Laistragon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Pff... Kimseye anlatmadığım,kimseyle paylaşmadığım bazı şeyleri burada paylaşmak istedim.Amaç sadece biraz olsun içimi rahatlatmak. Aslında kendi nickimle girmeyecektim ama bilmiyorum işte.Sakın show amaçlı sanmayın. Bu aralar neler oluyor bana bilmiyorum ya.Çok yalnız kaldığımı hissetmeye başladım.Sanki ailemden başka kimse yanımda yok.Msn'e bile giriyorum ve saatlerce ekrana bakmakla yetiniyorum. Sabahları hiç uyanmak istemiyorum.Bıraksa annem inanın saatlerce hiç kalkmam o yataktan.Bir tek sigara keyfim vardı ondanda sıkılmaya başladım. Şimdi arkadaşlarım okusa bunu gene kız derdi derler :) İnanın değil bu sefer.Bende anlamıyorum.Hayattan sıkıldım.Her şeyi yaşadığımdan dolayı herhalde.Mutsuzum anlayacağınız.Eski arkadaşlarımı özlemeye başladım.İnanın kötü bir şekilde olmasaydı gidip barışıp kucaklamak isterdim bir kaçını. Nerede şimdi eski Laistragon değil mi?Paticik'te her dakika gelip mesajlar atan,post kasan.Bilmiyorum. Ben kendimi kaybettim ki kendimi arıyorum. Herhalde dileklerimin hepsi gene bana ters tepmeye başladı.Bilmem,banada öyle geliyor belki. Kim bilebilir ki...[signature][hline]| ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Hayatta böyle dönemler olur sanırım sende bende onda. Sen normal hayatını bunalım, küçük emrah tripleri yapmadan sürdür. Bi müddet sonra düzelirsin. Ha birde çıkıp dolaş gez alışveriş yap. Giyim,kıyafet al kendine ayakkabı al.Git iç kalabalık ortamlarda gez.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 spor yap[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Hayatının kötü ve sıkıcı yanlarını tespit et ona göre önlem al yeni arkadaslar edin falan filan..[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Laorx, 27 Haziran 2005 16:59 tarihinde demiş ki: spor yap +1[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 genelde değişim zamanlarında olur böyle şeyler. değişim derken yaşam tarzındaki değişim mesela tatile pat diye düşersin eskiden yaptığın ,alışkanlık haline gelen, şeyleri bırakınca olur. Geçer zamanla. Ek olarak sen kız meselesi değil desen de o yüzden olabilir. Unutmak isteyip unuttum diye kandırmacılık oynuyosundur belki ondandır farkında değilsindir o yüzden :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bana da oluodu.. merak etme yaw.. geçer.. eğlencek bişey bulursun falan..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Arada sırada bana da oluyor..İçinde bulunduğun ortam belli bir süre sonra rutinleşiyor, tek düze oluyor yani..Sıkılmışsın anlaşılan.. Ne kadar yapmak istemesende dışarı çık, gez, havuza git (yeni insanlar tanırsın belki) Git soğuk suyun altına gir, kendine gel azıcık.. Aman kendini fazla bırakma, alışkanlık haline gelmesin bu durum..Sonra soluğu doktorlarda alırsın.. ;)[signature][hline]Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki: bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Laorx, 27 Haziran 2005 16:59 tarihinde demiş ki: spor yap 4 senedir yapıyorum zaten.Ondan bile sıkıldım.[signature][hline]| ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ya hayatinda deisklik yap elinde yapabiliyosan git bi sure baska biyerlerde kal ne bilm yeni isanlarla arkadas ol hatta dis gorunusunde deisiklik yap deisiklik iidir[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk and ot be with you düzbaşı trgdy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ara sıra bende sıkılırım hiçbirşey eğlenceli gelmez belli bir süre sonra kendiliğinden geçiyor veya unutacak birşeyler yap.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 kızdandır sen ne kadar inkar etsende. aynı durumdayım bende , buyuk bi boşluk içinde yaşıyosun , aslında yaşamaktan artık keyif almamaya başladığını anlıyosun. berbat bi durum yani. bence en iyisi beklemek şahsen ben öyle yaıyorum. sonuçta zaman herşeyin ilaci.[signature][hline]Bamya_de_Morgoth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Yazdıklarından depresyona girdiğin çok çok belli. bir doktora görün anti--depresan versin derim.. doktor değilim ama yüzde yüz depresyondasın. gerek uyku gerek diğer ipuçları..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 her depresyon için antidepresan alınmaz onunda zararları var.hiç almadım ama sürüsüyle alan insan tanıyorum ve birkaçı abartıp intahara kalkıştılar etkisindeyken.olur öyle bahar gelir,hava değişikliği olur için sıkılır farklı birşeyler yapmaya çalış farklılık iyi gelir.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 etkisindeyken intihar eden olmaz. ben sanmıyorum imkansız.. zaten onun amacı o. kötü mood'dan kurtarmak. kuş gibi ol diye veriyolar. zaten dediğim gibi doktor değilim ama doktora gitsen yüzde 1500 anti-depresan verecek.. tipik bi depresif mood[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Farklı bişi yap diyosunda, eminim adamın içinden hiç bişi yapmak gelmiyodur. Yani sen ne lkadar yap desen de boş. yapası gelmez.. ha adam öyle değilse bu dediklerimin hepsini unutun tabi. ben varsayımda bulınuyorum..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 yalnız Laıstragonun ılk mesajını okurken yuh artık dedım cunku benım yasadıgım her seyı yasıyor..Gercekten manyak sasırdım ..Noluo patıye bole yaw?[signature][hline]MSN:[email protected] www.sindarin.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bu olayın adı depresyon, herkes yaşar bir hatta birkaç dönem...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ya benim sevgilim de aynı senin gibi napcaz sizle ya:)canı bşy yapmak istemiyo falan surat asıp duruyo.git bi arkadaşında kal bence.veya kalabalık bi ortam bul.....[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 kalabalık ortam daha da zor a sokar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bilmem kişiden kişiye değişir aslında...[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 şahsen ben şimdi kalabalık ortama akamam cunki 1 numara saçlar Ronaldo gibi saçlar var :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Erutan, 27 Haziran 2005 22:55 tarihinde demiş ki: şahsen ben şimdi kalabalık ortama akamam cunki 1 numara saçlar Ronaldo gibi saçlar var :( nası yani:-?[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Ya saçlarım çok kısa Kel gibi bişeyim :( full time şapka kasıyorum :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 niye o kadar kısalttın?[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar