Dolis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ben ORC FEMALE hunterim var lvl 52 im 60 a kadar rahat rahat grindleyebileceğim dragonlar varmı? bide nerdeler SUNKEN hariç lütfen ..... Allylara yakında olabilir sonuçta onları kesmeside kolay oluyo çıtır çerez.... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 dragon... tremmorda 1 tane var. beasted de 1 tane var. asharada 1 tane var ubrs in sonunda 1 tane var. bwl acilmadi daha en iyisi sen bwl yi bekle. orda grindlersin dragonlari. yok ben dragonkin ariyorum diyorsan o zaman seni winterspringe alabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 40-41 elite falandılar hatırlıyorum 52 lvl için özellikle hunter için pek sorun olacağını sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Burning steppes da dolu dragonkin lvl 51 52 farm pls[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Quest for the win dude =P[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bu arada hunterin bayan olmasinin ozellligini anlayamadim. dragonlari seduce mu etmeyi planliyorsun?[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 badlands de lethor ravine dustmallow marsh da wyrmbog[signature][hline]Embrace the shadow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 haha bi an "cici bayanlar.. hö nası" dedim de, sonra aklıma "beyler -> cici bayanlar" dönüşümü geldi eheh.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar