madsoul Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 msn handwritten olayi icin gerekli olan seyler yspilmsdi gereken neler acaba acikca bi anlatirmisin.. Simdiden Tesekkurler..[signature][hline]Mail: [email protected] Mail: [email protected] Msn: [email protected] Msn: > [email protected] < Icq: 146399049 Icq: 9093131 Yonja: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ya şu olayı bende çok istiyorum neler yapmamız lazım onun için[signature][hline]...:::Married With Children:::... www.valinor-uo.com Anadolu Üniversitesi FRP topluluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 birer adet msn 7 ve mouse[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 msn 7.0 da yazıyazdıktan sonra basıtıgn gönder tusunun altında küçük bir sekilde işaret var oraya tıkladıktan sonra mouse ile yazabilirsin istedigini kolay gelsin..[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 yazılmıyor ki[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 upload etmek kastı internette buldum. Buyrun[signature][hline]Msn No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından 27 Haziran 2005 20:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 oraya bastıgınızda bi uyarı mesajı geliyo. ordan help mi ne var ona basınca da nasıl yapılacagı anlatılıyor.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 msn 7.0 ve sobrasıysa microsoft.com dan windows journal viewer adlı dosyayı kurmak yeterli.ben öle yaptım en azınsan[signature][hline]We have work to do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ben yükledim bu journal viewer'ı olmadı. son sürüm msn kullanıyorum.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 onun yanında baska seyler kurmak da gerekiyo cunku[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nvda Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=fad44098-8b73-4e06-96d4-d1eb70eacb44&displaylang=en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 kapatıp açmak gerekiyormuş :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: fastreload, 27 Haziran 2005 20:09 tarihinde demiş ki: yazılmıyor ki ya bakma sen onlara mousela yazılmaz klavyede kullan :D[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 @madsoul said: Emaleth, 21 Temmuz 2003 10:39 tarihinde demiş ki: bir imza: - 4 satırı geçmemeli. - mutlaka small tag kullanarak (ya da en azından ağırlıklı olarak small tag ile) yazılmalı. - vurgu, göz hareketi gibi ek güzellikler için link, bold, italik ve altı çizili gibi şeylerden faydalanmalı. - bunlardan faydalandıktan sonra ilgilii bracketler [/hede] deyip kapatılmalı (yoksa quote yaparken öbür mesajı da etkiliyor) - smiley içermemeli (kaydırıyor satırı çünkü, göz yoruyor). - altında ve üstünde gereksiz boş satır olmamalı (bkın bunu hep gözden kaçırıyorsunuz, biraz dikkat!) - tek kelimelik ya da bir satırlık mesajların altına (eğer anlam katkısı yapmıyorsa) eklenmemeli. - hatta mümkünse her mesaja konmamalı. yani (genel değerlendirme cümlemiz geliyor dikkat!): AZ VE ÖZ OLMALI!!! demin de yazdığım gibi, bunlar "kural" ... [Bu mesaj Emaleth tarafından 21 July 2003 16:16 tarihinde değiştirilmiştir] altım makas yaptım bazı yerlerde[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar