Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

67 Model Mustang

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben 67 Model Mustang hastasıyım mutlaka bu arabadan almayı düşünüyorum şuanki fiyatları 20 milyar ve 40 milyar arası değişiyor.
AMa beni asıl düşündüren yakıt olucak :) bazıları anahtarı çevirdiğinde 10 kağıt verirsin diyolar sanırım çok yakıyor napalım bu sevda için benzin helal olsun mustang e:)
Mesaj tarihi:
Fiyatı iimiş diecemde birşey sorucam. Bu arabanın Gt si var birde düz olanı var galiba senin resmini koydukların Gt çunku duz olanlardan bir kaç taneye baktım gayet sade görünyordu ama bunlar çok şık. Yoksa bu elemanlar sade alıp modifiye mi ediyorlar. Bu arada siyah olana bittim resmen.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Sayın Bert,
Eski Amerikan arabası olayı, güzel olduğu kadar dertli olaydır. Şöyle ki:

Mustang'ın 40 milyarı bulma sebebi, "klasik" olması. Ünü daha az duyulmuş arabalar 13-20 milyar arasına satışta. Yalnız, bu arabaların büyük problemleri var.

Öncelikle, bu "Muscle Cars" denen naneler, Amerikada benzin gerçekten sudan ucuzken üretilen araçlar. 13 milyara aldığınız aracı düzenli kullanırsanız, kafadan arabanın değeri kadar benzin parasını bir yılda veriyorsunuz, bu birinci sakıncası.

Araba yaşlanmış olduğu için, bozulma, yolda kalma, oto sanayilerde sürünme ve parça arama gibi derdiniz bol olacak. Amerika'da olsaydınız, orada size hurdalıktan parça bulan, araca özel bakım yapan yerlerden faydalanabilirdiniz, ancak burası Türkiye, yok öyle. Ufak bir bozulmanın bile arabayı iki üç ay yürümez hale getirmesi olası. Bunu da geçtim, 30 yaşındaki bir arabanın getireceği bakım onarım masrafını düşünmek lazım, ki soğutmaya yetebilir insanı.

Bunu da geçtim, Mustang için daha az geçerli olsa da, bu arabanın park problemi de var. Klasik arabayı korumak zordur, çünkü durduğunuzda ve parkettiğinizde gerek meraklıları, gerekse "Ulan bende yok, onunkini mundar edeyim" diyen insanaltı varlıklar arabanın canına okuyabilir. Özel garaj ister, bakım ister.

Eğer ki, ben bu problemlerin hepsine çözüm üretirim diyorsanız, durmayın alın kaçmaz. Ama bunları aşamayacaksanız, araba size zevkten öte külfet getirecektir ve 2. eli kuvvetli olmadığından elden çıkarmakta zorlanacaksınız.

Saygılarımla,[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
Araba budur dogru diyosun bende evo8 le mustang gt 2005 hastasiyim ama Turkiyede 20-40 milyar arasi satilanlar bu resimde gosterdiklerin olamaz kesinlikle. Bunlara super bakilmis[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Wicked Nefhir Darv'el
Mesaj tarihi:
Hane filmlerde hep mustang'ı olan adamlar, sürekli garajda altına yatar bişiler yapar arabaya. Aynı o şekil olacan. Star Trek voyager dizisinin 5. yada 6. sezonlarından birinde bile herif holodeck de holografik bir garajda mustang ile uğraşıyordu :D Sürekli problem ama çok manyak karizma :D[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Mesaj tarihi:
Benim tek korkum yedek parça ve yakıt problemi zaten..
Türkiyede yedek parça bulmak çok zor hele böyle bir araba için baya kasmak gerek.
Bende şu anda 90 model subaru legacy1.8 Gl var bi sene önce herifin biri otoparktan çıkarken gelip vurdu adamın araba dağıldı fakat benim ön kaportanın solu biraz ezildi yenisi alıyım dedim Subaru servisi türkiyede yok japonyadan 800 milyon a getirirz 100 küsür milyona boyar takarız dedi şok oldum bende tamircide düzelttirdim boyattım mecburen.
Aynı şey mustang e olsa yazık olur çünkü arabanın orjinal parçası düzeltmek olmas yenisini alıp takmak lazım oda mustang e telefon açıp yeniden üretmesini istemek gerek :) bu da baya bi masraf olur herhalde:)
Neyse bi gün çok param olsun alıcam bitane masrafı ne olursa olsun 67 mustang im olucak :)
Mesaj tarihi:
Mustange bu kadar taktıysan Amerika'dan bunun klüplerini bul. Aletin çok problem çıkarttığı aşikar, üstelik burada yedek parçasını asla bulamazsın çünkü buralara çok düşen bir araba değil.
Mustang zaten eskilerinin parçalarını üretmiyor, Amerikada olayın güzelliği, hurdalıklardan eski araba parçalarının bulunup takılabilmesi. Bizde dolmuşluk yapan eski amerikanların parçaları denildiği gibi ganidir, ama Mustang yok işte. Zaten piyasada 2. el amerikanların en büyük düşme sebebi sahiplerinin parça ve benzin problemiyle başedememesi.

Mustang gibi bir arabaya dizel takmak da acıklı bir durum. Bizim gaz bir arkadaş impala almış, benzine para yetiştiremeyince LPG taktırmıştı, doğal olarak araba çok ıkınıyordu hareket etmek gerekince. Hoş, Mustang impalaya göre daha normal boyutlarda, ama yine de gitmez.

Ben senin yerinde olsam, böyle bir arabaya bu kadar para dökeceğime, para biriktirir düzgün bir şey alırım :) Zevk meselesi tabii, eski Amerikan arabasının o motor gürültüsünü duyup aleti bir kere kullandın mı zehiri alıyorsun damardan, biz amerikadaykene yapmıştık öyle bir hata, gelip buradaki her şeye dört tekerli yürüyen naneler gözüyle bakmıştık.

Sen yine de vazgeç bu sevdadan...[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Mesaj tarihi:
katil arabalar ne kdr ürkütücü..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
65 convertible pıyasası ne?[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Mesaj tarihi:
bert adamımsın aynı zevklere sahibiz. şimdi eger 65-70 arası mustang almak ıstıyorsan kesınlıkle fastback (yanı ılk resımdekı gıbı bır mustang) alman gerekır lakın dıgerlerı cok sade olabılıyor ve mustangın tum havasını bıtırıyor. zaten snn o 17k dolara gordugun mustangler pek temız kullanılmamış oluyorlar , aldıktan hemen sonra bı 6 mılyar gıbı para verıp motoru ıyı etmen gerekıyor (pıstonlar nerdeyse erimiş olacagı için). AMa dıkkat edersen fastback mustangler zaten normallerden daha pahalıdır ama alacagın performans mukemmele yakındır. gecen gormustum bı sıtede satılık tam hatırlıyamıyorum ama 2.6 motor 236bg ydı glb. herneyse gelelım benzin konusuna gene ıyı bır araştırmayla onuda cozebılırsın ama ben sana bıldıgım ufak bır seyı aktarıyım , ankaraya normal bir arabayla kasmadan 1 depo benzınle gıdersın ama mustangle 2.5 depo benzınle gıdebılırsın. aradakı fark budur . mesela ben alınca lpg taktırmayı dusunuyorum :D -fastback mustange lpg-
ama sen hiçbirşeyin etkisinde kalma ve paramda war dıosan bıraz , bekleme ve al. Baska renkler dusunursen Kadıkoy yogurtcu parkının karsısında bı gelerıde ıkı tane bulabılrısın. Temız brsey dıyosan fenerbahce carma oto galerı war. orda temız bı ıkı mustang bulabılırsın ama ne yazıkkı gene fastback deıl. ha bu arada kadıkoydekı galerıde kırmızı bı fastback mevcut. fazla yazdıysam ksura bakmayın ama son olarak
mustang 0_o (cuteeeeii...)[signature][hline]Bamya_de_Morgoth
Mesaj tarihi:
fastback dediğinin motorumu güçlü oluyor sadaCE Onu anlamadım.
Bi de 1. resimde koyduğum araba tamamen elden geçmiş sanırım o büyük maliyet olur benim için ama ona yakın bir şey almak istiyorum.
valla mustang im olsun sadece hafta sonları bile kullanmaya razıyım.
Mesaj tarihi:
fastback dedııgm arkası boyle farlara kadar kavıslı gelen modeldır. dıger mustangler hep sedan gıbı arkası duzlesır . fastback'ın motoruda oldukca gucludur dıgerlerıne gore , bu arada o ılk resımdekı mustangle pek oynanmamıs bılgın olsun.[signature][hline]Bamya_de_Morgoth
Mesaj tarihi:
Sana hak vermemek elde değil. 67 Shelby Mustang GT söylerken bile insan gaza galiyo be.
Bu arabayı seviyosan benzine katlanıcaksın.Bende 98 Dodge Viper rt/10 hastasıyım bir gün bende alacağım bu arabayı bence denemek için bile olsa al egolarını tatmin edersin!!!
Mesaj tarihi:
Viper RT10 satıyorlar, 80.000 dolar kullanılmış olarak, ben geçen gördüm. 85.000 kmde mi neydi, oha dedim.
Viper benim de en bayıldığım araba, özellikle yenisi. Marlboro reklam aracı olarak Mustangleri kırmızı beyaz yapıp gezdiriyor ya, bir tane de yeni Viper Rt10 getirmişler, Sabancılara ait dediler. Bittim arabaya.

25 milyarla bitmez o iş, ben size söyleyeyim peşin peşin.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Mesaj tarihi:
said:
Bert, 24 Haziran 2005 11:35 tarihinde demiş ki:
İlk resimdeki gibi bir şey bulursam ne yapıp yapıp alırım düşünmeden..

İlk resimdeki Ford'a ait bir araç. Modeli Fastback ama motoru farklı onun. Yeni çıkardıkları Cammer Crate dedikleri motoru göstermek için yapıldı. 5 litre hacminde, 11:0 sıkıştırmalı 420 bg güç üreten bir motoru var. Motoru 15000 dolara satıyorlardı en son. (Ford Racing den alınıyor) [signature][hline]Erutan, 23 Haziran 2005 18:11 tarihinde demiş ki:Ben istersem duvara işerim,arkadaşım klozete zevk meselesi.

[Bu mesaj Mino tarafından 24 Haziran 2005 21:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
LPG takınca çok mu yavaşlıyo aletler, takın lpg'yi rahat rahat gezin.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Mesaj tarihi:
bende o arabanın hastasıyım ama ehliyete daha 2 sene var :(. Dayanamıyorum hacilicam babamın arabayı kaçıcam :D

Eger ehliyet aldıgımda o arabanın temizini(!?!!) bulucam olmassa 2004 modelini alıp direk modifiye işlemlerini yapıcam :)[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun

• Yeni Oluştur...