McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ya bu arada duyguları sınıflandırmaya ne gerek. Seviyorum aşığım aynı şeyler bana göre. böyle yok şuan aşık değilim seviyorum şimdilik inşallah o mertebeye ulaşıcam muhabbetleri odunlaştırır insanı bana göre. Neymiş yok aşık değilim seviyorum sadece yok hoşlanma devresini atlattım ben geçin bunları aşın artık :P[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil
arina Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: ultraaa, 25 Haziran 2005 13:37 tarihinde demiş ki: Platonik aşklar yok mudur,bence vardır kesinlikle vardır,ayrıca bende olan şeydir:D[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 En güzeli 1 de kalmaz bazen 2 ye geçmek 3 zararlı :([signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! | Something Wild
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Platonik asklar tabi vardir. Ben yasadim 4 sene boyunca. Rezil, sacma, anlamsiz bir olay. Bosa zaman kaybi... Bunu 4. senede anladim ahahah. Ask ilk goruste olusur, sevgi zamanla guclenir. Ask dis gorunuse baglidir.
robinson Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 evet bencede o iç güzellik filan bir yere kadar yüzyüze bakcan birlikte zaman geçircen biraz inceleyince hiçmi karşında güzel birini görmek istemeyiz? Aşk görünüşe bakar, huya suya bakar kıla püsüre birsürü şeye bakar. Platonik aşk ise tek taraflı çok büyük bir zaman kaybıdır. En başta hoş gelir sonra çok boş gelir..[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
bravecik Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 aşk maşk yalan hepici[signature][hline] Bazı şeyler için iyi olmak yetmiyormuş. Sevilmek için aşk için iyi olmak yetmiyormuş ... Bitti zor oldu ama bitti yapamadım benim başka bir kalbi
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 belki ilk görüşte aşık oluo insanlar.nerden bilion ?[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
WinterWolf Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: robinson, 27 Haziran 2005 02:17 tarihinde demiş ki: evet bencede o iç güzellik filan bir yere kadar yüzyüze bakcan birlikte zaman geçircen biraz inceleyince hiçmi karşında güzel birini görmek istemeyiz? Çirkin insanlar yaşamasın o zaman:).[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 yaşasın!!![signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
khalad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Kısa Sürede baslıyan ilişkiler kısa sürede biter zaten.Önce iki kişinin birbirini tanıması için bir süre gereklidir,bu arkadaslık cercevesinde yapılır ve kişiler birbirlerine karsı sevgi beslediklerini fark ederlerse sevgili olabilirler,ancak benim kanımca aşk farklı bi şey cok uzun zaman birlikte olupta birbirlerine asık olmayan kişiler var. Haydar Dümen gibi hissettim kendimi bi an :)[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede.
TiReSiAs Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 topice katılmıyorum -1 aşık olmak doğruyu bulduğunu hissetmektir bence, daha doorusu bunu tartışmak ters bence, benim düşüncem bu ama senin düşüncen farklı olabilir, yani bu budur olay budur die bişi değil bu. buldum, AŞIĞIM, mutluyum... ".. ilişkiden sonra bulunca (.. rakamları bilen biliyo) insan ne aradığını çok iyi anlamış oluyo bulunca da aşık oluyo" bu da bnm düşüncem...
tamirci Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 herkesin kendi tercihi tabi
Öne çıkan mesajlar