Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PAzar Günü Antalya...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Saat 21 de Gelebilcekler Gelsin.Kale içi anfi tiyatroda buluşalım

not:Dominic ne yaptığını sanıyorsun Fazla detaylı bişey yapmicaz sadece gidip içeçez gezcez belki.allahım ya insanların konu özgürlüğünü nası elinden alırsın bi o var bari onu bırak...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Bu da çok açıklayıcı olmus bi dipnot ver ek olarak :)[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
anlayan anlar kardeşim

ASl de Ant ı biliyorsunuz ama? burda Hayde ant yazınca Haydi karıncamı anlıyorsunuz? pf bırakın bu işleri ya millet olmuş laf sokucu Geçin bu işleri bırakın artık şu laf yetiştirmeleri bilmemneleri ya Buluşmayı ilgilendirmeyen mesaj atmasın bu kadar basit.Ama yok kasacam Gm laf soker olcam.. bumudur ya?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ya of thread da açılmıyor Uçacam şimdi hepinize ha...

ANTALYA da ufak mini bi buluşma yapmayı planlıyordum Kermit istedi diye Gelmek isteyen gelir gelmek istemeyen gelmez bu kadar basit niye bu kadar kastınız ya?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Affdldn tmm.

Ya Sanırım akşam bi daha uplamam lazım Antalya tayfası gece giriyo cunki :D gece vardiyası Antalyalılar tarafından basılıo aeuhea[signature][hline]
Mesaj tarihi:
AP antalya let's go tu içmek :( HATTA şimdii gidelim...

D.N: gidemeyiz evde annemler ekmek bekliyo vay açlar vay... 10 da gelicem dedim
[signature][hline]MMo oynamak istemiyorum ama bu uyuşturucu gibi bişey gördümmüde dayanamıyorum saldırıyorum ühühüh :(

[Bu mesaj Erutan tarafından 25 Haziran 2005 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben Gelirim.. Aha O Yokuşdan Aşşa Elinde sigara göbekli bi ogre görürseniz aha o benım :D[signature][hline]By Majesty.
msn: [email protected]
Dikkat 46. Dereceden Raporlu..
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Mesaj tarihi:
ben senın tipi biliom mrk etme[signature][hline]MMo oynamak istemiyorum ama bu uyuşturucu gibi bişey gördümmüde dayanamıyorum saldırıyorum ühühüh :(
Mesaj tarihi:
Hoca diji kam var getircekmiş :P

beyler kaykayı da getirem Kafa iyiyken kayarız felan kırarız bi taraflarımız olurmu?
[signature][hline]MMo oynamak istemiyorum ama bu uyuşturucu gibi bişey gördümmüde dayanamıyorum saldırıyorum ühühüh :(

[Bu mesaj Erutan tarafından 25 Haziran 2005 23:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
neden? Birde bende Klasik var getiremmi? Beyninizi bi güzel ütüleyem eheh...

yada sizde varsa getirin Sağ daha kolayıma geliyor (solum solak gitarda akor basmak cok zoruma geliyor ama sağgitarı sola cevirip çalınca iyiyim :tup:)

[Bu mesaj Erutan tarafından 25 Haziran 2005 23:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 25 Haziran 2005 18:23 tarihinde demiş ki:
not: Dominic ne yaptığını sanıyorsun Fazla detaylı bişey yapmicaz sadece gidip içeçez gezcez belki.allahım ya insanların konu özgürlüğünü nası elinden alırsın bi o var bari onu bırak...

said:
dominic, 25 Haziran 2005 18:30 tarihinde demiş ki:
vllh ck zr dlrm ark. ant dyiyice anliyrom sana lf sokmk istmezmdim.

said:
Erutan, 25 Haziran 2005 18:31 tarihinde demiş ki:
Affdldn tmm.

Ya Sanırım akşam bi daha uplamam lazım Antalya tayfası gece giriyo cunki :D gece vardiyası Antalyalılar tarafından basılıo aeuhea

lol buna cok guldum[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying?
I WANNA GET FREE!!!!
Mesaj tarihi:
gülün bakalım.Olm fistan gözüme görünme sen... seni hipna sensiz gitmez lan bu gece kim geyik yapcak kim kescek bizi? sdf[signature][hline]MMo oynamak istemiyorum ama bu uyuşturucu gibi bişey gördümmüde dayanamıyorum saldırıyorum ühühüh :(
Mesaj tarihi:
kim beynimizi ütüleyecek.. kim goth hatun reismleri koyacak.. nerdesiiinnn fistann[signature][hline]By Majesty.
msn: [email protected]
Dikkat 46. Dereceden Raporlu..
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Mesaj tarihi:
kap gothic hatun gel ordan :> madem gothic çevren var :>[signature][hline]MMo oynamak istemiyorum ama bu uyuşturucu gibi bişey gördümmüde dayanamıyorum saldırıyorum ühühüh :(
Mesaj tarihi:
said:
HocaEfendi, 25 Haziran 2005 23:31 tarihinde demiş ki:
kim beynimizi ütüleyecek.. kim goth hatun reismleri koyacak.. nerdesiiinnn fistann

bunu söyleyen de hocaefendi HAHAHAH LOL!
*!yarıl yarıl yarıl*[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying?
I WANNA GET FREE!!!!
Mesaj tarihi:
harbi haa hoca coştu sana ters değilmi hoca böle şeyler?[signature][hline]MMo oynamak istemiyorum ama bu uyuşturucu gibi bişey gördümmüde dayanamıyorum saldırıyorum ühühüh :(
  • Yeni Oluştur...