Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AH Fiyatları..

Lancelion

Öne çıkan mesajlar

ya arkadaşlar,ben daha newbieyim ve AH hakkında fazla şey bilmiyorum.Ahde bir malın fiyatını veren bir site var mı,onu soracaktım çünkü 20 copper bar satacağım mesela ,serverde başka satan yok fiyatıda bilmiyorum.bunun gibi yani..[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle
Sosyal ağlarda paylaş

o zan-man kafana göre bir fiyat salal ne bileyim nsıl olsa başka satan yoksa 1g bile diyebilirsin :) ben yaptım bir kere tuttu kim aldıysa aldı yani..[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

Başka satan yoksa istediğin fiyattan verebilirsin, copper bar'ın illaki alıcısı olacaktır. Tabi coppera ihtiyacı olacak blacksmithlerin malvarlığını göz önünde bulundurman lazım. Ben Kor'gall da arzın en az olduğu dönemde bile 75silver ın üstüne çıkmamıştım, 1g sanki copper bar için biraz fazla bir fiyat.

Tradegoods fiyatları genelde arz-talep ilişkisine göre belirlendiğinden genel fiyatlarıyla ilgili bir site-makale hiç görmedim ama işe yarar gibi duran magical vs. düştüğünde thottbot'tan itema bakıyorum. Genelde hakkında bir iki yorum yapılmış, AH da şu fiyata sattım denilmiş oluyor. Bi başka tavsiyem google search, 3 siteye link geliyor ondan da; Allakhazam, thottbot ve goblinworkshop.

İlk soruna geri dönersek bence 2g civarı bi buyout koy, maksat ucuza gitmesin. Ama bid fiyatını da 75s dan başlat, belki bi iddalaşma olur. Bazen iki-üç kişinin istediği itemlardan felaket kar edebiliyorsun. Madem serverda sadece sende var ödesin bsler parasını :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

arttirmaya cikarmadan once git bak fiyatlar ne durumda . cok yuksek ve cok dusuk fiyat verenleri genelde dikkate alma ortalama bir fiyattan satisa cikar . ama bazen dusuk fiyattan veren cok oluyor bu durumda yuksek fiyattan cikarmanin bir anlami kalmiyor koy bankaya beklesin . cok ucuza satmanin bir anlami da yok .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

ah de mantik degil guncel gercekler konusuyor . mesela ben thin ve thick leatherda bir ara cok para kaybettim . 3 gun boyunca altimda fiyat veren herkesin malini kapattim kendi fiyatimdam tekrar surdum ama denyo cok olunca piyasada artik param yetismedi mecbur kaldim elimdekilerin cogunu aldigimdan daha ucuza birakmak zorunda kaldim . gerci o acemilik zamaniydi . direkt gathering skillerden gelen mallara para gomemek lazimmis onu anladim . adam npc ye sattigi fiyatin 2-3 copper uzerinde fiyatla ah de mal satiyor . neyine yetiseksin ki bu adamin ? 2-3 copper icin adam dunyanin yolunu yapip orgrimmar a geliyor . [signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.

[Bu mesaj huun tarafından 28 Haziran 2005 00:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

söle bi hede var kurduktan sonra ah ekranına gelip scan tusuna(yukleyınce cıkıo) bi kere bas database i yüklesin direk. o gune kadar o serverde o item ortalama kaça satılmıs gösterio (hemde bütün itemlerin üzerine gelince!) ayrıca aha koyar koymazda standart ve iyi bir fiyat biciyor hiiç uuraşmıosun.

[Bu mesaj cenx tarafından 28 Haziran 2005 00:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben kendi mantıgımca bazı itemler gider veya gitmez diyorum.. genelce neck finger itemlerini kolay satıyorum.. skining 300 e geldi ne thick satıyorum ne rugged (ismini hatırlamadım yanlış olabilir) rugged ları bankamda thickleri direk vendor a satıyorum.. BL de ticaret artık superior ve epic itemler üzerinde gibime geliyor.. herkez crafter dan gathering e döndü.. 1 ay once 10 medium u 60s ten 10 heavye 1g den satıyordum 20 silk i 1g den satıyordum şimdi 150 silk 3g alırsın..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mADmaXimus, 28 Haziran 2005 12:09 tarihinde demiş ki:
şimdi 20 silki 5 gye satıyorum çok kotu çok..

Bu bence kötü olmamali.Server açıldığınndan beri bildiğim kadarıyla 20 silk clotha a 5g çok iyi.[signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır...
Sosyal ağlarda paylaş

AH de fiyatı her zaman o üründen çok fazla koyan kişi belirliyor. Dreamfoil vard AH de 10 stack falan 5-6 gold buy out ile. 10 Stack dream foil i 15 gold buy out ile 5 stack dream foil ide 11 gold buy out ile koydum çok geçmeden 5 stack satıldı :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...