Tarantababu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Arkadaşlar deminden babam söyledi atv de meb başkanı mı ne konuşmuş seneye öss de lise2 ve lise3 ten de soru gelcekmiş ben inanmadım ama belki doğrudur.Sizin bildiğiniz bişiyler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisberg Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 birkaç yıldır söylüyorlar ama bence bu sene de aynı sistem olur...tıpkı ehlıyette yıllardır soyledıkleri staj ehlıyet yasası gibi buda surekli ertelenıor...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzumlukek Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 kesinlikle dogru. soruların 2/3'u aynı sistem, 1/3'u lise2,lise3 ve oldugunda lise4 mufredatından cıkacak. 2006 ÖSS'de de aynı $ey gecerli,2/3 eski sistem,1/3 lise2,3. bu sene girecekler icin gercekten cok sancılı bir donem olacagı kanısındayım ama sanırsam bu sistem fazla durmaz,cok dengesiz cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 aslında bu seneyide sallayıp, kesin bir tarih verip o zman kadar en doğru sistemi getirmek için çalışsalar çok daha iyi olur.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive [Bu mesaj forgiver tarafından 22 Haziran 2005 21:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 evet,alan sorulari filan cikacakmis diye duydum yazik oldu :)[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 büyük ihtimalle seneye giriyorr lise 2-3 müfredatı öss ye.. bundan sonra öss ye işi düşeceklere kolay gelsin..[signature][hline]Embrace the shadow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 artık lise müfredatının tamamı aynı zamanda öss konusu. özellikle matematik konuları ağırlaşacak, bilgi mantık ve yorumdan daha çok önplana çıkacak, doğal olarak soru tipleri değişecek. bu yıl össye girecekler için gerçekten zor yani[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Hazırlık okuduğuma pişmanım şimdi. Bir de dershaneye gitmedim bu sene, son sene hallederim diye, şimdi işim iyice zorlaştı.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 hep bana patlar zaten , 1 sene daha bekleyemediler...[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bi bu eksikti..keşke bu yıl 4 yıl olarak liseye başlayacaklara uygulansaydı ilk olarak.en azından lise 1dim bu yıl diyorum.bu yılki lise sonların işi zor demek ki..[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ulan yapılırmı bu bana be!![signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 eheh lise 3 yeni geçenler artık asılır okul derslerine çok gıcık bir durum ama kbu olayı atlattığımdan olay bu şekilde yaklaşabiliyorum. lisede az çekmemiştim trigonemetriden, fizikten[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Bizim müfredat farklı, ne yapacağım şimdi ben? Allah kahır bela diyorum.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 geçmiş olsun ben bir daha girmeyi düşünmüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 fizik mizik yine bi derece optik falan var raatız da matematik çok acı giricek büyük ihtimal kolay sormaları lazım 99daki sınav gibi iptal edicekler bence sınavı görsün millet soru tipini die o zaman kopucam işte sdfsd.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 eet bence de kesin çalıncak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 hah işte tamam bittim ben. kafadan bi 2 sene daha girerim össye. kobayların halini anlıyorum şimdi.[signature][hline]iyisimi bugun seni radyasyonla öldüreyim [Bu mesaj Black-ice tarafından 23 Haziran 2005 04:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 peh bok varda hep bana denk gelir ztn böle üften püften $eyler.ben inanmıyorum gerçi bu sene uygulanıcagına ama bakalım,in$. uygulanmaz.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 aslında bu yıl girecek olanlar için iki ihtimal var: yeni sistemin ilk dönemi olduklarından gerçekten kolay sorular gelebilir, ya da hiç beklenilmeyen sorular gelip şaşırtabilir. ama bu ikisinin ortasının olacağını sanmıyorum.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: LasT_SuRviVoR, 22 Haziran 2005 22:35 tarihinde demiş ki: hep bana patlar zaten , 1 sene daha bekleyemediler... +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ya her zaman patlıcak birini bulur ama böyle şeyler 1 yıl daa bekleseydi de bize patlamış olacaktı.pek bişey farketmiyor.ama ilk dönem ilkkes deneneceği için böyle örnek olmaz o kötü biraz.aah ah..ne gerek wardı ya :([signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Black-ice, 23 Haziran 2005 04:58 tarihinde demiş ki: hah işte tamam bittim ben. kafadan bi 2 sene daha girerim össye. kobayların halini anlıyorum şimdi. hahah hadi hayırlısı :)[signature][hline]zagG!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 sadece müfredat değişti demi? çift sınav yok yani? bi de 2/3 ü eski stil olcak diolar? o ne kadar doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Çift sınav var. NTV'de bir YÖK üyesi anlattı birşeyler.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 en başta tek sınav ancak müfredatlar farklı diye söylenmişti yani öss yerine sadece öys'ye girecek öğrenciler şeklinde açıklanmıştı. umarım doğrusu böyledir =/[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar