Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark İron Residue ?

Oblomov

Öne çıkan mesajlar

İlk başta selam herkese. Şimdi merak ettiğim konu BRD'den çıkan bu dark iron residue'ların amacı. Öğrendiğim kadarıyla thorium reputation için gerekli oluyormuş. Geçen merak edip thottbottan baktım bunları buldum.

Reputation belli bi seviyeye geldikten sonra bu recipeları alabiliyomuşuz.

Şimdi anlamadığım bazı noktalar var. Bu thorium point denen yer neresi oluyor? Neutraldan friendlye geçmek için yapılan repeatable questi 60'tamı alıyoruz yoksa daha mı erken? Dark iron residuelar honored olmamızımı saglıyor? Recipeları honoredkenmi alabiliyoruz yoksa bi üst reputationdamı? Recipe'tan başka bi getirisi varmı bu amcaların bize?

Bilen birisi varsa yardımları çok makbule gecer vallaha :)[signature][hline]Darkstorm - undead priest - BL
Lucielee - human rogue - Sylvanas
Sosyal ağlarda paylaş

bu rep quest için lvl sınırı var mı bilmiyorum ama ben 40'larda alabiliyordum. searing gorge'daki thorium point'te yerleşmiş bu amcalar, kuşçuları da var. son yamada eklendi burası ve birkaç da quest veriyorlar hatta 45-50 arası. honored olana kadar başka birşey istiyorlar, sonrea dark iron residue istiyorlar. recipe'tan başka ne veriyorlar bilmiyorum ama crafting bu kadar dandini bir hal almışken (özellikle ice barbed spear'ın gelmesiyle) şahsen ben weaponsmith olarak kasmayı düşünmüyorum..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Thorium Point Searing Gorge da mezarlığın yanındadır. O receiptleri exalteda erişince alıosun. Honored-Exalted arası darki iron residue ile arttırıyorsun repuyu.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...