Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Runuo Forumları

KucukHusamettin

Öne çıkan mesajlar

Öylesine runuo forumlarını gezip scriptlere bakıyordum. Böyle bir konuya astladım: tık

ve konuyu okurken şöyle bir cevaba rastladım:
said:

Hey guys ;

Turkish community has a bigger commity then any other country on ultima online free shards because they only love anything that is free =)

Ve doğru mu söylüyor acaba diye düşünmeden edemedim. Sizce doğru mu söylüyor?[signature][hline]Msn
No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming
Sosyal ağlarda paylaş

çekinsekte kabullenmek istemesekte suclama karalama gibi gorsekte hakkaten oyleyiz..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

doğru ama, nerde beleş oraya yerleş.
ama shard kapanıncada o kadar kastık owner sattı iki kuruşun lafını ediyonuz... diye de konuşmasını biliyoruz :)[signature][hline]Ardhath

"Türkler öldürülebilir, lakın mağlup edilemezler. Türk askerlerini dal kılıç olmaya mecbur edecek kadar üstlerine varmamalıdır. Bir defa dal kılıç olmayı göze almış bir kaç yüz Türk meydana çıkarsa önelerinde mağlup olmamak mümkün değildir."

Napeleon BONAPART
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...