Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tsunami Mağdurlarına Yardım Konseri

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

Ekşiden Alıntıdır. Üstüne altına bişi yazmaya gerek yok..

tsunami mağdurları için düzenlenen ve 150 tane sanatçının iştirak edeceği konserde yaşanan seyirci hezimeti. bunun sebebi insanlarımızın duyarsızlığı mıdır, hava muhalefeti midir, yoksa organizasyon komitesinin vurdumduymazlığı mıdır bilinmez ama ortada yanlış giden birşeyler olduğu kesin. haberin metni şöyle;

150 ünlü sanatçının katılacağı ve kapasitesi 5 bin kişi olan mydonese showlande sadece 300 seyirci geldi.

biletix gişelerinden konserin başladığı saate kadar 500 biletin satıldığı organizasyon için 20, 30, 40 ve 60 yeni türk lirasına (ytl) satışa çıkarılan biletler konser başladıktan sonra 10 ytlye kadar indirildi. istanbul vali yardımcısı cumhur güven taşbaşı insanların hava şartları nedeniyle evlerinden çıkmak istemediklerini belirtirken organizasyon sorumlularından kenan özyurt geceden 500 bin ytl gelir beklediklerini; ancak hayal kırıklığı yaşadıklarını ifade etti.

tam kadro konsere gelen sanatçılar ise katılımın azlığına üzülenlerin başında geldi. konserin sunuculuğunu üstlenen şair bedirhan gökçe tepkisini şu sözlerle dile getirdi: bu konserin eksiği semra hanım, ata ve sinemdi. onlar olmadığı için katılım bu kadarla sınırlı kaldı. sanatçılar konsere katılmasalardı, halkımız tepki gösterirdi.

geçtiğimiz ay güneydoğu asya ülkelerinde meydana gelen deprem ve tsunami felâketinde hayatını kaybeden 170 bin kişi ile yaralananların yaralarını sarmak için dünyanın pek çok bölgesinde sivil toplum kuruluşları yardım kampanyaları düzenledi. depremi yakından tanıyan türkiye de felaketzedelere yardım için kolları sıvadı. istanbul valiliği ve magazin gazetecileri derneği (mgd) işbirliği ile bir şarkı bin umut saçsın konseri düzenlendi.

ibrahim tatlıses, muazzez abacı, sinan erkoç, ali güven, banu zorlu, çiğdem tunç, berksan, coşkun sabah, bayhan, funda arar, burcu güneş, atilla taş, beyaz, okan bayülgenin de aralarında bulunduğu tam 150 sanatçı felaketzedeler için bir araya geldi. hatta guinness rekorlar kitabı'na en fazla sanatçının katılımı ile gerçekleştirilen konser denemesi için yetkililer davet edildi.

konser saatinde organizatörleri ve sanatçıları şaşırtan durum ise koltukların neredeyse tamamının boş olmasıydı. 5 bin kişilik mydonose showland'e yaklaşık 300 kişi gelmişti. mgd yetkilileri seyirci azlığını hava şartlarına bağlasa da sevdiği sanatçıyı dinlemek için gelenler organizasyonun eksikliğinden rahatsızlık duyduklarını söyledi.

konseri televizyondaki reklamlardan duyup geldiğini söyleyen nimet belen, duyurusunu tam olarak yapsalardı burası tıklım tıklım dolardı. diye konuştu. miting afişlerinin günler öncesinden asıldığını, böyle anlamlı bir organizasyonun tanıtımının ise kısa sürede yapıldığını söyleyen yakup batlan, uluslararası bir yardım konserine daha fazla insanın gelmesini beklerdim. dedi.

ilerleyen saatlerde bilet fiyatlarının 10 ytlye düşürülmesine rağmen seyirci sayısı ancak bine ulaşabildi. ibrahim tatlıses, bu durumu ayıp olarak nitelendirdi. sunucular ise program boyunca yaptıkları anonslarda konsere gelemeyenlere ekran başında boş durmamaları, felaketzedelere yardımda bulunmaları çağrısında bulundu.

Link[signature][hline]AAL'05
Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik.

[Bu mesaj nedanko tarafından 18 Ocak 2005 11:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı şekilde bende habersizdim. Ha haberim olsa da gitmezdim * ama gidecek bir çok insanın gitmesine vesile olurdum en azından bunu biliyorum..[signature][hline]AAL'05
Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik.

[Bu mesaj nedanko tarafından 18 Ocak 2005 11:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

simdi duyuorum bende
yazık olmuş harbiden de

sinem muhabbetinin etkisi vardır belki ama o akdar sanatcılı bir konsere gelmemek mükün degildi, kese daha fazla reklam falan yapsalarmıs[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
where is hareket, there is bereket paticiklerim.

Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki:
12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Dün ben gördüm ama gece 11 gibi birşeydi.

Şöyle Her tvye falan Reklamlar verilseydi, sonuçta adı üstünde Yardım TvLerin bu reklam olayını kendileri üstlenmesi lazımdı. Artık geçmiş olsun demekten başka yapacak birşey yok[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Sosyal ağlarda paylaş

Vaktı zamanında kı deprem paraları nereye gıttı bır acıklasınlar ancak ozaman bu halk ınanır ve yollar yoksa ısterse Deathstar dussun mekana kolay degıl oyle mılletı keke getırmek...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

birincil olarak iyi reklam yapılmadı bence yapılsa idi istanbula patileri bile toplanır giderlerdi. Burda bile bir çok kişinin haberi yok :(
ikinci ise halkımızın çoğunluğu artık yardımlar gidiyormu gitmiyormu diye kuşku içinde bununda etkisi yok değil bence.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 18 Ocak 2005 13:30 tarihinde demiş ki:
Yeterince reklam yapmazlarsa çok doaldır böyle bir şey olması. Bu kadar büyük bir organizasyon yapıyorsun, reklam yapmıyorsun, suçu halka atıyorsun. Helal olsun.

çok doğru aynen katılıyorum.

daha yeni haberim oldu mesela böyle birşeyden.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

konser zerre kadar tanitilmadi. cikan sanatcilar gayette izleyici cekme potansiyeli olan insanlar halbuki. organizasyon bozukluklarini halka yuklemek cok acimasizlik. ama tabi bunu ucretsiz reklam yapabilme imkanina sahip televizyon kanallarinin hersey olup bitip fiyasko yasandiktan sonra halkimiz nereye gidiyor diye haber yapmasi da bir ayri acayip. halkimizin bir yere gittigi yok, medya nereye gidiyor asil..[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
söyleyecek kişi ve gruplar çok iyi. umarım başarılı bir sonuç elde ederler. bu arada cnbc-e ve ntv'de sürekli reklamları yayınlanıyor.

Sanatçılar:
Elton John, REM, Madonna, Paul Mc Cartney, U2, Sting, Pink Floyd, Stevie Wonder, Bon Jovi, Robbie Williams, The Cure, Cold Play, Jamiroquai, Shakira, Maroon 5, Placebo ve Muse

Konserlerin yapılacağı şehirler:
Berlin, Roma, Londra, Philadelphia, Paris, Barrie, Tokyo ve Johannesburg

not: ntvmsnbc'den alınmıştır. gereksiz bir alıntı olsada..
not: tekrar yazılmış bir mesajdır.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HerenIstiaron, 28 Haziran 2005 02:37 tarihinde demiş ki:
adamlar tsunamiyi unuttu şimdimi yardım ?

Anca toparlandı herhalde konser. Baksana dünyanın en iyi grupları Pink Floyd, Deep Purple. 7 şehir var üstelik.[signature][hline]elvyn:
sen nerden mezunsun
ucanadam:
okul?
elvyn:
hayır ev lol
Sosyal ağlarda paylaş

Abi , bu konu alakasız diğer konudan. Bu konu herşeyden alakasız..
yanlışlıkla buraya post attın galiba, komik olanda insanların buradan devametmesi..
bu olay herşeyden bağımsız konserlerden falan..
bu olay bitti hiç bi alakası yok bu topicin konuştuklarımızla...[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv*******
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...