-007- Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Biçok ünlü Afrika'ya yardım etmek için G-8'e karşı şarkı söyleyecekmiş. Ne yazık ki konser şehirlerinden biri İstanbul değil. Bu da kaynak. Konu Afrika'ya ünlülerin yardımı, vizyon ve müzik arasında kalmasın istedim.[signature][hline]Atam izindeyiz! [Bu mesaj -007- tarafından 28 Haziran 2005 02:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bu zımbırtı dahilinde 2 temmuzda pink floyd hyde parkta konser veriyor yahu ühü[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 söyleyecek kişi ve gruplar çok iyi. umarım başarılı bir sonuç elde ederler. bu arada cnbc-e ve ntv'de sürekli reklamları yayınlanıyor. Sanatçılar: Elton John, REM, Madonna, Paul Mc Cartney, U2, Sting, Pink Floyd, Stevie Wonder, Bon Jovi, Robbie Williams, The Cure, Cold Play, Jamiroquai, Shakira, Maroon 5, Placebo ve Muse Konserlerin yapılacağı şehirler: Berlin, Roma, Londra, Philadelphia, Paris, Barrie, Tokyo ve Johannesburg not: ntvmsnbc'den alınmıştır. gereksiz bir alıntı olsada..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Haha http://forum.paticik.com/view.php?id=107693 niye versinler ki?[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Pink Floyd.. piinnk floyydd....[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar