Oblomov Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 İlk başta selam herkese. Şimdi merak ettiğim konu BRD'den çıkan bu dark iron residue'ların amacı. Öğrendiğim kadarıyla thorium reputation için gerekli oluyormuş. Geçen merak edip thottbottan baktım bunları buldum. Reputation belli bi seviyeye geldikten sonra bu recipeları alabiliyomuşuz. Şimdi anlamadığım bazı noktalar var. Bu thorium point denen yer neresi oluyor? Neutraldan friendlye geçmek için yapılan repeatable questi 60'tamı alıyoruz yoksa daha mı erken? Dark iron residuelar honored olmamızımı saglıyor? Recipeları honoredkenmi alabiliyoruz yoksa bi üst reputationdamı? Recipe'tan başka bi getirisi varmı bu amcaların bize? Bilen birisi varsa yardımları çok makbule gecer vallaha :)[signature][hline]Darkstorm - undead priest - BL Lucielee - human rogue - Sylvanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bu rep quest için lvl sınırı var mı bilmiyorum ama ben 40'larda alabiliyordum. searing gorge'daki thorium point'te yerleşmiş bu amcalar, kuşçuları da var. son yamada eklendi burası ve birkaç da quest veriyorlar hatta 45-50 arası. honored olana kadar başka birşey istiyorlar, sonrea dark iron residue istiyorlar. recipe'tan başka ne veriyorlar bilmiyorum ama crafting bu kadar dandini bir hal almışken (özellikle ice barbed spear'ın gelmesiyle) şahsen ben weaponsmith olarak kasmayı düşünmüyorum..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Thorium Point Searing Gorge da mezarlığın yanındadır. O receiptleri exalteda erişince alıosun. Honored-Exalted arası darki iron residue ile arttırıyorsun repuyu.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 İnsanlar hala ar yaptırıyorlar , pek boşuna kasılmış gibi gelmiyor yani :D .[signature][hline] EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 active and kicks ass ;D EU retail( BL) Kara Gnome Warlock 51 resting EU FB Daywalker Dwarf paladine 37 wiped US OB Daywalker Human paladine 18 wiped Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 weapon smith e yeni silahlar gelcek yeni patch de.ayrıca lw de tailorda tonlarca epic recipe varken en zor profession bs de sadece 4 tane epic armorer recipe i var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bi sonraki patch de yeni recipe ler gelecek bu tarz faction vendorlarina. Blizzard devamli birseyler ekleyecekler item olarak yani kasmaniz size birsey kaybettirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Tailor seçtiğime pişmanım. Çoğu epic receiptın robeları binds when picked up. Anca gelir getiren belt of the archmage var onun receiptıda artık herkesde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bnm 1-2 sehirde repu fulle yakın hemen hemen yeni yeni oynuyorum diyebiliriz oyunda tek bu repularda takıldım sindi bunlar full olunca bize ne kazandirir veya kazandircak cogu kiside amaaaan salla diip gecioyor belkide bilmiyo kactane 60a sorduysam oyunda gercekten gereksiz bisimi fln biri aciklayabilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar