Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aliminyumun kilosu

Chemical

Öne çıkan mesajlar

said:
KaMoNJuK, 24 Haziran 2005 01:04 tarihinde demiş ki:
Chem nerede oturuyorsun Bende metalcilikte var ( müzik tarzı olarak deil :D ) yakınsan ist gaziosmanpaşa yardım ederim kaynak vs vs vs

kalıba göre bişi hazırlayabiliomusun?[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)=
----
Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...
----
Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
Sosyal ağlarda paylaş

Alüminyum sac levha halinde satılır genel olarak büyük metal fabrikalarda kalıp halinde onda kilo ile satım olabilir sanırım . Onlarda düzlük vs önemli olmadığı icin adam eritip kullanıyor .[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .!
Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!
Sosyal ağlarda paylaş

Alüminyum'un bi sürü alaşımı var.

Uçak yapımında kullanılan alüminyum farklı, inşaatta kullanılan farklı, borularda kullanılan farklı. Farklı oğlu farklı yani.

Tüm aksamları istersen alüminyumdan yapabilirsin, şayet artık alüminyum teknolojisi çoook gleişti. Tüm binanın taşıyıcısını çelik yerine alüminyum yapan şirketler mevcut. Ki türkiyede çuhadaroğlu buna en güzel örnek. Adamlar en son mimari proje yarışması açtılar deniz otobüsü iskelesi tasarlayın diye. Tek şart tamamının alüminyum olması.

VB Vb... ama bu tarz bi alüminyum sana kaça patlar bilmiyorum. Kalitesiz bişey de kullanırsan, daha doğrusu bildiğimiz alüminyum kullanırsan, en ufak ısı ve fiziksel darbede deforme olur[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Sosyal ağlarda paylaş

boru halinde alıcağım ve pek yamultmuyacağım için gerekirse üstüne oturarak yamultabilirim boruları. Zaten pek yamultucak yer yok bitek bazı yerleri 90 derece bükücem:).[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...