ssercan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Arkadaslar ya ben servereime client yapmak istiyorum fakat bu konu hakkımda bir bilgim yok ne dkr zaman surer client yapmak ve ya elinizde hazir var mı yarimdici olursanız sevinirim!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 buraya bakacaksın.[signature][hline]eyes attach to your mute portrait we spoke only through thoughts together we gazed, awaited hours brought thirst and the rising sun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssercan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Bir sey bulamadım orda aciklamasını verdiginiz bi link yok mu?Bide Bu Konu hakkında Yardim edebilecek kisiler varsa [email protected] adresine gelebilirler.Tsk ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 topiği oraya aç demek istemiştim neyse taşınmış. arkadaşlar yardımcı olurlar heralde.[signature][hline]eyes attach to your mute portrait we spoke only through thoughts together we gazed, awaited hours brought thirst and the rising sun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssercan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Evet tasımıslar... Yardim bekliyorum arkadaslar!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ya hiçbişey bilmiyosan burda sana 0 dan herşeyi anlatacak çıkmaz, araştırma yap bu konularla ilgili birsürü başlık açıldı. 'hex workshop' indir download.com'dan client203'ü aç editlemeye başla ordan client yaptım diye sevin sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssercan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Ben Sizden Yardim İstemistim Cok sey istemedim Sanki sen 0 dan ogrenmedin yardim edicekmisin onu soyle sen etmiyeceksen edicekler cıkar paticik coma guveniyorum ve topic aradaım bu konuyla ilgii bulamadım eger varsa link verirsen bakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 çok önemliymiş. ölüm kalım meselesi hakkaten... aramaya tıklamaktamı aklına gelmedi ?[signature][hline]Name:Moulaim Lvl:28 Clan:®Paticik® Rank:Leader Nation:El Morad Job:Ranger Race:Male El Moradia Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssercan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 OooOoO ayipsin gelmezmi yazdık bisi cıkmadı biraz cık umut etmistim paticikden yardim cıkar diye cıkmadı ne kdr yanlıs dusunmusum lnk versen bsi versen ne olur!! +1 senin icin onemli olmaya bilir benim icin cok onemli!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elrond Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 xavie ares hangi server sitesini wersene bu lvl sistemli bir uo serverımı yoksa wow mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 arama bölümüne girip client client edit client yapımı yazmak çok mu zor geliyor? bak bakayım buraya bir bu çarptı gözüme belki bişiler kaparsın http://forum.paticik.com/view.php?id=97252 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssercan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Yok Uo servceri lvl fln yok spehere dan actim client yapmak istiyorum.Scriptler bi serverin deil kendimiz yaptik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elrond Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 acıkmı su anda adı ne sitesi varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Client yapmakla connector yapmak farklıdır önce bunu öğren.Client yapman için bir gump editör bir verdata.mul lazım.Eger Turkcelestirmek istersen hex workshopta bulundurmalısın.Simdi gump editoru acıyorsun.1den 60999 yada bu civarlarda sayılar olurusur.Onlara tek tıklarsan resimleri görürsün.Mesele 5500e tek tıkladıgında clientin arka tarafındaki resmini göreceksin.Yani her sayının bir karşılığı var resim olarak.Tabii bazı sayılar bos onlarıda kendin olusturabilirsin.Mesela bir transparan menuye ihtiyacın olduğunda onları kullanacaksın.Simdi önce 5500e tıkla.Load Bitmap de.Sonra .bmp formatında kaydettiğin resme tıkla daha sonra patch to verdata de.Sonra clienta gir ve bak arka tarafın değiştigini göreceksin.Böyle böyle öğrenirsin.Clienti böyle editleyebilirsin.Ki bunun daha ayrıntılısı faqtada var.Yani birazda arama yaparak topic acmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssercan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Tamam Dediklerini Yapıcam yardimin icin cok tesekuur ederim arkadasım siteyi sormus reklam gibi olmasın ama veriyim www.newearthuo.com/board yapım asamasındatam deil site! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar