karpuz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Sessizde ve titreşim açıkken, güzel titriyor, ama mesajlarda o kadar kısa titriyor ki kesinlikle duyamıyorum mesaj geldiğini... Eski telefonumda (3510i) zıt zıt zıt, zıt zıt zıt ederdi, bunda bi zıt ediyor duruyor. Nasıl uzatırım ben bunun titremesini? Duyamıyorum resmen... Çok sinir...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Yukarı.[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mix Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 uzun bir melodiyi en sessiz sekilde mesaj gelince calacak sekilde ayarlarsan olur belki :) baska cozum gelmiyor aklıma[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Sweet boy come in, im the dark side of you...
xaty Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 melodi yapabiliyosan bir sürü sus koy. mesaj için de o melodiyi kullan. belki bir çözüm olabilir[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock:
Öne çıkan mesajlar