trapt Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Waay beklediğim an geldi desene tabii ki vartım :D yannız yer değiştirelim hani yeşilbahçe ye girişte sahil yolunun yanında bi park varya hawuzlu mawuzlu orda buluşalım içelim...ayarlarız her türlü güzel bişi...sarhoşkenede hacı beye gideriz yakın olur..güzel olur :) Ne dersin eru?[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 abi ben şöyle bişey düşünüom İçeriz içeriz Gece Dürümcü ye kaçarız yada kokoreç fln olur uyarım ben her formata :D[signature][hline]Kendisine yeni bir sayfa açar.Hayata hep güleryüzlü başlar :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 fistan yoksa bende yokum :p fistansız kale ıcımı olur . baska zaman yat gezısı ayarlıyalım :)[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Yaw boşverin fistanı :D Gel hyde sende Beyler bence şöyle yapalım Anfi tiyatroda buluşalım Önce bi Mideleri dolduralım kokoreç ile sonra Gidelim içelim nası? hem Fistan 14 F gelemez buralara :> [signature][hline]Kendisine yeni bir sayfa açar.Hayata hep güleryüzlü başlar :> [Bu mesaj Erutan tarafından 26 Haziran 2005 00:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 kaç kişi olcak kermit,sen ben hocaefendi mayhem falan gelcek mi?[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ya fıstan olsa kapatırdı bır mıdyecı onceden yapytıgı gıbı gelelım ama ben mıller ıcerım :P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Gelenler Şöyle Sanırım Erutan Kermit (sanırım gelir :>) Trapt Hoca Efendi Hyde Herkez 40 50 milyon alsın lam yanına :D Ben size bira mira fln ısmarlayamam hyde : istersen killer iç gel yeterki bu arada Tunca yıda ararım Gelir oda büyük ihtimal [signature][hline]Kendisine yeni bir sayfa açar.Hayata hep güleryüzlü başlar :> [Bu mesaj Erutan tarafından 26 Haziran 2005 00:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 alayına gider.ben gelırım.siz ayarlayın..ama benım gece eve dönme sorunu var onu halledebılırsem.kalırım bayaa..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 eru sen ısmarlıcan die gelıom ben olm.sen ısmarlamıcaksan ben yokum.. :D[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Sana yaparız lan bişey ;> ayıpsın 1 yudum bira yeter sana.Fazla göbek var sende eritmen lazım onları ;P[signature][hline]Kendisine yeni bir sayfa açar.Hayata hep güleryüzlü başlar :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzumlukek Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 1 ay sonra yaparsanız alanya'dan kalkıp geliriz ama ortamlara akıcaz tamam mı b@bsss :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 hocaefendi aybedion.. ama bence laradaki parka gidelim..yannız beyler pazar günü benim yakın bi arkadaşımın doum günü olucağı için aranızdan biraz erken ayrılmak zorundayım kusura bakmazsınız umarım..[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 olmadı erutan ben senden dıye mıller ıcecektım ehehe :) ok bu arada 50 mılyna ne cıyorsunuz fıcı ıle mı alıcaz bırayı[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bi yudum ne olm.. manyak mısın bi kasa bira koy zulaya.anca yeter..içelim açılalım..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Dürümcü felan ne bilem Ben saçı kolpalicam ondan 50 milyon diye gaza geldim :> alın işte 20 milyon falan Lan fatih bari sende bi 5 6 milyon getir :D Trapt Ok Zaten hoca efendide erken gitce Kermitle takılcaz sanırım aeuhae[signature][hline]Kendisine yeni bir sayfa açar.Hayata hep güleryüzlü başlar :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 abi birayla kim kafa olmuş biz olalım.. açalım 70 likleri :D[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 olurmu erutan sabaha kadar ordayız hehe:P kermıt sen ben bırde fistan olsa ooo:)[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Hocayla konuştuk onu aeuhae dedi gidelim Anfi tiyatroya Açalım rakılarımızı Tokuşturak içek fln euhe çok geyik olur ya :) Bira iyidir Aldıkmı 20 30 tane venus ok köşeyiz :P[signature][hline]Kendisine yeni bir sayfa açar.Hayata hep güleryüzlü başlar :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 abi para mevzu olmaz bende..her türlü bulurum..gelırız inş.ölen kalan olmassa .[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 tamm o zmaan plan hazır 1-anfıye gıdılecek 2-bıra alınacak 3-tanısılacak 4-mıdyecı bulunacak 5-bıralar ıcılecek 6-sızılacak :) the end[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 arabası olan varmı?? yükünü ben cekeyım gece benı benım malikaneye atıversin..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Ya Msn leri versenize bre. MSnden chatleşelim burda refresh kasıyor :)[signature][hline]Kendisine yeni bir sayfa açar.Hayata hep güleryüzlü başlar :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 hoca efendı bende motor var konyaaltına yakınsa atayım malikaneye msn ısteyenlere :[email protected][signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Zauh Motor demeyin ya :> aklıma bi bisiklete 6 kişi bindiğimiz günler geliyo hep yapışırdık yere eujhe ne günlerdi ya...[signature][hline]Kendisine yeni bir sayfa açar.Hayata hep güleryüzlü başlar :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 hocam problem etme destekli para alırız tanıdık taxicilerde var.. gece olmasa ben götüreyim seni dicem ama çeviriolar heryerde[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar