khalad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Bazı sehirlerimizde taban hız 256'dan 512'e cıkarılmıs ancak İstanbul ve Ankarada böyle bir gelişme yok bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba?[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Hangi güzide şehirlerimizde olmuş o olay? Mersin'de olmadı mesela..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 antalya desem? :-P[signature][hline] [Bu mesaj Erutan tarafından 27 Haziran 2005 20:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Gaziantep tede olmus bir arkadas söylemişti bizde bekliyoruz umutla...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bizde umutla bekliyoruz bursada ama hiçbiey değişmedi hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisberg Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 beklıoruz sabırsızlıkla[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 hangi şehirlerde çıkarılmış?bi kaynak fln sölersen iyi olur..[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 İstanbul ve Ankaraya gelir ama bayağı bekliycez herhalde çünkü nüfüsun buna katkısı bi hayli fazla[signature][hline]:hrr:Your Destiny Lies With Me,Skywalker:hrr: Do Not So Gentle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 he he olmuş töbe töbe[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 samsunda da yok[signature][hline]We have work to do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Aslında bu geçis Mayıs ayına kadar yapılıcaktı hatta turktelekomda acıklamıstı ancak geçiş yapılamadı.Bende geçnlerde bir forumda dolasırken görmüştüm Gaziantepte birisinin hızı 512'e cıkarılmıs hatta hız testinin ss ni falan yayınlamıs onun dier arkadaslarında falanda olmuş bu yüselme bende merak ettigimden actım topitopu ztn dier sehirlerdede bu geçiş varmı die...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konyada 'da bir gelişme yok..[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ya adamı hasta ediyosunuz, kaç tane topic açıldı, sallama bunlar, artış filan yok olunca resmi sitesinde zaten duyurur. nedir yani insanları boşa umutlandırmak, sıkıldım ya[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 allaahh 10 tane sayfaya kdr gider bu topic : =))[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: forgiver, 27 Haziran 2005 21:57 tarihinde demiş ki: ya adamı hasta ediyosunuz, kaç tane topic açıldı, sallama bunlar, artış filan yok olunca resmi sitesinde zaten duyurur. nedir yani insanları boşa umutlandırmak, sıkıldım ya her konuya he he oldu şeklinde mesaj atan sensin zaten. umutlandığın fln yok demek doğru olur bu durumda. ayrıca konu başlığında soru işareti var. bu tip bir tavır sergileyecek bir durum yok yani. zilyon tane açıldı zilyon tane daha açılacak. bir çok konuda bu böyle oluyorda bir tek bu mu batıyor.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 al bak 30sn. de ne ss yapılıyor... bide üstünde uğraşsan ne olur.. Onun için Herkesi Dinle, Kimseye İnanma...[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 sende ayrı bi keksin zaten. kabak gibi belli oluyor editlediğin TFT ekranda.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 daha yeni bu konuya atmışım he he olduyu hemen her konu nasıl oluyor evt rahatsızm nisan ayından beir bu konu konuşuluyor, onlarca topic açıldı, demekki sabrım bu topicte tükenmiş. diğer açılan topiclerdeki mesajlarıma bakarsan azda olsa artıcağı umudunu taşıyordum ama artık baydı bu konu istemiyom kardeşim zorla mı benimki 256k kalsın resmi duyuru yapılınca yeni topic açar kutların onlarca topic te sayfalarca tartışıldı. eevt verilmesi şart olmayan tepiler verebilirim; eğer daha önce açılan bir konu olduğu halde yeniden açılması gerekli olmayan bir topic açılmışsa[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Arkadas biraz sinirli sanırım o yüzden cevap verme geregi duymadım bu topicten hoşlanmıyorsa birşey yazmakta zorunda degil ancak nereye baksam arkadasın yazıları olumsuz belkide onun karakteridir.Neyse ilgilenen arkadaslara teşşekür ederim.GElecek mesajlar beni mutlu edicektir :)[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Zopik, 27 Haziran 2005 22:35 tarihinde demiş ki: sende ayrı bi keksin zaten. kabak gibi belli oluyor editlediğin TFT ekranda. editlediğini zaten belirtmiş, ayriyeten dikkat çekmeye gerek yok sanki[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: khalad, 27 Haziran 2005 22:40 tarihinde demiş ki: Arkadas biraz sinirli sanırım o yüzden cevap verme geregi duymadım bu topicten hoşlanmıyorsa birşey yazmakta zorunda degil ancak nereye baksam arkadasın yazıları olumsuz belkide onun karakteridir.Neyse ilgilenen arkadaslara teşşekür ederim.GElecek mesajlar beni mutlu edicektir :) evt biraz sinir var ama karakterim deildir. şimdi benim bu topice karşı cinsel bir ilgi duymamamın sebebi, daha önce defalarca karşılatığım ve kabak tadı veren muhabbeti içermesi. buna da tepkimi dile getiririm çünkü herhangi bir yetkilinin deil, arkadaşının dediğine göre topic açıyosun şimdi ben sana msn den farklı nickle forgiver gay miş diye bir mesaj atsam bunun için de topic açarmıydın.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive [Bu mesaj forgiver tarafından 27 Haziran 2005 22:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 genelde editlenilen şeyler bu şekilde belli oluyor. herkes kek kek aa bakın ne olmuş lan diye gelmiyor. gelenide zaten bu gerçek değil şeklinde sakinleştirilip gönderiliyor. onu kastetmek istedim.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Arkadaşlar bilgilendirme amacıyla hepimizin sevindirecek bir haberi alıntı yaparak sizlerle paylaşmak istiyorum. Medya24’e özel açıklamalarda bulunan Ulaştırma Bakanlığı Basın Müşaviri Mehmet Akif Sam, 1 Temmuz’dan itibaren en düşük ADSL bağlantı hızının 512 olacağını ve mevcut 256 bağlantılı abonelerinin yeni bir tarifeye maruz kalmayacağını müjdeledi. Türkiye’de şu anda 600 bin civarında ADSL abonesi bulunduğunu ifade eden Sam, 2005 yılının sonuna kadar bu rakamın 1 buçuk milyona çıkacağını ifade etti. Türk internet kullanıcısın ADSL hatlarına büyük ilgi gösterdiğini belirten Sam, “ Türk Telekom mevcut altyapısını Avrupa standartlarına çekmek için yoğun çaba sarfetti. Bunun meyvesini de 1 Temmuz’da göreceğiz. Artık internete girmek daha keyifli ve hızlı olacak.”dedi. 1 Temmuzu Bekleyin.[signature][hline]ok dale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Yok kardes genelde güncel ve öenmli konularda topic acmayı tercih ediyorum ayrıca topigin basınada soru işareti koyuyorumki soru oldugu anlasılsın die neyse nasıl istiyosan öle davranabilirsin.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 sen bekleyedur http://www.ubak.gov.tr/tr/alt/bulten.htm[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar