hektor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Level & IRK sistemi adam gibi çalışan SPhere SErver bilen var mıdır arkadaşlar.. Selamlar.[signature][hline]Cold Breeze Of Sharp Sword Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serberius Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Galleondan sonra ole bıyer acılmadı koc[signature][hline]Dünya varoldukça insanlar savaşacaklardır!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hektor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 galleon servermiydi :) Hahahaa..[signature][hline]Cold Breeze Of Sharp Sword Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serberius Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 turkıyede bana ondan daha cok sevılen bır tane daha level sıstemlı server solesene bu bir ıkıncısı kımsenın zevkı kımseyı ılgılendırmez koc[signature][hline]Dünya varoldukça insanlar savaşacaklardır!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 vayy koçlar vayyy :P[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." Kim Ne Olmuş Bilelim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hektor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Hardgamer. KOÇ'..[signature][hline]Cold Breeze Of Sharp Sword Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serberius Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Hardgamera gırmedım Aslan ama Galleon bır arkadasımın serverı ıdı ve gayette guzeldı 2 haftada sen bana 60player toplıcak bı level serverı yapsana kı Hardgamer bunu daha uzun bır surede becerebıldı[signature][hline]Dünya varoldukça insanlar savaşacaklardır!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Sonuçta tutuldu hatta paralı oldu türkiyenin en büyük serverı sayılan nebula paralı ayakta kalamazken hardgamer uzun bir süre ayaktaydı[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serberius Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 dıkkatını cekıım Nebula paralı olması yuzunden cokmedı farklı sorunlardan dolayı coktu[signature][hline]Dünya varoldukça insanlar savaşacaklardır!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Cokucegı vardı zatı coktu..Bu topıcte gene nebula free ye donuyor:D[signature][hline]MSN:[email protected] www.sindarin.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serberius Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Kariyerini kurtarması gerekli bunun icinde birseyler yapmaları gerekiyor e tabıkı nasıl player toplıcaksa gene onun yollarını yapıor[signature][hline]Dünya varoldukça insanlar savaşacaklardır!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hektor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Viper ın yazdıgı level sistemiyle calısan bir sunucu yokmu arkadaslar bildiginiz Hg vardı kapandı gitti owen da ilgilenmiyor artık fazla xhearon da benzer bi sistemle calısıyodu bu ara ondada sorunlar var , bi tane server yokmu yaw sus sistemde sphere[signature][hline]Cold Breeze Of Sharp Sword Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Hardgamer down 2. açılımından sonra bir daha açılmadı ses soluk yok yane.. Xhearon ''da down denilebilecek gibi bir durumda.. Yani şu anda adam akıllı bir levelli shard yok..[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 requemuo vardı tam başladım server bakıma alındı.. unlive var 1 senedir açılcak .. YOk mu başka bi server harbi[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illusion Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Bazı şeyler zamanında güzeldi, çoğu sey yasandı bitti. Şu anda level sistemli server açmak, biraz zor. Ultima Online Player kitlesi artık kolaycılığa alışmış, bunu her babayiğit açamaz yani. Çoğu kişininde derdi player, player derdi olmayan birileri açarsa açarsa, ama bu saaten sonra level sistemi bay getirir. Alışılmıştan uzak bir şey kim isterki ? Npc kesmenın macrosu olsa belki açan olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Pluton, 26 Haziran 2005 20:57 tarihinde demiş ki: Sonuçta tutuldu hatta paralı oldu türkiyenin en büyük serverı sayılan nebula paralı ayakta kalamazken hardgamer uzun bir süre ayaktaydı nebulanın ayakta kalamadığını nerden uyduruyonuz ya hg'den cok daha fazla uyeleri vardı nebulanın nebulanın bi ara kapanması tamamen silencer öyle istediği için oldu ya da ben öyle biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serberius Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Sen dogru bılıorsun Taz. Maksat saga sola bok atmak olsun ıste baska amacları olmayan ınsanlar ne yapsınlar[signature][hline]Dünya varoldukça insanlar savaşacaklardır!