HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2001 kafayi yemis la bunlar hehe :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2001 said: 2001-07-10 12:20 tarihinde, dark-dr yazmış: ehue önceki olaylardan hic bahsetmemişiz aslında.neler oldu neler,off hiç yazmayalım bence. yazın yazın... nazlanmayın. hehe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2001 hö? said: 2001-07-10 12:33 tarihinde, Delanoresse yazmış: SNNde When dark first saw a training dummy efsanesi dolanırdı bi ara anaa vurdum vurdum güçlendim gel sanada bi vurayım şeklinde başladığı iddia edilirdi :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2001 said: 2001-07-10 12:20 tarihinde, dark-dr yazmış: ehue önceki olaylardan hic bahsetmemişiz aslında.neler oldu neler,off hiç yazmayalım bence. haha cres şimdi buraya editor falan oldu,aleme madara etmeyelim. dimi athe? ;-) ehuehue yazik lan madara etmielim kimseyi :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2001 hehe off,bir yazsak böyle çok feci yani..kedi sansür koymaktan bayar bırakır o biçimde ehhe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2001 said: 2001-07-10 12:56 tarihinde, dark-dr yazmış: hehe off,bir yazsak böyle çok feci yani..kedi sansür koymaktan bayar bırakır o biçimde ehhe.. ah ah bizde kimin ne kirli camasirlari var bilseniz heheh olm dark icq dan forward ettigim mesajlari hatirladin mi? biri seni ne bicim benzettigini yaziodu da ben de ben dark demistim hahahahaha ay aklima geldi gene acaip guldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2002 muahhahahahahahahaha LOL ya baska bisi ararken bu topici gordum noltalci yaptim pek eglendim gene, gormemis olanlar faydalansin heheh UP ULAN! hohohoohohohoh[hline]what the caterpillar calls the end of the world, the master calls a butterfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2002 athe lol valla benim de aklımda kaç zamandır uplamak. helal! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamutix Mesaj tarihi: Ocak 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2002 lol yahu şarkı süper, ortam süper DJ Dark bu yaz ortalığı kasıp kavursun bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Ocak 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2002 serserisiniz:) bu arada dark spaıklar sahıdır bak o da dogru... olu at olu char ne bulursa saldırıyo... ciddi anlamda olulere karsı ilgisi var yani :P :P :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2002 lol:) yazın okumuştum gülmüştüm çok şimdik yine güldüm ehuehue:)[hline][b];) !!buShİ buShİ!! ;)[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2002 zoamuehehejegegeheeehaerehaaa ben görmemişim uplayan parmakların dert görmesin Athe'ciim :) bir taraftan da duygulandım yazanları görünce :([hline]...daha önce de pekçok dünyayı ziyaret etmiş, kralların sözü ve kılıcı olmuştu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2002 sdfsdhfsdjkfh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2002 hey gidi beaa :) 1.5 yıl olmuj :'([hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Findovz?Yeah!it Sux!Linux Rule... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2002 euheu lem ne güsel yaw hala cok komik yaw[hline]Vestel UO Shard Lands of Lore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2002 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2002 Dım tıs dım tıs... *!lol* :lol:[hline]===> orc_lord <=== [Bu mesaj orc_lord tarafından 31 Temmuz 2002 04:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 ehue uotr ve pepelek tarihinin en cok uplanan threadi bu oldu sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julias Mesaj tarihi: Ekim 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2002 abı bu ne ya daha ılk sayfadan basladım nası gıdıo genclerrr MADAFAKAAA... son sayfaya gelene kadar hep guldum hala guluorum azuhhahah[hline]tui lucent oculi sicut solis radii sicut splendor fulguris lucem donat tenebris Burt`Azmira`Denick level 0-Zalof- martial artiz of rubi-ka 1 clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julias Mesaj tarihi: Ekim 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2002 arsive attım bunu muahhaha[hline]tui lucent oculi sicut solis radii sicut splendor fulguris lucem donat tenebris Burt`Azmira`Denick level 0-Zalof- martial artiz of rubi-ka 1 clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2002 yaf acaip hoş, güzel bişi de ben yeni farkettim bişeyi.. dark hoca sözler falan gayet ii de mantık hatası var :) katana falan demişin de,sen bildim bileli ezik bi fencersın :PP yani olmuyo böle, hani demek ki içinde bi uhte kalmıs hep nie ben hiç adam gibi swordsman olamıom die, harelde ondan dolayı içinden öle gelmiiş öle yazmışsın :)) [Bu mesaj CEDAY tarafından 21 Ekim 2002 12:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2002 lol cedi doru dion harbiden katana matana böle blincaltına atmısh dark belli simdi cıkıo :P[hline]And The Tides Of Darkness Swept Over The World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Ekim 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2002 ehue kafiye olsun diye katana demistik sanirim, bir de vanq katana geyigi vardi o aralar, ondan. yoksa istisnai durumlar haric hic vanq kat kullanmis degilim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ziarenko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2002 hmmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ekim 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2002 ohara Valla zia gelmiş :) ehe[hline]-Moonlight? -She died! Witness the birth of Lixad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ziarenko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 slm herkeze, nasilsiniz nasil gidiyor bakalim? walla benim okul mokul isler baya yogun paso patlatiyolar beni bu yil :) uzun zaman oldu buralara ugramayali ozlemisim hey gidi hey... herkez kendine iyi baksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar