jankis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 arkadaşlar ekran kartım Winfast A340. bilmiyorum bunun sürücüsünden mi, yoksa oyundan mı? böyle adamlar bi görünüyo bi kayboluyo gibi yarım yarım gözüküyolar böyle sorunlar yaşayan var mı? 800x600'de oynuyorum fx quality mediumda.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 aynısı bendede var , nedenini bilmiyom : radeon9200.[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 son suruculeri yukle olmadı detayları düşür bide view distance ı düşür[signature][hline]icq:140353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 catalysis 5.1 i yükleyin 5.6 buglu.[signature][hline]Alo-matik Üye - ? Toledor: Mikinde sorunmu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 niye 5.2 yada 5.3 degilde 5.1 ?[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ya bi de galiba yeni bi patch çıkmış.halledio bütün graphical glitch olaylarını fakat yeni crack koycağınız için baştan başlamanız gerekio galiba=([signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 nerde bu patch link alabilir miyim ?[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bulamadım bir türlü delircem.nerde gördüğümü hatırlasam.ya bi www.gtaforums.com sitesine gir.orda zaten senin gibi olaylardan dolu dolu var.çözüm de var çoğunda.bir oku bakalım graphical glitch diye bak..gerçi başka isimler de var anlarsın zaten [signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... [Bu mesaj Gilean tarafından 26 Haziran 2005 01:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bak şimdi nvdia olmayan kartlarda grafik sorunu olabiliyor oyunu sahte alırsan.Onun için gta nın offical sitesinde verdiği patchlerden yapıcaksın yada ekran karıtın patchlerinden.[signature][hline]Kill For You ! The Rushing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leyn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Rush, 26 Haziran 2005 18:28 tarihinde demiş ki: bak şimdi nvdia olmayan kartlarda grafik sorunu olabiliyor oyunu sahte alırsan.Onun için gta nın offical sitesinde verdiği patchlerden yapıcaksın yada ekran karıtın patchlerinden. Alakasız bir$ey demi$sin :) $imdi ekran kartı markası ile alakası yok , yani sen radeon kullanıyorsun , sen nvidia hiç farketmez . ßendede 9200SE Var , 250@200 normali 300@440 overclock ile çok rahat istediğim oyunu oynayabilirim.$imdi sorun tamamen driver ile ilgili , sana tavsiyem omega driver yüklemendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ben aldığım cdnin içinde yazıo.[signature][hline]Kill For You ! The Rushing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Atı nin sitesinde 5.1 i yükledim inanılmaz bi performans artışı oldu bilgisayarda nedense. Ayrıca 256mb ddram kingston p4 2.4 radeon 9000 pro grafikler high de hiç takılmadan oynuyorum sadece çok fazla araba patlatığında oyun yavaşlıyor.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 abi ekran kmartına göre ibnelik yapıyorlar biliyorum ben..yani markaya göre[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: blackchaos, 27 Haziran 2005 10:39 tarihinde demiş ki: Atı nin sitesinde 5.1 i yükledim bura nere adresini söyler misin[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Alo-matik, 25 Haziran 2005 15:53 tarihinde demiş ki: catalysis 5.1 i yükleyin 5.6 buglu. bende ekran kartını yavaşlattı 9600 var...[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar