Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Muppet Show'da aradığım bir skeç (Merdivenlerdeki Kurbağa)

karpuz

Öne çıkan mesajlar

Bir Muppet Show'da zamanında izlemiştim. Merdivenlerde bir kurbağa var hüzünlü bir şarkı söylüyor işte manasız bir şarkı. Yani işte şey gibi "Ben bu merdivenlerde küçük bir kurbağayım" falan tarzı bir şey. Öyle çok şirin bir kurbağacık var minicik bir şey o söylüyo. Öyle bir skeç vardı. Hangi bölümde olduğunu bilen ya da ne bileyim herhangi bir şekilde beni anlayan hangi ünlünün konuk olduğunu hatırlayan falan varsa iyi olur.[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

buyuk ihtimalle yaniliyorum ama benim hatirladigim kadariyla o ilk sezonda (1976) Harvey Korman'in konuk olarak katildigi programdi. Sarkiyi soyleyen de Robin'di. adinin da Half way down the stairs olmasi gerekir.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
said:
edi, 02 Ocak 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Harvey Korman'in konuk olarak katildigi programdi.

Emule için Burdan :)[signature][hline]horacegoesskiing, 14 Ocak 2005 18:48 tarihinde demiş ki:
iki şey söylicem. birincisi kargaya yavrusu şahin görünürmüş, ikincisi kedi g..ünü görmüş ben bu yaradan ölürüm demiş. :) evet bu kadar.

[Bu mesaj Eraq tarafından 25 Şubat 2005 19:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
ben de muppet show'da bir bölüm aramaktayım.
beaker,the swedish chef ve animal birlikte o'danny boy'u söylüyorlardı.
hangi sezon ya da bölüm bulamıyorum,bulsam indireceğim netten ama tüm aramalarım sonuçsuz kaldı.
sadece 10 saniyelik bir görüntü bulabildim,ama o klibin tamamını aramaktayım.
harika bir şeydi çünkü gerçekten.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make...

Beatles is gear!
Sosyal ağlarda paylaş

muppet forever bende bölümlerinin peşindeyim neler ardı yaf[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

ben de hatırlıyorum
hem de çok kılım o şarkılara :)
erkekti katılan kişi yüzü hayal meyal geliyor ama adını hiç bilmiyorum[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo
sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Sosyal ağlarda paylaş

www.kermitage.com
diye bir site var,çok da hoş site,ordan episode guide'a girin,sabrınız ve vaktiniz var ise, bölümlere katılan konukların resimlerine tıklayarak, bölümlerin içeriğini,skeçleri vs yazılı olarak öğrenebilir, bölümün sezonunu vs görebilir ve netten herhangi bir programdan download edebilirsiniz.
ben şimdi o'danny boy'u arıyorum ama işim uzun gibi:)[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make...

Beatles is gear!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...