Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Balkonumuza güvercin yumurtladı!

zamo

Öne çıkan mesajlar

Yumurtakarın sıcak ta olamsı gerekmezmi anaları bırakıp gitmis yavrucuları ve yumurtaları sakın ellemem kokun siner sonra hic gelmez evebenyleri :) kalsın orda bi zarı dokunmaz ama zun süre gelen olmazsa at gitsin derim :) cünkü yavrusu olmayabilir bazı yumurtalar döölenmeden bırakıyolar sanırım[signature][hline]:))) !!!
........................
Sosyal ağlarda paylaş

bızım balkonada 3-4 senedır her yaz bı kaç kere yumurtluyolar. ya bunlar toplam 1 ayda doğuyo ve ucuyo sanırım once tuysuz kucuk cırkın bısı gıbı oluo ondan sonra buyuyo ve tatlı bı hal oluo tuylerıde cıkınca bunları ızlemek zevklı ama balkon berbat oluyo ve ustunde bit fln varsa evı bocek sarma rısk ıde var tabıı bızım eve allahtan bocek sarmadı ama bı tanıdıgımn evıne guvercın yuzunden bocekler sarmıstı bununda önlemını al derım[signature][hline]--Borgır--
Sosyal ağlarda paylaş

birkaç yıl once uyandıgımda camının onundeki saksinin içine bir guvercin yumurtlamıstı, perdeyi bile acamıyorduk,acınca kanatlarını cırpıyordu,yumurtalari düşürcek diye korkuyorduk.Yumurtalardan yavrusu cıkana kadar odama guneş girmedi :) ama yavru ucacak duruma gelip, gittiklerinde cok üzülmüştüm ..[signature][hline]- That's a jellyfish!
- Bad Squishy!

Çizimlerim [Pati Albüm] / The Willow
Sosyal ağlarda paylaş

ya senınkıde bısey mı 4 kedılı canawar gıbı kedılerı bulunan bı ınsanın ewının kombısının ustune kumru yuwa yapmıs gecen gun bızım kedı cıktı uzerıne kombının onların ustune oturmus megerse bızım cakal kedı onları gızlıyomus bızden kı bız gormeyelım daha sonra bu rahat rahat onları yesın dıye(ulen ne okuyuorum kedı gozunden ;)) annem onlara bısey olucak dıye bı aglamaya basladı ben gulmekten kırıldım :)[signature][hline]DJ Tiesto
fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki:

katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
cinsine göre değişebilir. hangi şehirde yaşıyorsun,onuda bilmiyorum. şehirlere göre genellikle güvercin türleri değişebiliyor. ankara,or/an'da taklacı güvercinler var. fakat şunu söyleyebilirim ki 12-28 gün arasında değişebilir o süre. ayrıca yavrular çıkınca sizede hemen alışabilir. kendinize alıştırıp daha sonra bırakmak isterseniz günlerce bir cam kenarı veya balkonunuzda ağlayabilir. güvercinler yumurtadan çıktıktan sonra o alana gazete koymayı ihmal etme, yoksa çok fazla kirlenir.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
bizim bir komşu öyle bir güvercin bulmuştu. güvercinin kanadıda sakattı. ağlıyıp duruyordu. onu alıp baktı ve tekrar bıraktı. uçurtmaya çalışıyordu ama insanlara alışınca ııh :) çok garip ağlıyorlar fakat, ağlama şeyleri bile komik.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

bizim balkona da güvercin yumurtlamıştı zamanında.
bir gün komşu vardı bizde.

sen komşu al yumurtalardan birini , sabah sabah çiğ çiğ ye.
neymiş , sağlıklıymış.
manyak mısınız be.[signature][hline]valandil ownz j0o!
and i exhale , causing the oceans` endless waves.
WoW - Kelvin , Archmage of Nerull
Sosyal ağlarda paylaş

ben kücükken ,7-8 yaslarinda..
bizim balkonada güvercin yumurtlamisti ...
tabiiki kesfeden ben olmustum!
o sevincle yumurtayi elime alip , anneme gösteriyim derken ,heycanim dötümde patlamis,yumurtada kirilmisti =/ mühühü
bi kac ay katil modunda dolasmistim,güvercin görünce kaciyordum falan..
2 yumurta vardi,dierine nooldugunu hatirlamiorum ...
kendimi elmyra gibi hissettim birden..
*pis bi bakis atip, kacar.... *
Sosyal ağlarda paylaş

3 kuruşluk yumurtanın beleşi mi olur allasen omlet mi yapıcan garibanlarla.

bizim balkonada yumurtamıştı 2 yumurtadan 1 tanesi çıkmıştı, küçüktüm ozmnlar yavru çıkınca bütün gün ilgileniyodum vede çok alışmıştı. hatta büyüdükten sonra bile paso geliyodu elimden yem fln veriyodum. güzel yani şehir bile olsa yabani hayat var diyalog kuruyomuşsun gibi oluyor. druid miyim neyim.[signature][hline]unholy ownz u
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HasMez, 26 Haziran 2005 16:10 tarihinde demiş ki:
3 kuruşluk yumurtanın beleşi mi olur allasen omlet mi yapıcan garibanlarla.

bizim balkonada yumurtamıştı 2 yumurtadan 1 tanesi çıkmıştı, küçüktüm ozmnlar yavru çıkınca bütün gün ilgileniyodum vede çok alışmıştı. hatta büyüdükten sonra bile paso geliyodu elimden yem fln veriyodum. güzel yani şehir bile olsa yabani hayat var diyalog kuruyomuşsun gibi oluyor. druid miyim neyim.

taze yumurta ayana kadar gelmişşş hem bakkalda tawuk yumurtası waaa kuş yumurtası yoq :D[signature][hline]http:// "You used to captivate me by your resonating light"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...