Abus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 225 ten fazlasını öğrenebilmek için Theramore'da Doctor adlı adamdan quest alıyormuşum sanırım ama bunun öncesinde bir şey yapmak gerekiyormu çünkü Doctor bana quest vermiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 lvl 40 olman lazım[signature][hline]msn: [email protected] Sivrisinek Sivri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 26 Haziran 2005 12:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Level 46 yım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 orgrimmar'a git, valley of sprits'te (yanlış hatırlıyor olabilirim, bir guard'a sor) first aid trainer'ı bul. o seni oraya yönlendirecek.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Alliance ım sanırım IF teki First Aid trainerın beni yönlendirmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 horde da arathi deki base de bi doktor ögretiyo. ally da da aynısı olabilir bi thottbot a bak ama istersen. edit: http://www.thottbot.com/?q=2225 ally da dustwallow daymıs. [signature][hline]EU - Burning Legion OmeN [Bu mesaj OmeN tarafından 26 Haziran 2005 15:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 226 ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Benimde 150 oldu nerden expert olucam:) P.S:Undead im...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Hamish 150-225 aralığını trainerda değil kitap kullanarak açacaksın.AH de bulabilirsin Expert First Aid book (bole bişi ismi) ama AH de fazla ödeme yapmak istemeden bunu npc den de bulabılırsın yanlıs hatırlamıyorsam Dustwallow da ki npc lerden bırı satıyor ama emin olmak için sitelerde arat hangi npc satıyor diye ama yinede uğraşamam dersen AH den satın al gitsin :)[signature][hline]Dunemaul / Silentcaster Undead Mage Dunemaul / Alesya Undead Priest Dunemaul / Sickness Undead Rogue ...Undead Forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 alliance için 150-225 arası kitabı arathi'deki stromgarde keep'teki bir npc'den alabiliyorsunuz, onu da sormadan biri yazalım.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Olayı çözdüm şu adımları izlemek gerekiyo. First Aid'de skillniniz 200 - 225 arası iken Stormgarde Keep'e gidin orda Deneb Walker adlı NPC den Expert First Aid kitabını alıyorsunuz. Sonra IF te Forge'un orda Nissa Firestone ile konuşun, sizi Theramoredaki Doctor Gustaf VanHowzen (Gemi ile gelince sağdaki kale'de ilk katta) adlı NPC ye yönlendiriyor. Gidin konuşun size görev verecek görevi yapınca skill iniz artıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Allyler.. ben bu triage questini duskhallow marsh da tamamladım.. şimdi 300 e kadar açık ve 255 :D önce critical olanları hemen bandajlayın.. sonra badly normal ınjured olanları critical ve badly yoksa bandajlayın.. qquestin amacı bu dikkat edin benim gibi 8 kere üst üste yaparsınız yoksa :D öncelik sırası buuu crit badly normal ınjured.. bak solemedi deme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 eğer yeni bandajları öğrenmek istiyorsanız aynı doktora gidiceksiniz heavymagewave bandaj için 240 ta rünecloth için 270 de heavyrünecloth içinde 290 civarı doktora gidin öğretiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: ursusarctos, 27 Haziran 2005 10:31 tarihinde demiş ki: eğer yeni bandajları öğrenmek istiyorsanız aynı doktora gidiceksiniz heavymagewave bandaj için 240 ta rünecloth için 270 de heavyrünecloth içinde 290 civarı doktora gidin öğretiyo. bak bu iiyi oldu gidip heaywmagewave ogrenim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 yeniyi öğrenince eskinin bir anlamı kalmıyo ne yapıyorsunuz kullanıyomusunuz eski bandajları?[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 yenileri kendime.. eskileri yaralanan party üyelerine kullanıyorum :D çok mu bencilim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 selamlar yeni konu açmayayım dedim buradan sorayım. yahu bu deneb walker artık bu bahsedilen kitapları satmıyor. nasıl yapıcaz. direkt trainer lara mı verdiler bu görevi? expert first aid vs diğer kitaplardan öğrendiklerimizi? takıldım kaldım first aid de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 kitap yok artık 300 e kadar şehirlerdeki trainlerden q suz train oluyorsun, 300-375 için outland de falcon watch daki eski kitap satıcısı hatundan train olacaksın, 375-450 de standart northland deki ilk şehirde mevcut trainerden . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar