Ephoryum Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Wallahi ne diyim bilmiyorum ki! Çok geç saatlerde öğrendim patinin açıldığını. Sonunda da sevicimi post kasarak tatmin ettim ahuauha :)[signature][hline]Dünya nimetlerine ehemniyet vermeyen yaşayış felsefesi ile ünlü filozof Diyojen, bir gün çok dar bir sokakta zenginliğinden başka hiçbirşeyi olmayan kibirli bir adamla karşılaşır. İkisinden biri kenara çekilmedikçe geçmek mümkün değildir. Mağrur zengin, hor gördüğü filozofa: -"Ben bir serserinin önünden kenara çekilmem" der Diyojen, kenara çekilerek gayet sakin şu karşılığı verir -"Ben çekilirim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzumlukek Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 kendimi 3 ay gencle$mi$ hissettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: Epxmadcat, 24 Mayıs 2005 20:28 tarihinde demiş ki: 7 yazınca millet 7 ay sanmış asda. hehHe :-) :) :-)[signature][hline]msn: [email protected] icq: 625220 albümde ben / sözlükte ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: Epxmadcat, 24 Mayıs 2005 20:28 tarihinde demiş ki: 7 yazınca millet 7 ay sanmış asda. Yoo ben 7 yıl die düşünmüştüm :P[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 6da yakaladım ben oo ne güzel paticik de gelmişş dedim *! arka fonda amanın da amanın kim gelmiş çalar*[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YusuFuNda Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Raistin sen bi eziksin bunu hissettim hatta ne hissettiniz diye bi başlık açmışsın ama ben olaya hakim diilim olm yönlendir beni aptal aptal mesajlar atmaktan wazgeçmem gerekiyo :D[signature][hline]omnis potestas a Deo 4get da name letZ play da game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Bak yörüngeye doğru msjlar atabilirsin orası çok güzel tam senlik walla :D[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 İçim burkulurdu :)[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar