Alexian Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Yaa biri o-game hakkında bana bi tutorial hazırlayabilir mi? Nedir nasıl oynanır. Ne yapılmalı? Ne yapılamalı.. Başlıyacağım bir anlam çıkartamadım... Lütfen sizden rica ediyorum ya türkçe bir tutorial çıkarınız veya eğer varsa link filan verin ![signature][hline]It's simple; just focus and cast... Alexian the High Mage.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Ogame forumlarında olması lazım yeni başlayanlar için.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Evet ogame tr ve ogame.org(ingiliz) forumlarinda vardir. Ayrica burda bayagi bir soru yanitlandi. Senin kafana takilan birsey olursa sor ama zaten seni kesin zafere goturucek bir tutorial da yoktur. Ogamede kazanmanin bircok yolu var.(tabi kaybetmeninde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Ogame forumundaki kılavuz ve SSS bölümlerini okursan oyun hakkındaki herşeyi öğrenebilirsin.[signature][hline]Lle quena i'lambe tel' Eldalie? Satılık ogame acc 6. evren [Bu mesaj Nwalka tarafından 18 Haziran 2005 10:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ah biraz araştırmacı olsan,forum'a bassan yardıma bassan yine bulurdun.illa türklüğümüzü konusturcaz diyon ya. http://www.ogame-tr.com[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexian Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Niahaha türküm ulen...[signature][hline]It's simple; just focus and cast... Alexian the High Mage.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 http://www.ogame-tr.com[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Arkadaşlar benim de bi sorum var bu sondaların casusluk yapmasına rağmen patlaması nedir nasıl olur?[signature][hline]msn/mail: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KLAB. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar