Miraul Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 questleri ilk yaptiginda 200 rep verio ilk 2k rep falan sorun deil yane[signature][hline]Mira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 3000 6000 12000 21000 şeklinde gidiyor. Son 15bindeyim valla az zamanda çok ninja yaptım, gururluyum. Blizzardın gidip kelime öğrenmesi , sözlük karıştırması gerekiyor. Çünkü honor=gank, reputation=ninja wow'da.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Ha tabi ninja yaptık diyoruz ama bizden ziyade rogue arkadaşlar yapıyor ninjalığı, en azından ben bi yandan kesip, bi yandan lootluyorum neyse.. O ringi görünce düşündüm, kastım alcam o ringi =)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 AV'den veya WG'den istediğim tek bir item bile yok. Bunu bir kenara bıraktım, PvP'den nefret ediyorum, çok mutluyum, gururluyum :P[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Ice Barbed Spear var abi onu nie istemiyosun :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Penthesilea'sız Paticik, Yapraksız Ağaca Benzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Tome of the ice lordu al işte daha ne[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 oyun tıkandı artık lvl 60 oldugun zaman bi müddet instance kasarsın ama sürekli aynı yerler de bayıyo. helede benim gibi mc ye falan gidemiyorsan yapacak tek şey pvp kalıyor. ama oda bu oyunda rezil bi safada oldugundan tek care yeni bi char acıp dolanmak:) hiç bu kadar kötü bi pvp sistemi görmemiştim.[signature][hline]WOW Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: Dungeon_Master, 25 Haziran 2005 06:05 tarihinde demiş ki: Beyler dediklerim ilk defa bugün için geçerli deildi. Off eridim bittim zevkten yaa.. Yİne oyuna girdim umutsuz bi şekilde bgye gittim baktım wg 1 açık hemen içeri girdim tam girdiim anda oyun bitti. Tam ben bööle şansı derken heriflerde oyuna küfrediolardı "it was 5 vs 10" "no it was 4 vs 10" şeklinde dalga geçiolardı. Aralarından bikaçı gitmesine raamen onları hemen partime aldım . Guilddekilere haber verdim 2 kişi de ordan geldi. Daa soora oyunda 21-30 arasi olan herkese msj attım o sırada da şansıma yeni adamlar da bg alanına geldi. Böölece *10 kişilik* grubumuzu oluşturduk. Neys ilk oyunda gaz bi şekilde gittik önce durumu 2-0 yaptık daa soora savunma yapıp heriflerden bol bol hk topladık. Daa soora 3-2 yendik. Asıl önemli olan 2. oyundu. Aynı grupla gircektik millet bunlar ezik die gitti. Hemen yeni adamlar bulduk ama onlarda düşük lvllıydı. Neys onları aldık yine 10 kişi oyuna girdik. BU sefe olayları anlatmiicam ama şunu sööliim oyun ***2.5 saat sürdü!!!*** Evet 2.5 saat. Ve zevkten eridim. Gruplar o kadar eşitti ki yani oyun anlatılmaz yaşanırdı. Gerçi 3-0 kaybettik ama mükemmel savaştık. Sadece bayraı kapmaktan çok adam kesmekle uuraşıoduk. Toplamda 35-40 killing blow yaptım. 90-100 arası hk topladım.. Hem oyundan hem sonuçtan çok memnunum yani. Zaten bazı kişiler oyunu oynamayı bıraktı çok uzun sürdü die hatta gitti. Yeni 2-3 adam geldi takviye olarka Cidden oyunda en fazla zevk aldıım an o anlardı. Katılan bütün herkese burdan teşekkür etmek sitiorum. Özellikle kendi guild arklarım lugathjared ve ramus bi de bi tane daa türk vardı warlocka adı enoydu galiba. Bİ daaki oyunda herkesi bekliorum.. :) eheh evet bendim... bende oyuna başladım başlayalı ilk defa dün akşamki kadar çok eğlendim. yine yapalım bunu... :) Not: Oyundaki karakter ismin ne? Girince beni bi friend list e ekle de, bg yapacağımız zaman haberleşelim, şenlenelim... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 haha bu gece bişey farkettim hunterlar FD yaparsa direk ölüyo. herkes lootlayacam diye tıklayıp atak veriyo adamlara. Akııllara zarar bi ninjalık var. Başka bi yolu yokmu repu kazanmanın? ben bulamadım belki birisi bi yolunu bulmuştur?[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 sabah sabah guldurdun valla malibu . gercekten feci ninjalar var , tek basina bir adam ulup kesiyorum hop aninda stealthden iki uc rogue cikip ninjaliyor...[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Dün ilk defa bg' ye girdim. Guild deki adamlar bi weapon dan bahsetti onu al diye. Korrak nedir, nerdedir, bilmiyorum. Yell at kesin grup bulursun dedi girerken birisi. Ama nafile. Ne /w atan, ne de başka bişiy. Sacma sapan birilerine daldım ama, noolduğunu da anlamadım açıkcası.. Hk' ler havada ucusuyordu. :) Tek kalmak çok kötü bu oyunda, bir sürü ark var ama lvl farkları yüzünden sıkıcı olmaya baslıyor bir süre sonra.. Bayıyor yani. ( Benim fikrim. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Valla bizim serverdada genelde hotde olmuyo çünkü adamlar toplanıp gelmiyolar biriki tane oraya gelmeye çalışırsa katliam çıkıyo kapıda bi tane bile horde kalmıyo sorun burda :) adamlar oraya kadar gelemiyo yani :) Tabi yolda bizi kesende çok ama ossun :)[signature][hline]Blind Guardian [Ophélia, Human Warlock - Ragnaros] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Burning Legionda hordeların yarısı oyunu falan bıraktı zaten, ya da başka serverda falan kasıyorlar... Bende aşırı sıkıldım, şu AVyle exalted olcam sonra oyunun tadı tuzu kalmayacak iyice.. Ne diyim, artık zerg ve lamerlikle oyundan bezdirdi alliance. 1.6ya 1 olan oran 1.8e bir olmuş en son galiba.. 5:1 olana kadar gider sonrada artık bilmiyorum başka serverla falan birleştirirler çünkü hiç keyfi kalmadı.. Hayır ölüp durmuyorum, AVde şu anda birinciyim ve ikinciye 100 kill fark atmışım, 500 tane kelle paça ninjalamışım ama çok baydı.. Kendimi goliath gibi hissetmeye başladım. [Insert Whine][signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 DOAC'a gelin pvp istiyosaniz :) dicem flameliceksiniz ama dogru... http://daoc.goa.com/en/ [signature][hline]LvL 50 Ranger ''Runsya'' - Prydwen 50 Minstrel "Siktifil HizliSiker" - Excalibur [Bu mesaj Gilth tarafından 27 Haziran 2005 14:28 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Gilth tarafından 27 Haziran 2005 14:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Gilth, 27 Haziran 2005 14:27 tarihinde demiş ki: DOAC'a gelin pvp istiyosaniz :) dicem flameliceksiniz ama dogru... Yok flamelemicem kesinlikle doğru söylüyorsun. Ama işte bu saatten sonra 0dan 50 ye kasıp item falan kasılmaz o oyun aşmış gitmiş.. WoWda itemları falan kastık herşeyi fulledik ama bilmiyorum birşeye yaramadı galiba.. Çünkü elinde 25dps bow olan allahın ezik adamı rank 12 falan oldu, sırf yanındaki 334274 tane paladinle zerg yaparak sabah akşam..[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Pirvan, 27 Haziran 2005 14:30 tarihinde demiş ki: said: Gilth, 27 Haziran 2005 14:27 tarihinde demiş ki: DOAC'a gelin pvp istiyosaniz :) dicem flameliceksiniz ama dogru... Yok flamelemicem kesinlikle doğru söylüyorsun. Ama işte bu saatten sonra 0dan 50 ye kasıp item falan kasılmaz o oyun aşmış gitmiş.. WoWda itemları falan kastık herşeyi fulledik ama bilmiyorum birşeye yaramadı galiba.. Çünkü elinde 25dps bow olan allahın ezik adamı rank 12 falan oldu, sırf yanındaki 334274 tane paladinle zerg yaparak sabah akşam.. yaniliyosun abi, gelin katilin ben mesela full super yaptim bi chari yeni realmde bashladigim icin 1 ayda hemen herseyi tamamladim... Bi kac arkadas beraber baslarsaniz eglencede olur herseyi kasmak etc...[signature][hline]LvL 50 Ranger ''Runsya'' - Prydwen 50 Minstrel "Siktifil HizliSiker" - Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 birde yeni serverler aciliyor, toa siz etc (add on olmadan, yani sadece 50ye kasip bi kac basit item alarak pvp yapabilecek herkes, birde buffbot olmayacak mesela)[signature][hline]LvL 50 Ranger ''Runsya'' - Prydwen 50 Minstrel "Siktifil HizliSiker" - Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Bi hışımla WoW' a başlamıştık ama bu gaz çok çabuk söndü. Lvl 52 oldum, bütün istek gitti. Bir sebebi de, oyunda tek olmak gibime geliyor. Kafa dengi arkadas olmadıktan sonra bu oyunun cekılır bır tarafı sanırım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 herkesin oyun zevki kendine horde lara bg a gelmiyo diye yenilmeye mahkum vs gibi laflar soleyemezsin..sahsen mumkun oldugunca az bg a gidiyorum o da cagiriyolar o yuzden bg gibi warcraft mantıgına hic uymayan sadece oyuncu cekmek icin yapılan biseye isteyerek girmem giremem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar