Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

First Aid'de skill 225 ten sonra?


Abus

Öne çıkan mesajlar

Hamish 150-225 aralığını trainerda değil kitap kullanarak açacaksın.AH de bulabilirsin Expert First Aid book (bole bişi ismi) ama AH de fazla ödeme yapmak istemeden bunu npc den de bulabılırsın yanlıs hatırlamıyorsam Dustwallow da ki npc lerden bırı satıyor ama emin olmak için sitelerde arat hangi npc satıyor diye ama yinede uğraşamam dersen AH den satın al gitsin :)[signature][hline]Dunemaul / Silentcaster Undead Mage
Dunemaul / Alesya Undead Priest
Dunemaul / Sickness Undead Rogue
...Undead Forever...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

alliance için 150-225 arası kitabı arathi'deki stromgarde keep'teki bir npc'den alabiliyorsunuz, onu da sormadan biri yazalım.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Olayı çözdüm şu adımları izlemek gerekiyo.

First Aid'de skillniniz 200 - 225 arası iken Stormgarde Keep'e gidin orda Deneb Walker adlı NPC den Expert First Aid kitabını alıyorsunuz.

Sonra IF te Forge'un orda Nissa Firestone ile konuşun, sizi Theramoredaki Doctor Gustaf VanHowzen (Gemi ile gelince sağdaki kale'de ilk katta) adlı NPC ye yönlendiriyor.

Gidin konuşun size görev verecek görevi yapınca skill iniz artıyo.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Allyler.. ben bu triage questini duskhallow marsh da tamamladım.. şimdi 300 e kadar açık ve 255 :D önce critical olanları hemen bandajlayın.. sonra badly normal ınjured olanları critical ve badly yoksa bandajlayın.. qquestin amacı bu dikkat edin benim gibi 8 kere üst üste yaparsınız yoksa :D öncelik sırası buuu crit badly normal ınjured.. bak solemedi deme..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ursusarctos, 27 Haziran 2005 10:31 tarihinde demiş ki:
eğer yeni bandajları öğrenmek istiyorsanız aynı doktora gidiceksiniz heavymagewave bandaj için 240 ta rünecloth için 270 de heavyrünecloth içinde 290 civarı doktora gidin öğretiyo.


bak bu iiyi oldu gidip heaywmagewave ogrenim..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...