Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PAzar Günü Antalya...

Sorj

Öne çıkan mesajlar

Saat 21 de Gelebilcekler Gelsin.Kale içi anfi tiyatroda buluşalım

not:Dominic ne yaptığını sanıyorsun Fazla detaylı bişey yapmicaz sadece gidip içeçez gezcez belki.allahım ya insanların konu özgürlüğünü nası elinden alırsın bi o var bari onu bırak...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

anlayan anlar kardeşim

ASl de Ant ı biliyorsunuz ama? burda Hayde ant yazınca Haydi karıncamı anlıyorsunuz? pf bırakın bu işleri ya millet olmuş laf sokucu Geçin bu işleri bırakın artık şu laf yetiştirmeleri bilmemneleri ya Buluşmayı ilgilendirmeyen mesaj atmasın bu kadar basit.Ama yok kasacam Gm laf soker olcam.. bumudur ya?[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

AP antalya let's go tu içmek :( HATTA şimdii gidelim...

D.N: gidemeyiz evde annemler ekmek bekliyo vay açlar vay... 10 da gelicem dedim
[signature][hline]MMo oynamak istemiyorum ama bu uyuşturucu gibi bişey gördümmüde dayanamıyorum saldırıyorum ühühüh :(

[Bu mesaj Erutan tarafından 25 Haziran 2005 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hoca diji kam var getircekmiş :P

beyler kaykayı da getirem Kafa iyiyken kayarız felan kırarız bi taraflarımız olurmu?
[signature][hline]MMo oynamak istemiyorum ama bu uyuşturucu gibi bişey gördümmüde dayanamıyorum saldırıyorum ühühüh :(

[Bu mesaj Erutan tarafından 25 Haziran 2005 23:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

neden? Birde bende Klasik var getiremmi? Beyninizi bi güzel ütüleyem eheh...

yada sizde varsa getirin Sağ daha kolayıma geliyor (solum solak gitarda akor basmak cok zoruma geliyor ama sağgitarı sola cevirip çalınca iyiyim :tup:)

[Bu mesaj Erutan tarafından 25 Haziran 2005 23:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 25 Haziran 2005 18:23 tarihinde demiş ki:
not: Dominic ne yaptığını sanıyorsun Fazla detaylı bişey yapmicaz sadece gidip içeçez gezcez belki.allahım ya insanların konu özgürlüğünü nası elinden alırsın bi o var bari onu bırak...

said:
dominic, 25 Haziran 2005 18:30 tarihinde demiş ki:
vllh ck zr dlrm ark. ant dyiyice anliyrom sana lf sokmk istmezmdim.

said:
Erutan, 25 Haziran 2005 18:31 tarihinde demiş ki:
Affdldn tmm.

Ya Sanırım akşam bi daha uplamam lazım Antalya tayfası gece giriyo cunki :D gece vardiyası Antalyalılar tarafından basılıo aeuhea

lol buna cok guldum[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying?
I WANNA GET FREE!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...