Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Saat 21 de Gelebilcekler Gelsin.Kale içi anfi tiyatroda buluşalım not:Dominic ne yaptığını sanıyorsun Fazla detaylı bişey yapmicaz sadece gidip içeçez gezcez belki.allahım ya insanların konu özgürlüğünü nası elinden alırsın bi o var bari onu bırak...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Erutan sakin :), orada dominic haklıydı haydee ant saat 21 dersen kimse bişey anlamaz :)[signature][hline]Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Bu da çok açıklayıcı olmus bi dipnot ver ek olarak :)[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 anlayan anlar kardeşim ASl de Ant ı biliyorsunuz ama? burda Hayde ant yazınca Haydi karıncamı anlıyorsunuz? pf bırakın bu işleri ya millet olmuş laf sokucu Geçin bu işleri bırakın artık şu laf yetiştirmeleri bilmemneleri ya Buluşmayı ilgilendirmeyen mesaj atmasın bu kadar basit.Ama yok kasacam Gm laf soker olcam.. bumudur ya?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 izmirden koşarak gelmeyi düşünüyorum. o derece[signature][hline]bonecrusher - walla ne desem boş blackice - 40 yerden soğutmalı buzdolabı de. o vestel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ya of thread da açılmıyor Uçacam şimdi hepinize ha... ANTALYA da ufak mini bi buluşma yapmayı planlıyordum Kermit istedi diye Gelmek isteyen gelir gelmek istemeyen gelmez bu kadar basit niye bu kadar kastınız ya?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: dominic, 25 Haziran 2005 18:24 tarihinde demiş ki: :'( ayrıca post kasma... :-P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 vllh ck zr dlrm ark. ant dyiyice anliyrom sana lf sokmk istmezmdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Affdldn tmm. Ya Sanırım akşam bi daha uplamam lazım Antalya tayfası gece giriyo cunki :D gece vardiyası Antalyalılar tarafından basılıo aeuhea[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bissürü izmirli var biri demio gece konak piere fln gidelim die hehe :) keske antalyada olsaydim[signature][hline]Yap Yakışanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 yazmaya üşenmek ve özgürlük konularını çok güzel işliyorsun erutan.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 AP antalya let's go tu içmek :( HATTA şimdii gidelim... D.N: gidemeyiz evde annemler ekmek bekliyo vay açlar vay... 10 da gelicem dedim [signature][hline]MMo oynamak istemiyorum ama bu uyuşturucu gibi bişey gördümmüde dayanamıyorum saldırıyorum ühühüh :( [Bu mesaj Erutan tarafından 25 Haziran 2005 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ben Gelirim.. Aha O Yokuşdan Aşşa Elinde sigara göbekli bi ogre görürseniz aha o benım :D[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ben senın tipi biliom mrk etme[signature][hline]MMo oynamak istemiyorum ama bu uyuşturucu gibi bişey gördümmüde dayanamıyorum saldırıyorum ühühüh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Hoca diji kam var getircekmiş :P beyler kaykayı da getirem Kafa iyiyken kayarız felan kırarız bi taraflarımız olurmu? [signature][hline]MMo oynamak istemiyorum ama bu uyuşturucu gibi bişey gördümmüde dayanamıyorum saldırıyorum ühühüh :( [Bu mesaj Erutan tarafından 25 Haziran 2005 23:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 HAHAHH altıma mıccam gulmekten[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying? I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 neden? Birde bende Klasik var getiremmi? Beyninizi bi güzel ütüleyem eheh... yada sizde varsa getirin Sağ daha kolayıma geliyor (solum solak gitarda akor basmak cok zoruma geliyor ama sağgitarı sola cevirip çalınca iyiyim :tup:) [signature][hline]MMo oynamak istemiyorum ama bu uyuşturucu gibi bişey gördümmüde dayanamıyorum saldırıyorum ühühüh :( [Bu mesaj Erutan tarafından 25 Haziran 2005 23:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: Erutan, 25 Haziran 2005 18:23 tarihinde demiş ki: not: Dominic ne yaptığını sanıyorsun Fazla detaylı bişey yapmicaz sadece gidip içeçez gezcez belki.allahım ya insanların konu özgürlüğünü nası elinden alırsın bi o var bari onu bırak... said: dominic, 25 Haziran 2005 18:30 tarihinde demiş ki: vllh ck zr dlrm ark. ant dyiyice anliyrom sana lf sokmk istmezmdim. said: Erutan, 25 Haziran 2005 18:31 tarihinde demiş ki: Affdldn tmm. Ya Sanırım akşam bi daha uplamam lazım Antalya tayfası gece giriyo cunki :D gece vardiyası Antalyalılar tarafından basılıo aeuhea lol buna cok guldum[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying? I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 gülün bakalım.Olm fistan gözüme görünme sen... seni hipna sensiz gitmez lan bu gece kim geyik yapcak kim kescek bizi? sdf[signature][hline]MMo oynamak istemiyorum ama bu uyuşturucu gibi bişey gördümmüde dayanamıyorum saldırıyorum ühühüh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 kim beynimizi ütüleyecek.. kim goth hatun reismleri koyacak.. nerdesiiinnn fistann[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 eskişehirdeyim ne yazık.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 kap gothic hatun gel ordan :> madem gothic çevren var :>[signature][hline]MMo oynamak istemiyorum ama bu uyuşturucu gibi bişey gördümmüde dayanamıyorum saldırıyorum ühühüh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: HocaEfendi, 25 Haziran 2005 23:31 tarihinde demiş ki: kim beynimizi ütüleyecek.. kim goth hatun reismleri koyacak.. nerdesiiinnn fistann bunu söyleyen de hocaefendi HAHAHAH LOL! *!yarıl yarıl yarıl*[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying? I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 harbi haa hoca coştu sana ters değilmi hoca böle şeyler?[signature][hline]MMo oynamak istemiyorum ama bu uyuşturucu gibi bişey gördümmüde dayanamıyorum saldırıyorum ühühüh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar