Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tatile gidiyom bu ghost olayı nasıl bişey.Geldiğimde bıraktığım yere geri dönsün istiyorum

Korax

Öne çıkan mesajlar

evet nedir ne değildir ne yapmam gerek?
bu img mıdır nedir mesela 29 haziran'ı kaydetcem,eylülde döndüğümde geri 29 hazirana alcam herşeyi nasıl olcak bu?[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Sosyal ağlarda paylaş

xp için:
öncelikle programını indiriyorsun
norton ghost adı, normalde paralı programdır, p2p larda beleş bulunabilir ama haramdır cısdır, herneyse
daha sonra ya harddisk i bölüp, böldüğün bölüme programla aldığın image i yükleyeceksin
veya cd-dvd gibi medyalara aldığın image i yazdırcaksın, tamamın tek bir medya sığıp sığmaması problem değildir, program kendisi böler

win98: (xp de de olabilir belki ama olmayadabilir doğru bilgiye sahip değilim)
ghost.exe diye 1.5 mb program var, bu dosya aynı işi dos ortamında yapıyor. fazla özelliği yok ama işini görüyor
bunla ilgili ayrıntılı bilgi; donanimhaber de vardı zaten ordan okumuştum ama aramak lazım anlatımını, program duruyor ama eve gidince yollarım, aramayla bulamassan.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

neyse tamam hallettim gibi buldum programları bi deneyem :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]

[Bu mesaj Korax tarafından 28 Haziran 2005 00:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...