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Yakına Güzel Biyer acılacak sanırım yani güzel olucak Professional Ekip Calısması var[signature][hline]««« Dº¨G¨áN »»» ~~~~~~~~~~~~~ Bizimle Ugrasmak- [ G ] üven [ Ö ] zveri [ T ] ecrübe İster! ~FenerBahçe~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: serberius, 27 Haziran 2005 04:01 tarihinde demiş ki: Sen dogru bılıorsun Taz. Maksat saga sola bok atmak olsun ıste baska amacları olmayan ınsanlar ne yapsınlar Pluton, yani hadescik Sizin gibi birisi değildir.Cocuk kimseye bulaşmaz bişey yapmaz.Nerden cıkardın yahu? Her uo emülatorlerine girenleri aynı sanmayın.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Level Sistemli ama Irk Olmayan Bir Server Var. Sitesini Söylerdim Fakat Reklam Olacak.3 Aydır Açığız. [hline] ~VioX~ Ba'aL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Level İle Irk ı Birleştirip Kuracak Kişi Çok Fazla oLdugunu Sanmyorum... Hayır Kurarda Ne OLur Orası Ayrı.. Şöyle Adam Akıllı Kuracam TAmına Tamına 5-6 yı geçmez Türkiyede.[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: 1llusion, 27 Haziran 2005 03:21 tarihinde demiş ki: Bazı şeyler zamanında güzeldi, çoğu sey yasandı bitti. [hline] Şu anda level sistemli server açmak, biraz zor. [hline] Ultima Online Player kitlesi artık kolaycılığa alışmış, [hline] Çoğu kişininde derdi player, player derdi olmayan birileri açarsa açarsa, ama bu saaten sonra level sistemi bay getirir. [hline] Alışılmıştan uzak bir şey kim isterki ? Npc kesmenın macrosu olsa belki açan olur =) Evet haklısın bazı şeyler zamanında güzeldi ve dediğin gibi yaşandı bitti... [hline] Level sistem diyince akla gelen ilk isim hardgamer oluyor çünkü level sistemi ilk uyarlayıp kullanan ve ilgi toplayan sunucu olduğu içindir, sende hg'nin su altındaki scp'lerini görmüşündür adamlardaki mantık script çalışıyormu, çalışıyor salla sphere'ye o kadar, adamlarda biraz yaratıcılık olsa o sistemi ırk sistemi ile bir araya getirebilselerdi ve işi bilerek yapsalardı şu an hala online durumda olurdu, belki sende o scriptlerden tırstığın için fes etmişindir hg'2 projesini kim bilir :lol: on=1 src.tag.kürt src.tag.kro 1 src.skillclass skill_kürdish src.title the kürt kro src.sysmessage @31 hoşgeldin kurban The src.go kürdistan Bu ırk sistemi değildir'ki... ve buda yeni bir level sistemli shardın zor açılacağı anlamına gelmez, hiç yapamadılar hg'deki mantıkla açarlar :) [hline] Bu konudada sana katılıyorum haklısın ama kurunun yanında yaşda yanar durmuna dönüşüyor ve hala adam akıllı oynayacak player kitlesinin olduğuna inanıyorum (level sitemli bir shard içindir bu lafım) [hline] Seviyeli bir ortam olursa o yaş kısım gelecektir öyle veya böyle.. [hline] O seviyeli kitle (eğer olursa) bunada katlanacaklardır...[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serberius Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Erutan, 27 Haziran 2005 10:08 tarihinde demiş ki: said: serberius, 27 Haziran 2005 04:01 tarihinde demiş ki: Sen dogru bılıorsun Taz. Maksat saga sola bok atmak olsun ıste baska amacları olmayan ınsanlar ne yapsınlar Pluton, yani hadescik Sizin gibi birisi değildir.Cocuk kimseye bulaşmaz bişey yapmaz.Nerden cıkardın yahu? Her uo emülatorlerine girenleri aynı sanmayın. Her topıcte ınsanları rencıde etmeye calışan ınsanları bana savunma Erutan[signature][hline]Dünya varoldukça insanlar savaşacaklardır!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar