Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Umut fakirin ekmeği...

RamsesII

Öne çıkan mesajlar

Yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum.Bizim okulda benim bir alt sınıfımda okuyan kız vardı,muhabbetimiz fena değildi.Hoş kızdı.Geçen gün dolmuşta gördüm ama çok hoşuma gitti kızio an bir garip gözüktü gözüme...BÜyülendim.Bir yerlerden kızın telefonunu alıp mesaj attım.Ondan nasıl etkilendiğimi falan filan yazdım cevap bekliyorum.Sizce sonuc ne olabilir?Bundan sonra yapacaklarım nelerdir?Umudum var,öyleyse aç değilim :D[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Aramıza sizde katılın!
Sosyal ağlarda paylaş

Bence cep telefonunu kullanman kötü olmuş. Ben olsam yüzyüze bi konuşmayı 100lerce mesaja tercih ederim.Kız benim gibi biriyse sırf cepten mesajla ayarlamaya çalıştıın için seni reddedebilir.

(bkz: cepten mesaj atan kızı reddeden dynun)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
There's no try. There's do!
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi karşılaşınca ne konuşacaksın? Mesajında duygularından çok bahsetmeseydin bari..Çünkü yüzyüze görüşünce ona düşen sadece cevap vermek olacak.. Sana konuşma fırsatı veremeyebilir..
Sonuçta duygularını açığa vurarak rahatlamış oldun..Şimdi seni reddetse bile her karşılaşmanızda duygularını bilecek, sen de söylemenin rahatlığı içinde olacaksın.
İşi aceleye getiriyor gibisin..Hemen kızı görmenin ne anlamı var? Biraz zaman ver de düşünsün..[signature][hline]Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki:
bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RamsesII, 24 Haziran 2005 22:25 tarihinde demiş ki:
cevabı yazıyorum:Ulascım mesajın yarım gelmiş ama saol sende çok iyi bir insansın!NEyse k.i.b. görüşürz.

Kısaca özetlim; seni biraz üzebilir...(bu mesajı objektif olarak değerlendiriyorum)

Ulaşcım: seni pek ciddiye almamış

mesajın yarım gelmiş: kaytar kaytarabilirsen! kıvırmış..

saol: kendini cevap vermek zorunda hissetmiş

sen de çok iyi bir insansın! : cevabım hayır

neyse : şimdi seninle uğraşamam

kib : mesajı bitiriyorum, kendine iyi bak ki bana ilgi gösterecek insanlardan eksik kalmayayım..

görüşürüz : görüşmek mi?![signature][hline]Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki:
bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RamsesII, 24 Haziran 2005 22:37 tarihinde demiş ki:
Bu gidişle ben cinsel tercihimde büyük değişimlere gideceğim heralde...

Saçmalıyorsun bence..Sadece taktikleri bilmiyorsun o kadar! Sırf bu yüzden cinsel tercihler değiştirilseydi...[signature][hline]Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 24 Haziran 2005 22:41 tarihinde demiş ki:
gay ol kurtul vallaha oh özendim vallaha adamlara...

var sende bişiler biliyodum ben zayen
lol[signature][hline][/b]Msn adresim | Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak
elvyn demiş ki:
Denizden balina penisi çıksa yerim
karakedi demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 24 Haziran 2005 22:41 tarihinde demiş ki:
gay ol kurtul vallaha oh özendim vallaha adamlara...

Erutana gay özentisi title'ı istiyorum :D[signature][hline]zagG!!
Yaw ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...

[Bu mesaj Zagg tarafından 24 Haziran 2005 23:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadas bir adamin akli neden bilmem kac sene oncede kalmis bir kiza gider ?

ne aradigini ya da ne istedigini bilmiyorsan karsina daha 13414125 tane kiz cikar sen merak etme . yok ben ne aradigimi ya da ne istedigimi biliyorum diyorsan ve gercekten biliyorsan, korkma . istedigini bulursun .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...