Masteis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Jail Scripti lazım gönderebilecek olan varmı .. herhangi bir jail sistemi yeterki sorunsuz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 NEBULA scp Nebula scpleri upload ettim siteye dursun orda :) onun jail scriptini alabilirsin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ya şey bununkinin kafasında jail saati fln yazmıo onu nasıl ayarlıcaz işte bana o lazım ama genede çok saol içinden bir kaç script çıktı lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 on=@Click src.act.message [Kalan süre : ] Return 1 eval.time dan kastım Saati gösteren kod.Return 1 olması lazımdı yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar