RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum.Bizim okulda benim bir alt sınıfımda okuyan kız vardı,muhabbetimiz fena değildi.Hoş kızdı.Geçen gün dolmuşta gördüm ama çok hoşuma gitti kızio an bir garip gözüktü gözüme...BÜyülendim.Bir yerlerden kızın telefonunu alıp mesaj attım.Ondan nasıl etkilendiğimi falan filan yazdım cevap bekliyorum.Sizce sonuc ne olabilir?Bundan sonra yapacaklarım nelerdir?Umudum var,öyleyse aç değilim :D[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Bence cep telefonunu kullanman kötü olmuş. Ben olsam yüzyüze bi konuşmayı 100lerce mesaja tercih ederim.Kız benim gibi biriyse sırf cepten mesajla ayarlamaya çalıştıın için seni reddedebilir. (bkz: cepten mesaj atan kızı reddeden dynun)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 dynun kız buraya 20 km mesafa bir yerde şu an(arkadaşından öğrendim),nasıl ulaşabilirdimki ona?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Şimdi karşılaşınca ne konuşacaksın? Mesajında duygularından çok bahsetmeseydin bari..Çünkü yüzyüze görüşünce ona düşen sadece cevap vermek olacak.. Sana konuşma fırsatı veremeyebilir.. Sonuçta duygularını açığa vurarak rahatlamış oldun..Şimdi seni reddetse bile her karşılaşmanızda duygularını bilecek, sen de söylemenin rahatlığı içinde olacaksın. İşi aceleye getiriyor gibisin..Hemen kızı görmenin ne anlamı var? Biraz zaman ver de düşünsün..[signature][hline]Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki: bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 etkilendiginde etkilendim dersin yillar sonra telefonunu bir yerleren alip mesaj atmazsin .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 cevabı yazıyorum:Ulascım mesajın yarım gelmiş ama saol sende çok iyi bir insansın!NEyse k.i.b. görüşürz.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ulascım daha tam mesajı yazamadan nasıl ulasmayı planlıyorsun kıza veya kız senı yemıs neyse k.i.b sen :P[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Bu gidişle ben cinsel tercihimde büyük değişimlere gideceğim heralde...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: RamsesII, 24 Haziran 2005 22:25 tarihinde demiş ki: cevabı yazıyorum:Ulascım mesajın yarım gelmiş ama saol sende çok iyi bir insansın!NEyse k.i.b. görüşürz. Kısaca özetlim; seni biraz üzebilir...(bu mesajı objektif olarak değerlendiriyorum) Ulaşcım: seni pek ciddiye almamış mesajın yarım gelmiş: kaytar kaytarabilirsen! kıvırmış.. saol: kendini cevap vermek zorunda hissetmiş sen de çok iyi bir insansın! : cevabım hayır neyse : şimdi seninle uğraşamam kib : mesajı bitiriyorum, kendine iyi bak ki bana ilgi gösterecek insanlardan eksik kalmayayım.. görüşürüz : görüşmek mi?![signature][hline]Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki: bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 AIIYEEEAA gach gach gach!![signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Ağlıyorum şu an...Abaza olabilirdim ama benimde bir kalbim var.Ne yanlış yaptım ben ya?Tek huzur ve mutluluk kendi cinslerimde var yani[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 akli basinda hic bir kiz o mesaja cevap vermez . buyur burdan yakin .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Daha olgun bir mesaj çekebilirmiş..Tabi senin ona yolladığın mesajı bilmiyoruz..[signature][hline]Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki: bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 gay ol kurtul vallaha oh özendim vallaha adamlara...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 huun sağol ya,içimi rahatlatıyorsun[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: RamsesII, 24 Haziran 2005 22:37 tarihinde demiş ki: Bu gidişle ben cinsel tercihimde büyük değişimlere gideceğim heralde... Saçmalıyorsun bence..Sadece taktikleri bilmiyorsun o kadar! Sırf bu yüzden cinsel tercihler değiştirilseydi...[signature][hline]Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki: bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 kabataslak o zaman gel msn e söyle bana taktikleri...Bu ızdırabıma bir son ver.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 k.i.b. nedir ?[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 kendine iyi bak kısaltılmış[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Erutan, 24 Haziran 2005 22:41 tarihinde demiş ki: gay ol kurtul vallaha oh özendim vallaha adamlara... var sende bişiler biliyodum ben zayen lol[signature][hline][/b]Msn adresim | Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak elvyn demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konunun içeriği hakkında yorum yapamayacağım ama başlığı pek tuttum :] Umut fakirin ekmeği.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Erutan, 24 Haziran 2005 22:41 tarihinde demiş ki: gay ol kurtul vallaha oh özendim vallaha adamlara... Erutana gay özentisi title'ı istiyorum :D[signature][hline]zagG!! Yaw ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... [Bu mesaj Zagg tarafından 24 Haziran 2005 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 arkadas bir adamin akli neden bilmem kac sene oncede kalmis bir kiza gider ? ne aradigini ya da ne istedigini bilmiyorsan karsina daha 13414125 tane kiz cikar sen merak etme . yok ben ne aradigimi ya da ne istedigimi biliyorum diyorsan ve gercekten biliyorsan, korkma . istedigini bulursun .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 kasma ramses Bu kafayla sen daha neler kaçırırsın[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 prawler abi sen deme bari ya[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar