Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne Oluyorum?

Laistragon

Öne çıkan mesajlar

Pff...

Kimseye anlatmadığım,kimseyle paylaşmadığım bazı şeyleri burada paylaşmak istedim.Amaç sadece biraz olsun içimi rahatlatmak.

Aslında kendi nickimle girmeyecektim ama bilmiyorum işte.Sakın show amaçlı sanmayın.

Bu aralar neler oluyor bana bilmiyorum ya.Çok yalnız kaldığımı hissetmeye başladım.Sanki ailemden başka kimse yanımda yok.Msn'e bile giriyorum ve saatlerce ekrana bakmakla yetiniyorum.

Sabahları hiç uyanmak istemiyorum.Bıraksa annem inanın saatlerce hiç kalkmam o yataktan.Bir tek sigara keyfim vardı ondanda sıkılmaya başladım.

Şimdi arkadaşlarım okusa bunu gene kız derdi derler :) İnanın değil bu sefer.Bende anlamıyorum.Hayattan sıkıldım.Her şeyi yaşadığımdan dolayı herhalde.Mutsuzum anlayacağınız.Eski arkadaşlarımı özlemeye başladım.İnanın kötü bir şekilde olmasaydı gidip barışıp kucaklamak isterdim bir kaçını.

Nerede şimdi eski Laistragon değil mi?Paticik'te her dakika gelip mesajlar atan,post kasan.Bilmiyorum.

Ben kendimi kaybettim ki kendimi arıyorum.

Herhalde dileklerimin hepsi gene bana ters tepmeye başladı.Bilmem,banada öyle geliyor belki.

Kim bilebilir ki...[signature][hline]| ?Laistragon? | | My Photos |
Sosyal ağlarda paylaş

Hayatta böyle dönemler olur sanırım sende bende onda.

Sen normal hayatını bunalım, küçük emrah tripleri yapmadan sürdür.

Bi müddet sonra düzelirsin.

Ha birde çıkıp dolaş gez alışveriş yap.

Giyim,kıyafet al kendine ayakkabı al.Git iç kalabalık ortamlarda gez.[signature][hline]bla
dıkla sende aramıza gatıl...

Sosyal ağlarda paylaş

genelde değişim zamanlarında olur böyle şeyler. değişim derken yaşam tarzındaki değişim mesela tatile pat diye düşersin eskiden yaptığın ,alışkanlık haline gelen, şeyleri bırakınca olur. Geçer zamanla. Ek olarak sen kız meselesi değil desen de o yüzden olabilir. Unutmak isteyip unuttum diye kandırmacılık oynuyosundur belki ondandır farkında değilsindir o yüzden :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected]
Kellindil
Sosyal ağlarda paylaş

bana da oluodu.. merak etme yaw.. geçer.. eğlencek bişey bulursun falan..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

Arada sırada bana da oluyor..İçinde bulunduğun ortam belli bir süre sonra rutinleşiyor, tek düze oluyor yani..Sıkılmışsın anlaşılan..

Ne kadar yapmak istemesende dışarı çık, gez, havuza git (yeni insanlar tanırsın belki) Git soğuk suyun altına gir, kendine gel azıcık..

Aman kendini fazla bırakma, alışkanlık haline gelmesin bu durum..Sonra soluğu doktorlarda alırsın.. ;)[signature][hline]Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki:
bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti
Sosyal ağlarda paylaş

kızdandır sen ne kadar inkar etsende. aynı durumdayım bende , buyuk bi boşluk içinde yaşıyosun , aslında yaşamaktan artık keyif almamaya başladığını anlıyosun. berbat bi durum yani. bence en iyisi beklemek şahsen ben öyle yaıyorum. sonuçta zaman herşeyin ilaci.[signature][hline]Bamya_de_Morgoth
Sosyal ağlarda paylaş

her depresyon için antidepresan alınmaz onunda zararları var.hiç almadım ama sürüsüyle alan insan tanıyorum ve birkaçı abartıp intahara kalkıştılar etkisindeyken.olur öyle bahar gelir,hava değişikliği olur için sıkılır farklı birşeyler yapmaya çalış farklılık iyi gelir.[signature][hline]shinsetsu desu..
Sosyal ağlarda paylaş

etkisindeyken intihar eden olmaz. ben sanmıyorum imkansız..
zaten onun amacı o. kötü mood'dan kurtarmak.
kuş gibi ol diye veriyolar.
zaten dediğim gibi doktor değilim ama doktora gitsen yüzde 1500 anti-depresan verecek..
tipik bi depresif mood[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv*******
Sosyal ağlarda paylaş

Farklı bişi yap diyosunda, eminim adamın içinden hiç bişi yapmak gelmiyodur.
Yani sen ne lkadar yap desen de boş. yapası gelmez..

ha adam öyle değilse bu dediklerimin hepsini unutun tabi.
ben varsayımda bulınuyorum..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv*******
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim sevgilim de aynı senin gibi napcaz sizle ya:)canı bşy yapmak istemiyo falan surat asıp duruyo.git bi arkadaşında kal bence.veya kalabalık bi ortam bul.....[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 27 Haziran 2005 22:55 tarihinde demiş ki:
şahsen ben şimdi kalabalık ortama akamam cunki 1 numara saçlar Ronaldo gibi saçlar var :(

nası yani:-?[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...