Korax Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 evet nedir ne değildir ne yapmam gerek? bu img mıdır nedir mesela 29 haziran'ı kaydetcem,eylülde döndüğümde geri 29 hazirana alcam herşeyi nasıl olcak bu?[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 xp için: öncelikle programını indiriyorsun norton ghost adı, normalde paralı programdır, p2p larda beleş bulunabilir ama haramdır cısdır, herneyse daha sonra ya harddisk i bölüp, böldüğün bölüme programla aldığın image i yükleyeceksin veya cd-dvd gibi medyalara aldığın image i yazdırcaksın, tamamın tek bir medya sığıp sığmaması problem değildir, program kendisi böler win98: (xp de de olabilir belki ama olmayadabilir doğru bilgiye sahip değilim) ghost.exe diye 1.5 mb program var, bu dosya aynı işi dos ortamında yapıyor. fazla özelliği yok ama işini görüyor bunla ilgili ayrıntılı bilgi; donanimhaber de vardı zaten ordan okumuştum ama aramak lazım anlatımını, program duruyor ama eve gidince yollarım, aramayla bulamassan.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zedna Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Ghost cok zahmetli bende Findback ,Deepfreze veya koruma kartı ile cok kolayca halledebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 birde tatile gittiğinde bilg. açık mı kalcak olayı anlayamadım yoksa adult çının biri spyware vs. doldurur diye mi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 adultçının biri spy doldurur diye ya,sonucta 2 ay yokum eve kimin gelip gideceği meçhul oyüzden.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 arkadaslar bu programların tam adını bi yazsanız bulamadım hiçbirini.norton tamam ama deep freeze falan bulamadım. [Bu mesaj Korax tarafından 28 Haziran 2005 00:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 neyse tamam hallettim gibi buldum programları bi deneyem :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] [Bu mesaj Korax tarafından 28 Haziran 2005 00:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 deepfreez kullanmanmayın çok sakat program.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 taam ozaman[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar