zamo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Ellemem gerektiğini biliyorum daha önce de muhabbet kuşlarımın yavruları olmuştu.[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Yumurtakarın sıcak ta olamsı gerekmezmi anaları bırakıp gitmis yavrucuları ve yumurtaları sakın ellemem kokun siner sonra hic gelmez evebenyleri :) kalsın orda bi zarı dokunmaz ama zun süre gelen olmazsa at gitsin derim :) cünkü yavrusu olmayabilir bazı yumurtalar döölenmeden bırakıyolar sanırım[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 şimdi çalı çırpı var orda. bu resmi de 4-5 ay önce çekmişimdir heralde.[signature][hline]beş hececilerH.B.E[Bu mesaj Heffer tarafından 25 Haziran 2005 22:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 :D aman diyim fazla elleşmeyin oralarda dolaşmayın. Annesi fazla tedirgin olursa bir daha gelmez.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bızım balkonada 3-4 senedır her yaz bı kaç kere yumurtluyolar. ya bunlar toplam 1 ayda doğuyo ve ucuyo sanırım once tuysuz kucuk cırkın bısı gıbı oluo ondan sonra buyuyo ve tatlı bı hal oluo tuylerıde cıkınca bunları ızlemek zevklı ama balkon berbat oluyo ve ustunde bit fln varsa evı bocek sarma rısk ıde var tabıı bızım eve allahtan bocek sarmadı ama bı tanıdıgımn evıne guvercın yuzunden bocekler sarmıstı bununda önlemını al derım[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Annesiyle babası nöbetleşe kuluçkaya yatıyorlar ısı konusunda bir derdimiz yok.Güvercinden en fazla bit gelir diye düşünüyorum onlar da şu an görünürde yok.[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 hangisi anne, hangisi baba seçebildiniz mi? :D[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 birkaç yıl once uyandıgımda camının onundeki saksinin içine bir guvercin yumurtlamıstı, perdeyi bile acamıyorduk,acınca kanatlarını cırpıyordu,yumurtalari düşürcek diye korkuyorduk.Yumurtalardan yavrusu cıkana kadar odama guneş girmedi :) ama yavru ucacak duruma gelip, gittiklerinde cok üzülmüştüm ..[signature][hline]- That's a jellyfish! - Bad Squishy! Çizimlerim [Pati Albüm] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ya cidden şu yavruya balon bağlasanız çok merak ettim noluyor diye..[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Yumurtalar küçük baya.Tavuk yumurtasının yarısı kadar belki.[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ya senınkıde bısey mı 4 kedılı canawar gıbı kedılerı bulunan bı ınsanın ewının kombısının ustune kumru yuwa yapmıs gecen gun bızım kedı cıktı uzerıne kombının onların ustune oturmus megerse bızım cakal kedı onları gızlıyomus bızden kı bız gormeyelım daha sonra bu rahat rahat onları yesın dıye(ulen ne okuyuorum kedı gozunden ;)) annem onlara bısey olucak dıye bı aglamaya basladı ben gulmekten kırıldım :)[signature][hline]DJ Tiesto fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki: katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Bizim mutfak camının önündeki saksıyada kumru yumurtlamıştı. Ancak yavrularını bize göstermeden yuvadan uçtu gitti.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 hayırlı olsun altın takmaya gelırız artık :)[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 cinsine göre değişebilir. hangi şehirde yaşıyorsun,onuda bilmiyorum. şehirlere göre genellikle güvercin türleri değişebiliyor. ankara,or/an'da taklacı güvercinler var. fakat şunu söyleyebilirim ki 12-28 gün arasında değişebilir o süre. ayrıca yavrular çıkınca sizede hemen alışabilir. kendinize alıştırıp daha sonra bırakmak isterseniz günlerce bir cam kenarı veya balkonunuzda ağlayabilir. güvercinler yumurtadan çıktıktan sonra o alana gazete koymayı ihmal etme, yoksa çok fazla kirlenir.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 sağlam yer seçmiş kutluyorum kendilerini :tup: [Bu mesaj -007- tarafından 26 Haziran 2005 03:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: orc_lord, 26 Haziran 2005 02:15 tarihinde demiş ki:kendinize alıştırıp daha sonra bırakmak isterseniz günlerce bir cam kenarı veya balkonunuzda ağlayabilir. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bizim bir komşu öyle bir güvercin bulmuştu. güvercinin kanadıda sakattı. ağlıyıp duruyordu. onu alıp baktı ve tekrar bıraktı. uçurtmaya çalışıyordu ama insanlara alışınca ııh :) çok garip ağlıyorlar fakat, ağlama şeyleri bile komik.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Valla yalan atmıyorum benim balıkların adı İPNE - PUŞT :P oldukca da hoş yani..iyi tepkiler almadım ama olsun.. Sende bunlara Lamer - Ezik koy :D[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... KARŞIYAKA.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bizim balkona da güvercin yumurtlamıştı zamanında. bir gün komşu vardı bizde. sen komşu al yumurtalardan birini , sabah sabah çiğ çiğ ye. neymiş , sağlıklıymış. manyak mısınız be.[signature][hline]valandil ownz j0o! and i exhale , causing the oceans` endless waves. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Harbi yiyolar sinir oluyorum..Bizim millet ne bulsa yiyo be[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b] [spo1=KsK]www.kafsinkaf.org[/spo] Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ben kücükken ,7-8 yaslarinda.. bizim balkonada güvercin yumurtlamisti ... tabiiki kesfeden ben olmustum! o sevincle yumurtayi elime alip , anneme gösteriyim derken ,heycanim dötümde patlamis,yumurtada kirilmisti =/ mühühü bi kac ay katil modunda dolasmistim,güvercin görünce kaciyordum falan.. 2 yumurta vardi,dierine nooldugunu hatirlamiorum ... kendimi elmyra gibi hissettim birden.. *pis bi bakis atip, kacar.... * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ooohhhh beleş yumurtaaa koy yaı tawaya kes sucukları üstünede kaşar koy erisin pişerkennnnn hade sana afiyet şeker olsun[signature][hline]http:// "You used to captivate me by your resonating light" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 3 kuruşluk yumurtanın beleşi mi olur allasen omlet mi yapıcan garibanlarla. bizim balkonada yumurtamıştı 2 yumurtadan 1 tanesi çıkmıştı, küçüktüm ozmnlar yavru çıkınca bütün gün ilgileniyodum vede çok alışmıştı. hatta büyüdükten sonra bile paso geliyodu elimden yem fln veriyodum. güzel yani şehir bile olsa yabani hayat var diyalog kuruyomuşsun gibi oluyor. druid miyim neyim.[signature][hline]unholy ownz u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: HasMez, 26 Haziran 2005 16:10 tarihinde demiş ki: 3 kuruşluk yumurtanın beleşi mi olur allasen omlet mi yapıcan garibanlarla. bizim balkonada yumurtamıştı 2 yumurtadan 1 tanesi çıkmıştı, küçüktüm ozmnlar yavru çıkınca bütün gün ilgileniyodum vede çok alışmıştı. hatta büyüdükten sonra bile paso geliyodu elimden yem fln veriyodum. güzel yani şehir bile olsa yabani hayat var diyalog kuruyomuşsun gibi oluyor. druid miyim neyim. taze yumurta ayana kadar gelmişşş hem bakkalda tawuk yumurtası waaa kuş yumurtası yoq :D[signature][hline]http:// "You used to captivate me by your resonating light" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 yahu ne yemesi be... besle yavruları , uçup giderler zaten...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar