Gir bak bakalım ctrl+f yle tony royster yazıp.[signature][hline]elvyn: sen nerden mezunsun ucanadam: okul? elvyn: hayır ev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Böle bi adam var tabide :) öle sanıldıı kadar iyi diğil :P Size tavsiyem yeni buldum bu adamıda Nutch Vig in kim olduna bakmanız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ehe valla davulcu olsam muhtemelen bunalıma girerdim[signature][hline]oh yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Saol abi :) Ben ilk gördümde oha falan dedim sora alıştım sora bende okadar kassam olurdum dedim gectim :D[signature][hline]Blind Guardian [Ophélia, Human Warlock - Ragnaros] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 yanlış anlaşılmış tbi o vurguyu veremediğimden dolayı şöyleydi cümlenin aslı "yaaaw böyle birrr adammm yokkkk beee"[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 önce oha demiştim ama sonra oha demedim.[signature][hline][b]mustaine is god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: kingpin, 27 Haziran 2005 04:52 tarihinde demiş ki: GERÇEK LINK (RAPIDSHARE) upload kastık o kadar umarım olmuştur bu link de açılmadı bende yani file not found diyo dap[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ya hatırlatmayın şu veleti yarın studyoya giricem hiç davul çalasım kalmıyo ondan sonra yaaa...[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 shapshal nasıl açılmadı ben deniyorum download ediyorum :) rapidshare den dl ettin mi hiç ? bekliceksin biraz.[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY [Bu mesaj kingpin tarafından 27 Haziran 2005 20:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 cocugun zillere vurusuna hasta oldum bi ustten bi alltan vruyo o harika bisi yaaa ayrica cocukken gorsem gider tapardm ama 20sinde okadarda guzel gelmez tabi[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk and ot be with you düzbaşı trgdy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 tek eliyle bi ara çoşuyo oraya hastayım ben ne biçim bi hız var velette. gençliğine verelim bari (:[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: trgdy, 27 Haziran 2005 21:50 tarihinde demiş ki: cocugun zillere vurusuna hasta oldum bi ustten bi alltan vruyo o harika bisi yaaa ayrica cocukken gorsem gider tapardm ama 20sinde okadarda guzel gelmez tabi Onu en güzel Buddy Rich yapar ehe.[signature][hline]elvyn: sen nerden mezunsun ucanadam: okul? elvyn: hayır ev lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 splash larla attığı bir ritim var orda hi hat tan sonra geliyor ki ikiside mükemmel eheh[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 patinin müzik anlayışına bitiyorum :)[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 yükleyebildim dapla kabul etmiyodu. helal ne diyim[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Bu bebeyi gördüm bıraktım :> zillerle attığı ritim süper ya dıg dıg dıgı dıg taka dıg dıg dıg dıkı taka :> harika ötesi bu velet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar