Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hoşlanmak vs aşık olmak

tamirci

Öne çıkan mesajlar

bu ikisini çok karıştırıyo bence artık herkes.mesela oğlan birini görüyor ondan çok hoşlanıyor o anda.daha huyunu,suyunu,kendine uyup uymayacağını bile bilmiyor.2 gün sonra kızla konuşuyor yok ben sana aşık oldum yok hede hödö.saçma şeyler bunlar kardeşim.aşk zamanla oluşur.önce birinden hoşlanırsın o da senden hoşlanıyorsa aranızda bişeyler olur.zamanla biribirinize aşık olursunuz.bence olay budur.sizce?[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
Sosyal ağlarda paylaş

ya gerçekten öyle.bi sürü insan var tanıdığım iki gün sonra çıkıyolar bi iki gün sora da ayrılıyolar .hadi bu sefer yenisi bulunuyo sözde yeniden aşık olunuyo peeeeeh.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

tanıdıkça veya tanımadıkça aşık olursun..

ne laf ama...[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Karakans, 25 Haziran 2005 12:29 tarihinde demiş ki:
Bence buna hoslanmak demiyelimde sevmek vs. asık olmak diyelım. Cunku belli bi adımları wardır :)
ilk once hoslanırsın sonra seversin sonra asık olur

Millet sevmek ile askı aynı sey anlıolar.

Sahsen ben daha hic 3. adıma gecemedim :P

bu da olabilir tabi[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
Sosyal ağlarda paylaş

bencede bu insanlar ne anlıyor bu işlerden :D[signature][hline]Ardhath

"Türkler öldürülebilir, lakın mağlup edilemezler. Türk askerlerini dal kılıç olmaya mecbur edecek kadar üstlerine varmamalıdır. Bir defa dal kılıç olmayı göze almış bir kaç yüz Türk meydana çıkarsa önelerinde mağlup olmamak mümkün değildir."

Napeleon BONAPART
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tamirci, 25 Haziran 2005 12:21 tarihinde demiş ki:
bu ikisini çok karıştırıyo bence artık herkes.mesela oğlan birini görüyor ondan çok hoşlanıyor o anda.daha huyunu,suyunu,kendine uyup uymayacağını bile bilmiyor.2 gün sonra kızla konuşuyor yok ben sana aşık oldum yok hede hödö.saçma şeyler bunlar kardeşim.aşk zamanla oluşur.önce birinden hoşlanırsın o da senden hoşlanıyorsa aranızda bişeyler olur.zamanla biribirinize aşık olursunuz.bence olay budur.sizce?

Katılıyorum..Daha sonra ne oluyor?Cıkma - aşkı öldürüyor..Kesinlikle karısmamalı..[signature][hline]Buraya kadar senle geldik
Burdan sonrasında da senleyiz..
Canımızı Ugruna veririz...

KARŞIYAKA..

Sosyal ağlarda paylaş

Bence bu konuyu 3 kategoride incelemek lazım...
Hemen bakalım bu kategoriler nelermiş,
1-Hoşlanmak:Birinin dış görünüşünden ya da tavrından veya hayattaki duruşundan etkilenmek koşuluyla içten dışa doğru çok yoğun olmayan bir öpme isteği, hoşlanmak kimi zaman sevmenin alt basamağı yani bir adım öncesidir.
2-Sevmek:Uzun zaman ve uğraşlar sonucu emek harcanarak yürütülen ilişki içinde(kimisine göre sevmek aşktan bile değerlidir) tarafların birbirine daha fazla emek harcama konusunda birleşmiş olmalarından doğan birliktelik ki evlilikte dahi devam edebilecek bişeydir kimi zaman
3-Aşık olmak:Boku yemek,hoşlanmanın ötesinde aradığını bulduğunu zannederken ve çoğu zaman karşı tarafı çok tanımaz ve gizemine kapılırken, daha doğrusu çözmeye çalışırken(ki çözdükten sonra çoğu zaman aşk diye bişey kalmaz olay gizemini yitirir durum ya sevmeğe dönüşür ya da ilişki biter) yiyilen kazık,en koyucu olan budur ve çok az rastlanır,aşkta ne kadar çok "engel","ulaşılmazlık" ya merak varsa o kadar yoğun olur...
Bence budur... tabi bence...[signature][hline]Make way to the bad guy...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben aşığım mesela. Ama aramızda hiç bir şey olmadı beni reddetti(2 senedir tanıyorum bu arada).

Bence aşık olmak için aranızda bir şey olmazsı gerekmez aşık olmak aşkını görünce kalbinin göğsünden çıkıp gidecek gibi olmasıdır aşkını görünce ayaklarının tir tir titremesidir...[signature][hline]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...