Cd- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Martin dünyayı yönete kesim de o dediğim %0.01 lik kesim diğerlerinin hala aptal olduğunu düşünüyorum gözlemlerime dayanarak.[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 neyi gözlemledinm bea,amerika halkının %100 ünü tanıormusunki böyle bi gözlem yapabiliorsun? saçma çok saçma. böyle genellemeler yapmayın ya.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için...
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Neresi saçma ya gittiğim yerelrin çoğunda sırf yabancı olduğum için gerzek muamelesi yaptılar dışarda gören insanlar zaten terörist gözüyle bakıyolar "hey maan don't blow up the buildings okay??" diye dalga geçen mallara bile rastladım genelleme yapmıyorum zaten benim düşüncem bu.[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır.
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ahuahu baya komıkmıs yaw =)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 adam şansını denemiş belki geçer diye[signature][hline]Fire in the Darkness...
McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 odtudeki amerikadan gelme bi prof da söylüyodu amerikalıların çoğu zeki değil diye. Kaldı ki bazı anketler oluyor gazatelerde okumuşsunuzdur mesela örnek veriyim bushu seçenlerin %60ı mı yada ona yakın bişey amerikanın tanrı tarafından bizzat korunduğunu zannediyolarmış ciddi ciddi. Yani füze atsan havada patlar diye sanıyolarmış. bunun gibi bir sürü oran vardı bi gazatede ama unuttum hepsi de böyle saçma sapan şeyler okuyunca şok olmuştum[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 her okuduğumuza inansak ohoo [Bu mesaj Angelfire tarafından 25 Haziran 2005 16:19 tarihinde değiştirilmiştir]
McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 biliyorum her okuduğumuza inanmamak gerekir ama mesela discovery de bazı yarışmalar oluyo böyle hurdadan araba falan yapıyolar yarışıyolar çarpışıyolar vs vs vs. orda bile insanın gözüne çarpıyor. önyargılı mıyım onlara karşı değilim tabiki de. bence zekadan değil de cehalet görgü olayından kaynaklanıyor. bizim yan sınıfın hocası steve mesela maşallah zehir gibi :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 tercüme süpermiş :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Arlooax Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Benim anlamadığım bir nokta var. Şimdi sabah saat 5:00 AM galiba. Sen tuvalettesin, adamın tuvalet ihtiyacı var kalkmış kapıya geliyor. Bura da şimdi bazı soru işaretleri var. Ben mi yanlış okudum acaba. Sen kitap okuyorsun tuvalette ? Adam kapının önünde bekliyor ? Şimdi soru işareti sen tuvalette işini görüp kitap okurken, bu adam kaç dakika bekliyor kapının önünde ? Eğer 5-10 dakika aralığında ise bu süre, ben olsam kapıya tekme atar girerdim :) İşemek kapıya anca gereğinden fazla ince espiri anlayışı olan ve hijyen duygusu olmayan bir elemanın başvuracağı bir yöntem. Ama yok kapının önünde iki dakika durup işediyse standard bir hayvan imiş bu arkadaş.. bu tip adamlardan da değil Amerika dünya da dolu.[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit.
-007- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: MartinLGore, 25 Haziran 2005 14:36 tarihinde demiş ki: said: Cd-, 25 Haziran 2005 14:19 tarihinde demiş ki: Amerika'nın sadece %0.01 lik kısmı zeki olduğu için böyle tiplere rastlamak olağan ama ben rastlamaım hiç harbi iğrenç bi' olay olmuş ki ben olsam kesin dalardım o herife. Zekilik konusujnda katılmıyorum.. Adamlar aptal o yüzden tüm Dünya'yı yönetiyorlar değil mi? Teknoloji onlarda her şey onlarda.. Adamlar ot biraz olay o. Dünyadan bi haber ot yaşıyorlar. Ama aptal değiller bence.. dünyayı yönetenler amerikalı olanlar değil diyim ben de sana :) konu dağılmasın adamda temizlik kültürü yok demek ki, ne de olsa amerikalı[signature][hline]Atam izindeyiz!
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 eheh valla gecmi$ olsun bu tip bir davranı$ı görmek herkese nasip olmaz :)[signature][hline] edit:smile Pyro [Bu mesaj Pyro tarafından 25 Haziran 2005 18:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Amerıkalılar gerızekalıdır gercekten genellemeyle alakası yok bunun okulalrında okutulan dersler full fen matematık nerdeyse sosyal bılımler cok az okutuluyor tarıh okutuluyorsa bıle kımse sallamıyor tarıhı ve asırı taraflı tabı kıtapları kolejdi karı kızdı burstu spordu mezunıyetti iş bulalım hededo derken adamalrın kafalarını calıstırıcak vaktı yokkı ozellıkle boyle bır eıtım polıtıkası ızlıyor ulkelerkı vatandaş bılınc kazanıp yonetıme karşı cıkmasın diye herkesın tarıhı yalayıp yuttugu felsefenın kralını yaptıgı ve sosyolojı uzmanı oldugunu ve işinin gucunun olamdıgını dusunun her allahın gunu yenı bır ıdeolojı dalı turer mılelt bırbırını canlı canlı yer o yzuden genel egıtım polıtıkası fen ve amtematık dalalrına kayıyor teknolojı ıyıce ılerlerken zeka gerılıyor yonetıme ıse seckın bazı kesımlerden gelen ınsanlar gelıyor anca dunyanın hıcbır uleksınde yonetıcıler tek sosyal kımlıklı degıldır yanı basbakansa muhakkak yan bir işi vardır mısal bush-petrol berlusconi-holding tayyip-ulker baglantıları gıbı halk kendı kendını yonetmıyor yanı halk uyuyor zengın kesım kendı kendını yonetıyor bır nevı neo arıstokrası yanı[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Hayvanlığın bu kadarı.[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Arlooax, 25 Haziran 2005 18:24 tarihinde demiş ki: Benim anlamadığım bir nokta var. Şimdi sabah saat 5:00 AM galiba. Sen tuvalettesin, adamın tuvalet ihtiyacı var kalkmış kapıya geliyor. Bura da şimdi bazı soru işaretleri var. Ben mi yanlış okudum acaba. Sen kitap okuyorsun tuvalette ? Adam kapının önünde bekliyor ? Şimdi soru işareti sen tuvalette işini görüp kitap okurken, bu adam kaç dakika bekliyor kapının önünde ? Eğer 5-10 dakika aralığında ise bu süre, ben olsam kapıya tekme atar girerdim :) İşemek kapıya anca gereğinden fazla ince espiri anlayışı olan ve hijyen duygusu olmayan bir elemanın başvuracağı bir yöntem. Ama yok kapının önünde iki dakika durup işediyse standard bir hayvan imiş bu arkadaş.. bu tip adamlardan da değil Amerika dünya da dolu. ya abi bence bu konuyu daha fazla açmayalım ama yeni girmiştim ve ayrıca ben banyoya elimde okucak bşey olmadan giremem. bi hastalık gibi bişey bilmiyorum. Ayrıca adamın kapıya gelmesi ile işemeye başlamasının arasında 25 saniyeden fazla yok. Kaldı ki adam normalde bekler.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Zed, 25 Haziran 2005 14:34 tarihinde demiş ki: adamın amerikalı olmasıyla ne alakası olduğunu anlamadım ben. "1 yıl amerikada kaldım, hangi tuvalete girsem herkes kapılara işiyordu" desen, "ıyy amerikalılar ne iğrenç adamlarmış be öeh" diyebiliriz bi nebze. ama lavuğun biri yüzünden böyle demen çok anlamsız kaçmış. aynı şekilde adamın kilosuna bakıp "alın size şişman insan! şişmanlar iğrenç!" ya da saç rengine bakıp "sarışınlar kapılara işiyor! tanıyın sarışınları!" diye çıkarım yapmalı mıyız? Şimdi sen Amerika'da yaşadın mı yaşamadın mı yoksa tatil veya iş amaçlı mı gititn bilmiyorum ama olay şu abi.. Ben eskiden Amerika'ya hastaydım.. Bütün arkadaşlarım giderdi falan ben böyle hiç gitmemiştim orayı ilah olarak görürdüm.. millet ordan oyuncak elektronik falan alır getirirdi falan acayip kıskanır hep gitmek isterdim. Sonunda gitmeye başladım abi, önce yazları giderdim falan yaz okulu için.. O zamanlar pek çok kişiyle tanıştım. Şimdi ilk defa uzun süreli kalma fırsatım oldu. REsmen okula başladım. Abi, şimdi bizim okul, hava atmak gibi olmasın, sıralamalarda biraz yüksek.. Hatta dünyanın computer science için gidebileceğin en iyi okulu. Neyse.. Dersler acayip ağır.. ve bu ödev ve sınavların altından kalkabilecek çok öğrenci var okulda. Ama şöyle söylim. OKulun %87'si falan Amerika'lı değil. Ya hintli ya çekik ya da başka yerden gelme. Kalan Amerikalılar da zten işte ya inekler falan diğerleri de zaten benim gibi suspension alan arkadaşlar :D Neyse yani bu bir senelik tecrübemde şu kanıya vardım. Genelleme yapıyorum, kesinlikle tam anlamıyla söylemiyorum ama: Amerikan kızları birer "slut". Amerikan erkekleri de salak. Ki bu da halkın obez olmayan %39'luk kısmına falan hitabe ediyor.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ar damarı çatlamış soysuzların boşver abi barbar diyip geçicen...[signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa...
Kreese Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: fastreload, 25 Haziran 2005 13:00 tarihinde demiş ki: ben amerikayı hiç sevmiyorum, ingilizlerden nefret ediyorm, ama yurtdışında yaşamak istiyorum ne yapiim rusyaya, çine, ispanyaya falan mı gitsem ispanya güzeldir arşivimden biliyorum türkiye de güzel bi ülkeymiş duyduğuma göre *!sitem sitem sitem*[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: -007-, 25 Haziran 2005 18:50 tarihinde demiş ki: said: MartinLGore, 25 Haziran 2005 14:36 tarihinde demiş ki: said: Cd-, 25 Haziran 2005 14:19 tarihinde demiş ki: Amerika'nın sadece %0.01 lik kısmı zeki olduğu için böyle tiplere rastlamak olağan ama ben rastlamaım hiç harbi iğrenç bi' olay olmuş ki ben olsam kesin dalardım o herife. Zekilik konusujnda katılmıyorum.. Adamlar aptal o yüzden tüm Dünya'yı yönetiyorlar değil mi? Teknoloji onlarda her şey onlarda.. Adamlar ot biraz olay o. Dünyadan bi haber ot yaşıyorlar. Ama aptal değiller bence.. dünyayı yönetenler amerikalı olanlar değil diyim ben de sana :) konu dağılmasın adamda temizlik kültürü yok demek ki, ne de olsa amerikalı katılıyorum beyin göçü diye bişi var.[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Sovereign cidden amerikan kızları "slut,bitch" gibi sıaftalara uyuyorlar mı?Bİr örnekle açıklamanı tamamlar mısın?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
helena Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Viktor, 26 Haziran 2005 07:44 tarihinde demiş ki: dunyanın hıcbır uleksınde yonetıcıler tek sosyal kımlıklı degıldır yanı basbakansa muhakkak yan bir işi vardır mısal bush-petrol berlusconi-holding tayyip-ulker baglantıları gıbı halk kendı kendını yonetmıyor yanı halk uyuyor zengın kesım kendı kendını yonetıyor bır nevı neo arıstokrası yanı zaten amerikada çok seçkin olan üniversitelerin öğrencilerinin çoğu yabancı uyrukludur ve ülkeyi yöneten/tepedeki gerçekten zeki veya aristokrat para babası insanların sayısı en fazla 1-2 milyonla ifade edilir. halkın geri kalanı -özellikle incil kuşağı bölgesindekiler- son derece cahil ve kapalı fikirli, muhafazar insanlardır.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Öne çıkan mesajlar